personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

SOYADI KESİN EKŞİOĞLUDUR

Kadıköyde

arkadaş hangi çarşı bu nerenin çarşısı hayret yaaa

beyazzafer ' Alıntı:
k.maraşta arkadaşım

:)

Bunlardan çok var herhalde il farketmiyor

Kadıköyde rıhtıma yakın

tabela şöyle

SMMMM .....................

MALİ MÜŞAVİRLİK
İNŞAAT
HARFİYAT
EMLAK
BİR İKİ TANE DAHA VARDI

40/60-50/50 ÇÖZÜM YOLU

40/60-50/50 muhabbeti günlerdir sürüp gidiyor.Bu muhabbetin son noktası şudur.İlk soruyu eksiksiz doğru yapıp ikinci soruya sadece sorudaki verileri yazıp 2. soruyu çözmek için birşeyler yaptığını gösteren arkadaşlar en az 50 alacaktır ama ilk soruyu çözüp ben artık 50 aldım deyip 2. soruya hiç bakmayan arkadaşlar 40 alıp kalacaktır.İki ay sonra haklı olduğumu göreceksiniz.BİRBİRİNİZE BU ZORLU MARATONDA DUA EDİN.

tarık kesin konuştun ne iş bi bildiğin var herhalde 40/60 sa tabiiki 1.soruyu yapan bırakan geçemez onu bizde biliyoruz.bizim derdimiz 2 soru soruldumu 50/50 olması gereken puanlama ve kasım için ogün güneşe gelen mailde 50/50,bana gelen mailde 40/60 biz bunun derdindeyiz.eğer kasım 50/50 ise martda 50/50 olaması için uğraşıyoruz.çünkü kafalarına göre iş yapıyorlar.

sayın tarık;
1.tek soru ile geçemezsiniz mantığı varsa o zaman diğer 2. soruyu tam yapıp geçen de tek soru ile geçmiş oluyor yani aslında tek bir soruyu yapamadığınız için kalacaksınız haklı olduğunu düşünmüyorum.

burda bir haksızlık var ve bu haksızlık konusunda herkes bir şey söyleyebilir ve hepsinde de haklı çıkmamız garanti .

hepimiz insanız değilmi kağıt eline gelmiş bakıyorsun soru değeri yok 50/50 diye düşünüp sıradan çözmek isteyebilirsin koy o zaman 60 lık soruyu ilk sıraya veya 40/60 yaz ki 40 puanlık soruyla vakit kaybetmek istemeyen bir insan 60 lık soruyla vakit varken uğraşır sona bırakıpta vakit sıkıntısı çekmesin veya ben 60 lık soruyu diklatlice ve doğru olarak çözersem 1. soruya hiç bakmazsam geçemezmiyim bal gibi de geçerim. Mantık tek soruyla geçememekse 50/50 40/60 değildir iki şekildede tek soru ile geçer insanlar 3 soru sorarsın tek soruyla bir allahın kulu geçemez.

aynen böylee....işte şeffaflık istiyoruz.puan değerlemesi yapmayıp acaba sınav da şu kadar kişi bırakıp(belkide her dönem bir kontenjan belirliyor olabilirler) gelir hesaplıyor olabilirler.1 sınav 70 ytl kalanı hesaplayın paraya bakın,bunu anlıyorum ben başka bişey değil.

40/60

Soruların değeri 40/60 ise yukradaki yorumum geçerlidir.Eğer değer 50/50 ise farklı.40/60 olduğu durumda bu sınavdan normal şartlarda 2.soruyu yapamayan kimse geçemez.Bu sınava giren %95 lik bir kesimde ikinci soruyu yapamamış durumda.Bu kadar kişiyi bırakmayacaklarına göre bir eleme olması lazım.Bu elemede ilk soruyu yapıp ikinci soru ile uğraşanı geçirmek olmalıdır.2. soruyu hiç dokunmadan çıkın kalırsa ona da güzel bir nasihat kalıyor.Millet içerde 2. soru için birşeyler yapmaya çalışırken sen dışarda çay ve sigara iç.Çalışanla çalışmayan hiç bir olur mu?

anlamadığım bişey madem gelir diyoruz 60-70 ytl alana kadar sınav staj şartları değişse ruhstı zaten 3000 tl ye veriyorlar işte gelir şimdiye kadar vermişler vermişlerde son zamanda mı kaliteli meslek mensubu deniyor şimdiki adaylar eskilerden çok daha kaliteli ve bilinçli..........

evet aynı şeyi söylüyoruz ya tarık burda matematiği çok iyi olanlar arkadaşlarımız var tebrik ederim az buçukta şansa girmeden matematiksele de baktı ve uzman olduğu bir soru bu soruyu yapıp diğerine bakmayanlara dışarı çıktığında kolanya yanında çukulatamı veriyorlar hakmı bu bunu bana söylermisin.

