Canım ülkem yaa.Biz bunlara layıgız.Zamanında ortaokulu bitirenler ver belgeyi sonra liseyi bitirenlere ver,sonra memurlara ver,universite mezunları na sınavla ver şimdi gene lise mezunlarına sınavla belgeyi ver.Her yerde mantar gibi açılan universiteler zebil gibi mezun veriyor.bu da yetmiyomuş gibi adam isterse doktor olsun,veteriner olsun,fizikçi olsun,uzay bilimleri fakultesini bitirmiş olsun,hatta anaokulu ogretmenliginden mezun olsun mba yaptıgı zaman mali muşavir olabiliyor.şimdi denebilirki neticede kardeşim sınava giriyor bu adamlarda bilmeseler geçemezler.sınavları goruyoruz zaten bilgi olçmek amaçlımı?Tabiki lise mezunu serbest muhasebeci arkadaşlarımız(alınmasınlar lutfen) da sınava girecek ler bakalım bizlere uygulanan şartlar onlarada uygulanacak mı acaba? hiç sanmıyorum burası turkiye.Yarın ne olacagı hiç belli olmaz. Aslını soylemek gerekirse seviniyorum birazda.Pastayı bizlerle paylaşmak istemeyen turmob şimdi bakalım kimlerle paylaşacak. Mustehak onlara. lanet ediyorum universiteyi bitirdigim için sonra gene lanet ediyorum bu meslegi seçtigim için,sonra lanet ediyorum bu ulkede dogdum için.Bu ulkenin vatandaşları buna mı layık ? Evet sanırım biz buna layıgız.. bu yazıyı okuyan univesite mezunu kardeşlerimin çogu dosyalarını yakacak.Gerçek bu arkadaşlar. benim son hakkım olcak temmuz sınavı.Hiç olmazsa serbeest muhasebecilik sınavına girerim diyodum.Sanırım ona da bu gidişle giremicem. sorulara takılmanın anlamı yok bence.Bu sınav geçmek için degil geçirmemek için yapılıyo.yazık çok yazık.....