Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
site ismini verebilirmisin maile veya özelesinavahazirlik ' Alıntı:Arkadaşlar mart yeterlilik sınavına ait bazı soruların cevaplarını ben xxxxxxxxxxxxxx.com[/url] sitesinde buldum. İnceleyebilirsiniz.
milangos ' Alıntı:vergi hukuku hocası mualla öncel ankara üniversitesinde sıfırcı bir hoca olarak tanınmaktadır tüm arkadaşların bilgisine![]()
deffo ' Alıntı:kesin olmamakla beraber komisyon üyelerinin isimleri hakkında araştırma yaptım. bulduğum sonuçlar şöyle:
Denetim:Ömer duman
Maliyet: Kamil B.Mirza
Hukuk:Arif Kocaman
Vergi:Mualla Öncel
tura ' Alıntı:sonuçlar.......
Yani aslında ben de 1 gün çalışabilmiştim denetime, hatta sadece son gün çalışmıştım. Hasta olduğum için vaktim kalmamıştı, bütün derslere 1'er gün, vergiye 3 gün çalışmıştım. Sonuçta vergi ve analiz hariç diğerlerinden geçtim.feratin ' Alıntı:1 gün çalışarak denetimi veren ilk dahi siz olmalısınızTebrikler...
aokten ' Alıntı:şans felan bilmem ama son mart vergi sınavı sorularını soran kimse karşıma çıkarsa ona bi kaç yüz çift lafım olacak...