uyumsoft

Maliyeciler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yuceli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sayın admin,

Bu forumun bir üyesi olarak bir yorumda bulunmak istiyorum.
Forum mesleki bilgilerin paylaşıldığı ve diğer forumlardan ayrı özelliği bulunması itibar,guvenilirlilik ve prestij açısından farklı bir forum.Bu nedenle bunun haricinde sayıları fazla dahi olsa üye sayısını artirsa dahi forumun genel çizgisinden kayarak mesajlasma yeri gibi kullanılması bana göre herşeyi bir yana bırakarak forumun prestijine zarar verecektir uzun dönemde.
Uyeleri forum kurallarına göre uyarmalariniza rağmen hala kural harici eylemler yapması zaten ileri donemler için olumsuz sinyallerin başlangıcı zaten ilgili grup üyelerinden bir kaçı üyeliklerinin sonlandirilmasini tarafınızdan riça etmişler.

Sonuç olarak forumun bana göre temel kaynağı uye sayısınin artmasından ziyade mesleki bilgilerin paylaşılması olması gerekirki suanda forumda genel durum bu yönde.

Konu ile ilgili düşüncelerim bu yönde sayın admin.
Grup üyeleri bence foruma bir şey katmayacaklar görünen o ki gunluk chat gibi kullanılmak istenmesi ustune forum kurallarına uymadan.

İyi Günler.

Sayın admin,

Forum mesleki bilgilerin paylaşıldığı ve diğer forumlardan ayrı özelliği bulunması itibar,guvenilirlilik ve prestij açısından farklı bir forum.Bu nedenle bunun haricinde sayıları fazla dahi olsa üye sayısını artirsa dahi forumun genel çizgisinden kayarak mesajlasma yeri gibi kullanılması bana göre herşeyi bir yana bırakarak forumun prestijine zarar verecektir uzun dönemde.
Uyeleri forum kurallarına göre uyarmalariniza rağmen hala kural harici eylemler yapması zaten ileri donemler için olumsuz sinyallerin başlangıcı zaten ilgili grup üyelerinden bir kaçı üyeliklerinin sonlandirilmasini tarafınızdan riça etmişler.

Sonuç olarak forumun bana göre temel kaynağı uye sayısınin artmasından ziyade mesleki bilgilerin paylaşılması olması gerekirki suanda forumda genel durum bu yönde.

Grup üyeleri bence foruma bir şey katmayacaklar görünen o ki gunluk chat gibi kullanılmak istenmesi ustune forum kurallarına uymadan.

İyi Günler.

