A
akin94k.t.m.l.
Ziyaretçi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...
SOYADI KESİN EKŞİOĞLUDUR
Kadıköyde
SOYADI KESİN EKŞİOĞLUDUR
Kadıköyde
beyazzafer ' Alıntı:k.maraşta arkadaşım
Arkadaşım bu dönemin 1.sorusu hiç öyle basitte değildi özellikle iade konusu tamamen kafa karıştırdı milletin en az 10 dk.ordaki iadeyi düşünmekle geçti.Ayrıca Kasım sınavında da normal kapasiteyi alanlar için hatta teoriği alanalar için bile soru çok kolaydı 2.soru zordu.mesala ben hiç zorlanmadan çözdüm kasımda kesin geçerim dedim yanlışı sonradan farkettim AMA ŞU ANDA MART SINAVINDA 1.SORUNUN B ŞIKKI VE İKİNCİ SORUNUN DENKLEM ŞEKLİ,ve 2001-2008 arası soruları içmiş biri olarak gerçekten ne yapılacağını düşündüren bir sonuçtu.feratin ' Alıntı:Adamlar dökmek için taktik yapıyorlar işte.1.soruyu yapamayan 2.hiç yapamaz mantığı ile yaklaşmış olsalar ki 50/50 olsaydı büyük çoğunluk geçerdi ondan 1.soru çok basit sorulmuş ama kasım döneminde her iki soruda kafa karıştırıcı olduğundan 50/50 yapmışlardır diye düşünüyorum.Uzun lafın kısası son hakkı olan arkadaşlar eğer 2.soruda biraz çabalaladılarsa geçircekler diğerlerini dökecekler ama 1.soru doğru yapıp 2.sadece denklemini doğru yapanlarda geçecek yazın bunu bir kenara eğer baştan denklem yanlışsa ve son hakkıda değilse bırakacaklar.