Allah b... versin demek iste.miyorum bu ramazan ramazan
Ya bu mubaarek ramazanin hiçmi hurmeti yoktu yanınızda boyle cis cins sorular soruyorsunuz. Of of
soru kağıdını elime alınca ikinci soruda normal maliyet kspasite kullanımı ibaresini gorunce bu soru kek soru aradan cikarayim diye dusundum a şıkkını ysptım b şıkkına geçtim baktım ki soru berbat b de sadece toplam maliyeti buldum. 1. Soruya dondum zaman geçti 1ide alel acele ysptım sinavda ciktiktan sonra farkettimki bugday alimi icin verilen tutar olan 21600 den kdv dusmemisim
Sonuc
Hoca so nuca bakacagi icin soruyu tamamen yok sayacak
Anladikt rebel sen uzmasın
Ben yaşadıklarıma istinaden söylüyorum kasım 2013 sınavında 6/7 ile sadece maliyetten kaldım. Zaman sıkıntısı ve diğer derslerin yükü nedeniyle birazda ben bu işi biliyorumun güveniyle maliyet sınavında 20 puanlık tek soru yapıp çıktım. Zaten moral gittimi bildiğinide unutuyorsun. Kısa bir araştırmayla komisyon hocasının yurdakul çaldağ olduğunu öğrendim zaten adamın kitabında kabak gibi sınav komisyon üyesi yazıyor.
Baktım ki bende de biraz eksik var soruyu anlamadan okumuşum. Kitabını çözerken farkettim ki mantığını aldığında soruyu nasıl sorarsa sorsun 2*2=4 kitapta öyle lafı döndürdüğü sorular var ki o dakka yine sınav olsam kalırdım. Şimdi 1 sene önce ruhsat alan çıkmış soru çöz yeter diyor kasım 2013 itibariyle o iş bitmiş görünüyor. Mart 2014 sınavında verdim maliyeti . Şimdi tek tavsiyem mantığını almaya bakın yoksa maliyet dosya yaktırır. Mart sınavından daha farklı zor bir sınav olmuş sıkı bir maliyet bilgisi isteyen bir sınav olmuş. Ama 2.soru yapılabilirmiş. Çünkü beklenen konulardan gelmiş.
Dershanelerinde hatası büyük çıkmış soru tarzı anlatıp ezber yapıp gönderiyorlar.
hangi kitap özelden pm atarsan bende alayım bari şu kitabı kaldık büyük ihtimal sınavdan
Ben yaşadıklarıma istinaden söylüyorum kasım 2013 sınavında 6/7 ile sadece maliyetten kaldım. Zaman sıkıntısı ve diğer derslerin yükü nedeniyle birazda ben bu işi biliyorumun güveniyle maliyet sınavında 20 puanlık tek soru yapıp çıktım. Zaten moral gittimi bildiğinide unutuyorsun. Kısa bir araştırmayla komisyon hocasının yurdakul çaldağ olduğunu öğrendim zaten adamın kitabında kabak gibi sınav komisyon üyesi yazıyor.
Baktım ki bende de biraz eksik var soruyu anlamadan okumuşum. Kitabını çözerken farkettim ki mantığını aldığında soruyu nasıl sorarsa sorsun 2*2=4 kitapta öyle lafı döndürdüğü sorular var ki o dakka yine sınav olsam kalırdım. Şimdi 1 sene önce ruhsat alan çıkmış soru çöz yeter diyor kasım 2013 itibariyle o iş bitmiş görünüyor. Mart 2014 sınavında verdim maliyeti . Şimdi tek tavsiyem mantığını almaya bakın yoksa maliyet dosya yaktırır. Mart sınavından daha farklı zor bir sınav olmuş sıkı bir maliyet bilgisi isteyen bir sınav olmuş. Ama 2.soru yapılabilirmiş. Çünkü beklenen konulardan gelmiş.
Dershanelerinde hatası büyük çıkmış soru tarzı anlatıp ezber yapıp gönderiyorlar.
Acaba hala aynı prof mu komisyon üyesi?
hangi kitap özelden pm atarsan bende alayım bari şu kitabı kaldık büyük ihtimal sınavdan
1.soru yani satılan malın maliyeti ve gelir tablosu tam olarak doğru idi.2 soruda fifo, stok kartı, işçilik (işçilikte 720-730 ayrımınıda yaptım.) ve muhasebe kaydı doğru idi.1.dağıtımı da yaptım ancak 2.dağıtımı yetiştiremedim.yani onu da yapsaydım sanırım 100 alabilirdim.anladığım kadarıyla hoca, sayfa düzeni de dahil bildiğinin kanıtını net görmek istiyor.sonuç odaklı olması da kuvvetle muhtemel.hoca 100 verir bence.maliyet matematiksel olduğu için çözüm de matematiksel.soruları detaylandırıyor ama nedeni konuyu bilenin de (eğer ezber yamadı ise) bu detaylarda zorlanmayacağına inanıyor.örneğin 1.soruda sat.mal.mal. sorusunda dönem başı stok vermemeişti ve hammade masrafları (taşıma,sigorta vb.) yazılmıştı.ezberde çok sorun yaşanıldı bu nedenle.yani hoca asla ezbere yanaşmıyor.konu istiyor ve anlama bekliyor.akademik yaklaşıyor yani.