Katılıyorum

Selamlar sayın Maliyefm

Öncelikle şunu belirtmekte fayda var.Forum sayfası tabiki herkese açıktır.Hatta aramızda maliye teşkilatından üyeleride görmek bizi sevindirir.Nihayetinde aynı amaca hizmet ediyoruz.Ayrıca daha evvelki yazdıklarınızdan okuduğum kadarıyla forum üyeliği konusunda (bu forumun dışında) tecrübeleriniz mevcut.Yani her forumun kendine özel kuralları olduğunu sizinde iyi biliyor olmanız gerekir.Örneğin renkli yazı konusunda (cümlenin içerisinde belli bir ibareyi vurgulamak dışında)
forum kuralları içinde uyarı mevcut.Hadi,bu uyarıları okumadınız,şahsınıza yapılmış bir uyarı zaten var.Yine ayrıca bu renkli yazma olayı,bazı forumlarda değil,her forumda uygulanan bir kuraldır.Teknik olarak ta mutlaka bir sebebi vardır.bunu admin daha iyi bilir.Buna rağmen ısrarla renkli yazı yazmanız ne anlama geliyor? bunu size sormam gerek.
Bu bir inatlaşma değil herhalde :) Böyle düşünmek istemiyorum.
Saygılı,seviyeli ve ölçüyü kaçırmayacak paylaşımlara her zaman varız.Kaldıki bizlerde başımızı kitaptan kaldırmayan tipler değiliz.Fakat bu forumda aslolan birşeyleri paylaşmaktır.Yeri gelir fıkrada yazarız,resimde paylaşırız,hikayede anlatırız (ki ben nacizane birşeyleri paylaşıyorum) Fakat beni mazur görün (söylemeden yapamayacağım) son 2-3 gündür,özellikle sizin tayfa (ki sanıyorum belli bir arkadaş grubusunuz ve yine büyük ihtimalle bu foruma anlaşarak geldiniz) tarafından yazılan mesajlar,meraba, naber, ben geldim,oo burasıda yeniymiş tarzından öteye gitmemektedir.Takdir edersiniz ki bizlerinde burada alıştığı bir ortam var.O yüzden biraz yadırgamış olabiliriz :)
Hele bir tanışalım.Eminim ki sizlerde iyi niyetlisinizdir.Fakat Bu forum beklentilerinize cevap veremeyebilir.Herkesin forumdan beklentisi farklıdır.Sizler bizden faydalanırsınız,bizler sizden faydalanırız,gül gibi geçinir gideriz.Ama önce saygı ve hoşgörüyü elden bırakmayacağız ve özellikle de forum kurallarına uyacağız.
Benim bir üye olarak görüşüm budur.
Saygılar

Günaydın..özellikle şunu belirtmekte fayda var: forum kurallarını aşağı yukarı biliyorum..biz meslektaşlarımızla gün içinde birçok ilden outlok vasıtasıyla iletişim sağlamaktayız..ayrıca gov.truzantılı forum sayfalarında (bu forum gibi olmasada) bilgi paylaşımı ve her türlü paylaşımlarda bulunuyorduk.birlik ve bütünlük açısından bir arkadaşımızın önerisi üzerine bu forumda bunu yapabilirmiyiz düşüncesi ile yönetimden istekte bulunduk.keza birçok arkadaşımızda birbirlerini hem reelden hemde iş icabı tanımaktadır.ayrıca bu forumun bu bölümünde zaten stres atmaya yönelik iletiler mevcut..arkadaşlarım ve ben bu kuralı yok saydığımıza inanmıyorum.keza her forumda buna yönelik bir başlık herzaman açılmıştır.renkli yazıya gelince daha önce buluştuğumuz forum sayfamızda renkli yazışmalar mevcut olup tekdüzeliği ortadan kaldırıyordu.tabi kural varsa kurallara herkes uyacaktır.saygılarımla

Son düzenleme:
Sayın admin,

İyi Günler.

Sayın demiral..düşüncelerinize katılmıyorum.chat gibi kullanılma olayına gelince zaten ana başlıklarda bu gibi bir ileti bulamazsınız.(mizah eğlence) paylaşımlarımız bu başlıkta olup bir sorun teşkil edeceğini zannetmiyorum.nedemek birşey katmayacaklar.herkesin herkese katacağı birşeyler muhakkak vardır.bu ön yargılı tutumunuza bir anlam veremiyorum.sizin mesleği bilemem ama biz maliye çalışanları olarak sizin tutumunuzu kınıyoruz.adminin dikkatine sunulur.

Son düzenleme:
Genel manada;
Forum da mevzuatlar ve bilgi paylaşımı dışında,görüldüğü üzre,(Güncel Konular-Haberler, Mizah -Eğlence, Konu dışı vs.gibi)farklı bölümlerde mevcut olup, sn.Üyelerin paylaşımına, dolayısıyle tüm ilgililerin hizmetine sunulmuştur.Sn.üyelerde gayet seviyeli bir şekilde paylaşımlarını sürdürmekde,iş stresi içinde veya harici zamanlarda,mevcut ortam-atmosferden uzaklaşıp, bir nebze olsun tüm ilgilenenlerin gülebilmeleri, dolayısıyle eğlenmelerine katkı sağlanmaktadır.

