personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

arkadaşlar ben hiç çalışmadan veren arkadaşlar varya onlara sadece şanslılar diyorum özellikle vergi konusunda ben okadar çalıştım ama sadece kdv den emsali tam yaptım.1.soruyu ise şansa bilgilerimle yaptım.yoklamaya yetkilli olanlarıda yaptım.inşallah geçmeyi umuyorum.kısacası çalışılmadan verilmez bu ders.

bence de şans meselesi tabi önce biraz da olsa çalışarak. geçmiş yıl sorularından bazı dönemlerde öyle kolay sorular çıkmış ki eğer bu sınava girsem kesin geçerdim ne kadar şanslı bu sınava girenler diyebiliorum mesela. demek ki şans olayı daha bana denk düşmedi 2 sınavda da başarısız olduğuma göre .çünkü bütün kitaba çalışıp ezberlemek mümkün değil yani en azından ben başaramam bu ezber olayını.

Bence de şans önemli, ben vergide 150 sayfa kanun çalıştım, 15 sayfa eksik çalışmışım. Sadece 1 tane (emsal bedel) bildiğim soru geldi, yoklama ve kesinti yapacaklar çalışmadığım 15 sayfadaydı. o kadar ezber boşa gitti, o yüzden şans çok önemli bence de...

arkadaşlar son 27 gün 60 günün dolmasına, geçen sefer gün saymıştım geçmek bilmemişti, bu sefer saymaktan vazgeçtim, sanki daha çabuk geçiyor.

evet saymayınca daha hızlı geçiyo
ah ömür de bitiyo

Evet maalesef ömür de geçiyor, hatta ömrüm sınavlarla geçti diyebilirim. ömrümü yedi bu sınavlar ömrümü >:(

evet, arkadaşlar çok emek veriyoruz, okuyanlar bu siteye giriyorlardır çok büyük ihtimal

lütfen hakkımızı yemeyin :)

arkadaşlar bu sınava ben de girdim vergiye çok çalışmıştım hukuk inanılmazdı gerçi genel bilgisi olanlar hukuku yapmışlardır ancak meslek girçekten konu ezberi finansaldan yevmiye maddelerinin gidişatına ve genel bilgiye bakılıyor finansal tablolar çok komik bir sınavdı sizce iptal edilen soruların puanları nasıl dağıtılır başarılar

denetim ve maliyte hazırlanan arkadaşlar hangi kaynaklara bakıyorsunuz

Sayılı gün çabuk geçermiş

Duvara çentik atın mahpus daymış gibi(Farkı yok zaten)

Daha çabuk geçer

aslında bekleyene geçmiyor arkadaşlar. beklemeyince öyle çabuk geçiyorki. Ben hala kasım sınavının sonuçları beklenirken ki günleri hatırlıyorum dün gibi düşünüyorum da yaaa mart sınavı olduda sonucu bekleniyor vay be diyorum. Bu şeye benziyor askere giden birinin bi gittiğini duyuyoruz gelince hayırdır dağıtıma mı geldin deyince ne dağıtımı yaaa terhis oldum dediğine bizzat kendim çok denk geldim.

öyle çabuk geçiyorki zaman arkadaşlar

hiç birşeyden korkmayalım, sağlığımız yerinde olsun, herşeyin üstesinden gelinir ...

en az 2 zayıf zaten var geçse de geçmese de batsın bu dünya bitsin bu rüya

inşallah bu sefer de uzamaz.Ama geri sayım için henüz erken sanırım.En azından son on güne girelim dimi?Bu arada geçen sefer sonuçları beklerken heyecanımızı paylatığımız arkadaşlardan, bu işi başarmiş olanların da şuan aynı platformda paylaşımda olmaları beni sevindirdi.

İnanın arkadaşlar bu forum olmasa nasıl katlanılır bu eziyete bilmiyorum. Bizi bizden başkası anlayamıyor maalesef. Buradaki destek olmasa hepten dayanılmaz olacak, insanın kendisini anlayan ve aynı yollardan geçip, aynı eziyetleri çeken kişilerle olması başka... O yüzden tüm arkadaşlara teşekkürler...

Anladığım ve çevreden edindiğim izlenim ve konuşmalardan anladığım bu forumu BBG evi gibi izleyenlerde var arkadaşlar yanlız değiliz haberiniz olsun biri bizi gözetliyor.