kadir murat ' Alıntı:arkadasım ukalalık gıbı olmasın amaben calışacagım kadar çalıstım..istanbul odasına kursa gıttım 4 ay kursa baslamadana once 2 ay evvel baslamıstım calışmaya..toplamda 6 ay yapar..aksam 12 ye kadar sabahlarıda 5 de 6 da kalkıp mesaıye kadar calışstım..ılk hakkımda kasım ayında 7/6 yaptım..emegımın karsılıgını aldım dıye dusunuyorum..bır tek analız kaldı..benım ıcın sorun değil..tutkı adam vergıden gececegını dusunuyordu yada denetımden o ınsan ne yapacak..benım bıde hazmedemedıgım ayrımcılık yandascılık kayırma..yoksa acık konusmak gerekırse ben yıne analızden kaldıysam sınava 10 gun evvel kendımı sıkıp çalırım..dedıgım gıbı asla amacım ukalalık kendını begenmıslık değil...
myrose58 ' Alıntı:böyle yazınca korkuyorummm valla biizm hiç tanıdığımız yokki
dilem... ' Alıntı:arkadaşlar meraba. siteyi son bir haftadır takip ediyorum.benim de sizlerle paylaşmak istediğim bi şey var. Mart ayında ilk kez girdim sınava. Benimle beraber ilk kez giren bi arkadaşım var. YMM yanında çalışıyo. YMM sinin odadan turmobdan ve tesmerden üst düzey kişilerle sürekli görüştüğünü ahbap olduklarını söyler dururdu hep. Yanında çalıştığı YMM mayıs ayının ikinci hafatasında ben senin sonuçları öğrendim 4 tane ders vermişsin sadece demiş. Bu arkadaş da beni aradı ben sonuçumu öğrendim diye. Bu YMM çok ciddi bi adam. Arkadaşımın anlattığı ve benim de bi kaç kere gördüğüm kadarıyla. Şaka yapacak ya da boş konuşacak bi adam değil. Arkadaşım sormuş nasıl öğrendiniz diye YMM de kızmış sanane öğrendim hep her yerde de anlatma diye. O yüzden ben de isim vermek istemedim. Anlayacağınız arkadaşlar cevap kağıtları 1 ayda okunuyo. Bilemedin 40 günde. Geri kalan zaman da da ince ayarlar yapılıyo. Al gülüm ver gülüm meselesi...
myrose58 ' Alıntı:sisin kaç dersiniz varmı lily
dilem... ' Alıntı:arkadaşlar meraba. siteyi son bir haftadır takip ediyorum.benim de sizlerle paylaşmak istediğim bi şey var. Mart ayında ilk kez girdim sınava. Benimle beraber ilk kez giren bi arkadaşım var. YMM yanında çalışıyo. YMM sinin odadan turmobdan ve tesmerden üst düzey kişilerle sürekli görüştüğünü ahbap olduklarını söyler dururdu hep. Yanında çalıştığı YMM mayıs ayının ikinci hafatasında ben senin sonuçları öğrendim 4 tane ders vermişsin sadece demiş. Bu arkadaş da beni aradı ben sonuçumu öğrendim diye. Bu YMM çok ciddi bi adam. Arkadaşımın anlattığı ve benim de bi kaç kere gördüğüm kadarıyla. Şaka yapacak ya da boş konuşacak bi adam değil. Arkadaşım sormuş nasıl öğrendiniz diye YMM de kızmış sanane öğrendim hep her yerde de anlatma diye. O yüzden ben de isim vermek istemedim. Anlayacağınız arkadaşlar cevap kağıtları 1 ayda okunuyo. Bilemedin 40 günde. Geri kalan zaman da da ince ayarlar yapılıyo. Al gülüm ver gülüm meselesi...
myrose58 ' Alıntı:zahmet olmadan rahmet olmuyor ama biz böyle sonuç beklerken bazılarının rahat olmasıda çok üzüyor benii. kolay gelmedim buralara ben ve birçok arkadaş biz bu mesleğe emek verirken stajımı zor başlatan meslek mensupları parayla stajer çalıştırabiliyor. bunlar beni artık tiksindiriyor. bu yazdıklarımı kimse üstüne alınmasın lütfenn. bunu yılların patlaması olarak alın. Allah hepimizin yardımcısı olsun emek veren herkesin yanında olsun