Bu itibarla,bizlere bu hizmeti sunan alo maliye com ve moderatörlerimize ve paylaşarak katkı sağlayan sn.üyelerimize teşekkür ediyor,hizmetlerin ve paylaşımların artarak devam etmesini temenni ederim

Paylaşımlarımların forum kuralları çerçevesinde,belirli bir seviyenin muhafaza edilerek sürdürülmesinin isabetli olacağı,bu nedenle başta bizlerin(yani sn.üyelerin)bu durumları dikkate alarak katkı sağlaması,aksi takdirde kendimiz,diğer ifadeyle sn.üyeler ve ziyaretcilerin rahatsız olmaları yanında, bizlere bu hizmetleri sunan Kurum itibarının, kısmende olsa zedelenebileceği,dolayısıyle bu duruma özen gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Sayın maliyefm selamlar
Sizden bir diğer ricamda şöyle olacaktır.Malumunuz sorular arasında gelir idaresinin uygulamaları ile ilgili epeyce sorular gelmekte,bizlerinde bu konuda soruları olabilmektedir.Maliye çalışanı olarak,eğlenme amaçlı mesajlarınızın yanında gelebilecek bu tip sorularada yanıt vermeye çalışırsanız foruma da önemli katkılarda bulunmuş olursunuz.
Saygılar

bende maliye personeli olarak hakkımızda yapılan yorumlara şahsen katılmıyorum bizler bu foruma gireli daha dün bir bugün iki.. doğru dürüst toplanamadık bile.Bi çoğumuz forumlar sayesinde birbirimizle mevzuat hakkında sorunlarımızı dile getirip çözüm üretmeye çalıştık...Tabiki arada eğlenme amaçlı şiir fıkra vs. paylaşımlarımız olmuştur olacaktırda... forum kurallarını ihlal etmemek kaydıyla seviyeli paylaşımdan yanayım buda benim şahsi görüşüm...
Hepinize iyi çalışmalar arkadaşlar.......

Sayın maliyefm selamlar
Sizden bir diğer ricamda şöyle olacaktır.Malumunuz sorular arasında gelir idaresinin uygulamaları ile ilgili epeyce sorular gelmekte,bizlerinde bu konuda soruları olabilmektedir.Maliye çalışanı olarak,eğlenme amaçlı mesajlarınızın yanında gelebilecek bu tip sorularada yanıt vermeye çalışırsanız foruma da önemli katkılarda bulunmuş olursunuz.
Saygılar

bu forumda bulunma nedenimiz sadece eğlenme ve vakit geçirme amaçlı değil tabiki.gerektiği zaman bilgilendirmede yapabiliriz.bu konuda diğer arkadaşlarımızında katkı sağlayacağına eminim..selamlar.

Biz maliyecileri forma alıştıran sağolsun Değerli üstadımız Osman beydir çok emekleri olmuştur . Diğer forumlarda gülelim eğlenelim kafa dağıtalım amaçlı paylaşımlarda bulunduk.değerli insanlarla tanıştık bu vesileyle...yeri geldi tartıştık yeri geldi güldük ve ağladık iyi ve kötü anılarımız olmuştur...Amacımız cat olsa outlok facebook var...Bu forumları biz sıkılıp bunaldığımız zaman girdiğimiz 10-15 dakika yada 1 saat diyelim girebiliyoruz işlerden fırsat bulabilirsek...Bu forumu da değerli bir arkadaşımız Yücel bey sayesinde geldik Osman beyin dediği gibi...Amacımız kimseye rahatsızlık vermek değildir...

