Maliyet Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan _KAYA_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar temmuz sınavında denetimden çıktım. sorular hep yarım yaptım. ve kesin 35 alırım dedim. sonuç açıklandı 70 puan aldım.

sınavın değerlendirmesi çok farklı. maliyette de kritik olan c şıkkına çok puan vercek ve a b şıklarını yapanlarda az puan alcak. zor luk derecesine göre puanlama yapılcağına inanıyorum.

denetim için inşallah dediğin gibi olur :)) maliyette bendede 2.soru tam 1.sorudan a ve b sıkları doğru .sanırım yeterli olur geçmeye.

kanım ca 55-60 arası alırsın inş. okuyanın insafına kaldık arkadaşlar. bol bol allaha dua edelim de derslerden geçelim. maliyet son hak tek ders kalcak. benim için

çok iyi bildiğimiz bir konuyu sınav teleaşı atlıyoruz ve puffffff hepsi uçuyor sınavın. düşünün ya , üretilen mamul kapasitedir diye biliyoruz ama sınavda sipariş miktarı diye yanıltıldığımız için , düşüyoruz işte.

Gördüğüm kadarıyla çoğu arkadaş 2. soruyu tam 1. sorunun ise a ve b şıklarını yapmışlar... Genel itibariyle durum aynı. Bence komisyon sordukları sorunun karşılığını genel olarak ancak bu kadar alabilecektir.

Bence sorulan sorularında en az bu kadarı yapılması gerekirdi. Bu şekilde yapanlar bence geçecek. Umarım yanılmam. Çünkü maliyet muhasebesinden geçmek için en az bu cevapların verilmesi gerekirdi...

Gördüğüm kadarıyla çoğu arkadaş 2. soruyu tam 1. sorunun ise a ve b şıklarını yapmışlar... Genel itibariyle durum aynı. Bence komisyon sordukları sorunun karşılığını genel olarak ancak bu kadar alabilecektir.

Bence sorulan sorularında en az bu kadarı yapılması gerekirdi. Bu şekilde yapanlar bence geçecek. Umarım yanılmam. Çünkü maliyet muhasebesinden geçmek için en az bu cevapların verilmesi gerekirdi...

sizin için kanı ve değerlendirme böyle ama. soruyu hazırlayan zat bence böle düşünmüyordur. soruyu hazırlayan zat smmm olcaklar yapsınlar yapamıyuorlarsa olmasınlar diyordur. bir ara sürmen var finansal muhasebeden milleti döktü dosya yakan çok oldu. adamı mail bombardımanına tuttular herfi dediki herkes smmm olmak zorunda değil girme sınava dedi. bu lafı diyende muhasebe profösörü düşün artık adam herkesle dalga geçti sıfır lar beş ler onlar 15 ler uçuştu. ortalama yükselteme ısnavı olarak millet girerdi finansal muhasebeye bir anda kabus oldu

sizin için kanı ve değerlendirme böyle ama. soruyu hazırlayan zat bence böle düşünmüyordur. soruyu hazırlayan zat smmm olcaklar yapsınlar yapamıyuorlarsa olmasınlar diyordur. bir ara sürmen var finansal muhasebeden milleti döktü dosya yakan çok oldu. adamı mail bombardımanına tuttular herfi dediki herkes smmm olmak zorunda değil girme sınava dedi. bu lafı diyende muhasebe profösörü düşün artık adam herkesle dalga geçti sıfır lar beş ler onlar 15 ler uçuştu. ortalama yükselteme ısnavı olarak millet girerdi finansal muhasebeye bir anda kabus oldu

O vakayı gayet iyi biliyorum. Ama maliyet komisyonu için aynı şeyleri söylememiz mümkün değil. Önceki sınavlarda bu tür değerlendirmeler maliyet için yapılmamıştır. En azından son iki yılda yapılan değerlendirmeler yapılmadı. Bir dönem Maliyet gerçeten korkunçtu ve herkes ne yapacağını şaşırıyordu. Bu dönem aynı dönem değil bence. Herkesin gönülden geçmesini diliyorum. İnşallah puanlamayı genel yapmazlar.

Sözlerim yanlış anlaşılmasın lütfen. Burada sınav sonuçlarını heyecan içinde bekleyenlerden biri olarak iyi düşünün iyi olsun mantığı içerisindeyim. Zira olan oldu, sınav geçti. Stresten uzak duralım, iyi olacağını düşünelim. Sağlıktan öte köy yok...

temmuzda tek dersi vereceğim derken üç dersten geçtim şimdi belgeyi alacağım derken kalacam herhalde nasıl bir değerlendirme mantıkları var bir cözsem

geçiriyormuş gibi yapıp çaktırmak olsa gerek....bu mantık başka nasıl izah edilebilir ki....olabildiğince oyalamak...kapıda süründürmek...

tarih, 01/02/2013 olduğunda hatta bundan bir hafta önce bu sayfanın hareketliliğini düşünemyiyorum
yadaözellikle tek dersi kalan bizde ki heyacanı ,

açıklanma süresinin bu kadar uzun olması saçmalık 2 ayda sınav açıklayacaklar ,zahmet olacak onlara.forumda da kimse kalmadı herkes dinleniyor sanırım.

soruların cevabını ve cevap anahtarını yayınlasalar azıcık fikrimiz olurdu.
neyse bekelyeceğiz.
eğer süpriz yapmazlar ise ben bitirdim bu işi diyorum.
ya nasip ya kısmet artık. bekleyeceğiz

Bende 2. soruyu yapmama ve 1. sorunun a ve b şıklarını ve gidişatı doğru yapmama rağmen şu sonuçlar açıklanmadan büyük konuşmak istemiyorum... Temmuz sınavından 6 tanesinden geçerim diyordum öyle oldu...

Umarım belgeyi alabilmişizdir...

Ve buhalimle Spk sınavına çalışmaya çalışıyorum... Haydi hayırlısı...

tarih, 01/02/2013 olduğunda hatta bundan bir hafta önce bu sayfanın hareketliliğini düşünemyiyorum
yadaözellikle tek dersi kalan bizde ki heyacanı ,

Eğer sınavı vermişsek bizim geçerli olan tarih 31 Ocak... Dayanır mı buna yürek... Aranacağım mı, aranmayacağım mı... Bitti mi çile, yoksa devam mı?

ocağın son haftası iptal olurum sanırıöm...
aradığınız kişi sınav sonucu beklediği için ulaşılamıyor.lütfen 01/02/2013 den sonra arayınız...

Eğer sınavı vermişsek bizim geçerli olan tarih 31 Ocak... Dayanır mı buna yürek... Aranacağım mı, aranmayacağım mı... Bitti mi çile, yoksa devam mı?
Çok doğru bir konuya değinmişsiniz Sayın Kaya. İşin bir de o boyutu var evet. Aranacak mıyım ki. Neden aramadılar ki? Birazdan ararlar canım. Allah'ım yoksa... Yok canım iyi düşün. Telefonum mu çekmiyor yoksa.Odadaki numaram güncel miydi. Off ya.....

hayırlısı arkadaşlar. geçenlerin odalar bir gün önce sms ile bildiriyorlar. beklemekten başka çaremiz yok.

Heyecan içinde bekleyen, emek veren, çoluğundan çocuğundan zaman çalan, uğraş veren... Ders başında, kurslarda helak olan, kafası patlayana kadar çalışan herkesin geçmesi dileğiyle...

Gelen yeni yıl hepinizin ünvanını kullanabileceğiniz bir ömrün ilk yılı olsun... Sevgiler, saygılar, hürmetler...