SERENGÜL ' Alıntı:Amin amin inşallah biz ve hak eden emek veren diğer bütün arkadaşlar geçmiştir ve smmm oluruz bu dönem bu eziyet biter inşallah.
atakansah ' Alıntı:SERENGÜL ' Alıntı:Amin amin inşallah biz ve hak eden emek veren diğer bütün arkadaşlar geçmiştir ve smmm oluruz bu dönem bu eziyet biter inşallah.
Bu arada 2009/2.dönem çıkan normal maliyet sorusunda değişken işçilikleri almanın temel sbebebi soruda ''işletme Fiili maliyet uygulanıyor'' demesiymiş onuda sordum hocaya bizim sorumuzda böyle bir belirti yok dedi. Biraz olsun kendi adıma rahatladım.
stajyer3428 ' Alıntı:efsane hoca sınav cevaplarını yayınlayacaktı sitesinde yayınladımı acaba ben bulamadım ama gören duyan birileri oldumu acaba....
üffffffffff ' Alıntı:NORMAL Maliyet konusunda farklı görüşler var demiştim
örneğin odanın kurlarında 2009 yılında aldığım ders notlarındada kursu veren doçent arkadaş
bu konuda aynen şu notu aldırmış
DİSG ayrım yapılmadan verilirse mutlaka değişkendir ayrım yapılarak verilirse normal maliyette ayrımı dikkate almamak doğrudur(Demekki Ayrımı Dikkate alanlar Var!).Değişkende dikkate alacaksınızz ve toplam dan sabitleri mutlaka çıkarıp Katkı Gelir tablosunun sabitler kısmında göstereceksiniz
erkil45 ' Alıntı:arkadaşlar 1. soru hesaplamalar doğru muhasebe kayıtları yanlış.
2. sorum ise a ve b şıkları doğru c yanlış
kaç alırım ???
[/quote
ben 2 soruda a ve b nin 10 ar puan olduğunu c şıkkındada maliyetin 10 puan gelir tablosunun 15 puan olduğunu düşünüyorum durum böyle olunca2. soruda 20 birincidende 30 alırsın bence yevmiyeler 25 den fazla olmaz bence ve 50 alırsın ve almalısın ......