kalisper_a
Tanınmış Üye
Ynt: Lütfen Herkes Ankete Katılsın (Son 7 Gün-Hangi Takımı Tutuyorsunuz?)...
Bu Arada Bu Akşam Maçımız Deplasmanda Değilmiş ALİSAMİYEN Dey Miş
Bu Arada Bu Akşam Maçımız Deplasmanda Değilmiş ALİSAMİYEN Dey Miş
Kaynur ' Alıntı:BEŞİKTAŞ
parlak1980 ' Alıntı:BEŞİKTAŞ
emansur ' Alıntı:diğerlerindeki 1 oy da benim en "büyük" Mersin İdman Yurdu
NİSANLI ' Alıntı:emansur ' Alıntı:diğerlerindeki 1 oy da benim en "büyük" Mersin İdman Yurdu
Çok güzel ya bende merak ediyordum bu kim diye. Tüh bende kastamonu için diğerleri bölümde oy kullansaydım
Hadi bakalım diğer 81 il kökenleri arkadaşlarımızıda görelim
emansur ' Alıntı:NİSANLI ' Alıntı:emansur ' Alıntı:diğerlerindeki 1 oy da benim en "büyük" Mersin İdman Yurdu
Çok güzel ya bende merak ediyordum bu kim diye. Tüh bende kastamonu için diğerleri bölümde oy kullansaydım
Hadi bakalım diğer 81 il kökenleri arkadaşlarımızıda görelim
mersinli olduğumdan değil espri olduğundan...eskiden bu espriyi siirt köy hizmetleri diye yaparlardı..
Aman efendim sizin şikeleriniz yanında bizimkinin lafı mı olur, tüm dünya tanımış sizi. Biz işte varsa yoksa, ateşli taraftar grubu, halkın takımı, desibel rekoru falan ancak tanıyan onlarla tanıyor.İrem35 ' Alıntı:Beşiktaş 13 olmuşş.. kesin şike var bu işte...
şikede yapsanız bize yetişemezsiniz..
kanunkaide ' Alıntı:Evet, sizi de rakip takımın şampiyonluğuna kendisi ikinci olmasına rağmen şampiyon olmuşçasına, hatta o dereceki rakip takımın gelenekselleşmiş sevinç gösterisini yaparak (timsah yürüyüşü yaparak) sevinen sportmen takım olarak tanıyor.
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde düzenlenen Banvit-TÜBAD Basketbol Turnuvası'nın ikinci maçında Olympiakos, Fenerbahçe Ülker'i 77-63 yendi.