ne alakası var uğraşmakla. ben ilk soruyu tam ve doğru yaptım.2.cisinde yanlışklıkla kademele dağıtım olacayk çözmüşüm. sonra 20 dakika kala yanlış yaptığımı farkederek hepsini sildim. eğer soruların paun değeri ki öyle olmal 50/50 geçmem gerekmiyormu?

geçmelisin ama 40/60 sa il sorudan 40 ikinsinden 9 puan verse ne iddia edersin..

soru değerinin yazılmaması bile başlıbaşına dava konusu bence.

arkadaşlar hakkımızı bilelim lütfen. soru kağıtlarında puanlama değeri yoksa 50/50 değilmidir. öyle şey olur mu... sınavdan sonra adam 20/80 dese o zaman ne yapacaksın. neden bütün derslerde belirtiliyorda özellikle son dönemdir maliyette belirtilmiyor!!!! bilgisi olan varsa lütfen söylesin

valla merkür isimli bir arkadaş başka bir konudaydı sanırım gördüm Ankarayı aramış soru değeri nedir diye hocanın takdirine kalmış demişler.

Böyle şey mi olur benle sizin ne farkınız var arkadaşım ben tek soru ile geçtim tek soru yüzünden kalmadım.

feratin ' Alıntı:
Adamlar dökmek için taktik yapıyorlar işte.1.soruyu yapamayan 2.hiç yapamaz mantığı ile yaklaşmış olsalar ki 50/50 olsaydı büyük çoğunluk geçerdi ondan 1.soru çok basit sorulmuş ama kasım döneminde her iki soruda kafa karıştırıcı olduğundan 50/50 yapmışlardır diye düşünüyorum.Uzun lafın kısası son hakkı olan arkadaşlar eğer 2.soruda biraz çabalaladılarsa geçircekler diğerlerini dökecekler ama 1.soru doğru yapıp 2.sadece denklemini doğru yapanlarda geçecek yazın bunu bir kenara eğer baştan denklem yanlışsa ve son hakkıda değilse bırakacaklar.
Arkadaşım bu dönemin 1.sorusu hiç öyle basitte değildi özellikle iade konusu tamamen kafa karıştırdı milletin en az 10 dk.ordaki iadeyi düşünmekle geçti.Ayrıca Kasım sınavında da normal kapasiteyi alanlar için hatta teoriği alanalar için bile soru çok kolaydı 2.soru zordu.mesala ben hiç zorlanmadan çözdüm kasımda kesin geçerim dedim yanlışı sonradan farkettim AMA ŞU ANDA MART SINAVINDA 1.SORUNUN B ŞIKKI VE İKİNCİ SORUNUN DENKLEM ŞEKLİ,ve 2001-2008 arası soruları içmiş biri olarak gerçekten ne yapılacağını düşündüren bir sonuçtu.

Ayrıca Belgesini almış ve yinede burda ki Arkadaşlarını yalnız bırakmayan destekleyen Sayın ERİN'i de canı gönülden tebrik ederim.Keşke herkes senin gibi olsa

Ben kimseye kızmıyorum aksine emek veren herkese dua ediyoum,Teoriğe göre de kolaydı dedim.iadede düşünmeden yaz, doğru.ama ordaki şaşırtma bile insanı düşündürüyor.bunlar böyle kolay vermez diyorsun.birim maliyetmi diye bile düşündüm.benim 1.ci sorum eksiksiz ve düzenli bir şekilde doğru, ikinci soru içinde elimden geleni yaptım.Açıkcası kasıma göre bu sınav zordu.kasımda dikkatsizlik vardı burda ise 3 lü matematik ??????????????

Arkadaşlar bu belgeyi almak benim için gerçekten çok önemli özellikle bu dönem almam gerekiyor.

Bu aralar mart ayı,nisan ayı defter tastik yok sınav ders derken farkettim ki 2,5 yaşındaki oğlum şu anda büyük bir adam gibi konuşuyor ama ben bu geçiş dönemine sahit olamamışım,Bunun gibi daha çok şey var hayatımızda ama bu tarz şeyler yüzünden ihmal ediyoruz.

Bu belge olayı veya herhangi başka bir şey artık benim için ailem den daha önemli olmayacak alırım alamam o çokta önemli değil artık benim için.Bunlar bir iki gündür aklımda şekillenmeye başladığından beri kendimi daha rahatlamış hissetmeye başladığımı farkettim oğluma trencilik oynarken sınav sonucu veya kurumlar vergileri umrumda olmuyor.

Sizede tavsiyem bırakın artık sonuc hepimiz için hayırlısı neyse o olsun.Şu iki ay ondan sonraki süreç hepsini daha sağlıklı daha stressiz geçirelim.Ailemizle,sevgilimizle,arkadaşlarımızla daha çok ilgilenelim.Havalar ısınıyor tadını çıkaralım.