Günaydın arkadaşlar...
42 yaşındayım ve 24 yıllık memurum bir üst kuruma ikinci
şikayet edildim(aklıma çocuklar geldi onlarda sever ya
şikayeti) güzel bir duyguymuş şikayet edilmek...Oğlum
bikaç sefer arkadaşlarını şikayet etti ve suçladı , ben
oğluma kızdım onlar senin arkadaşların kende sorununu
kendin hallet çünki iki dakika sonra onlarla yine oynamak
isticeksin, bir daha bana böyle şikayetle gelme diye!!!!
arkadaşsız kalmak çok kötü bir duygu dedim...Dayakta yese
bana birşeycik söylemez ben zorlarsam söyler... benim
konuya geleyim şimdide;
1 cisi mükellefe yardım cı oldum diye sevinirken mükellef
beni müdüre şikayet etti, iyilikten maraz doğarmış ama
ben yinede iyilik etmekten hiç bıkmadım halik bilmesse
malik bilirmiş düşüncesi vardır hep bende...ikici şikayet
ise de sevdiğim bir arkadaşı amacım zor duruma düşürmek
değil di amacım sadece anlam veremediğim olayları
açıklığa kavuşturmaktı , güzel bir şekilde beni
uyarmaktansa beni kendince değerli hissettiği kişilere
şikayet etti, bilmiyorum neden anlam veremedim, hangi
pisikoloji de...işine kareyerine ve paraya çok değer
veriyor galiba bu benim düşüncem bilemem kendisi hangi
düşüncelerde... işte böle hayat daha neler yaşayacağız
bilemeyiz ...

Eşeği
Düğüne çağırmışlar hiç sevinmemiş
Diğer eşek sormuş- neden sevinmedin ?
Cevap – ya odun bitti yada su bitti,
Yoksa bizi niye çağırsınlar…

Selamlar
Sayın Emre Kaya,acaba bu bahsettiğiniz ikinci kişi ben olabilir miyim? :) Eğer öyleyse bizimde kendimize göre haklı sebeplerimiz vardır elbette...

Selamlar
Sayın Emre Kaya,acaba bu bahsettiğiniz ikinci kişi ben olabilir miyim? :) Eğer öyleyse bizimde kendimize göre haklı sebeplerimiz vardır elbette...
Sizi anlıyorum twolf burada karayer yapmış, herkesin tanıdığı bir üstadsınız sanırım...
Bende hayatım boyunca kendimi düşünmekten se karşımda ki insanları anlamaya, empati kurmaya çalışmaktan kendimi hiç düşünmedim.hayat neymiş yediğin kazıkların toplamıymış...kısacası zarar gören hep ben oldum ... gençliğin güzelliğin yakışıklılığın ve paranın mutluluk getirmediğini ama onsuzda bu devirde yaşanamıyacağını öğrendim. o yüzden ben insanlardan yalansız oyunsuz cesaret dürüstlük ve yüreklilik istiyorum...Galiba bu devirde imkansız çok şey istiyorum...:))

Sizi anlıyorum twolf burada karayer yapmış, herkesin tanıdığı bir üstadsınız sanırım...
Bende hayatım boyunca kendimi düşünmekten se karşımda ki insanları anlamaya, empati kurmaya çalışmaktan kendimi hiç düşünmedim.hayat neymiş yediğin kazıkların toplamıymış...kısacası zarar gören hep ben oldum ... gençliğin güzelliğin yakışıklılığın ve paranın mutluluk getirmediğini ama onsuzda bu devirde yaşanamıyacağını öğrendim. o yüzden ben insanlardan yalansız oyunsuz cesaret dürüstlük ve yüreklilik istiyorum...Galiba bu devirde imkansız çok şey istiyorum...:))
imkansız demeyin yinede mümkün bence...:)

Selamlar

şikayet iyi değildir bu ancak çocuklara yakışır.gerçi ben oğluma bile yasakladım şikayeti...:)) aynı dilleri konuşan insanların çözemeyeceği bir konu yada sorun yoktur diye düşünüyorum...eğer çözümsüzse bir üst kuruma ihtiyaç hissedersin...ben bu yaşıma kadar kimseyi şikayet etmedim mesela...