personel maaş programı

Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Nisan da başladım ben. Hala devam ediyorum ama son bir haftamı tesmer YEDİ!!

arkadasım ukalalık gıbı olmasın amaben calışacagım kadar çalıstım..istanbul odasına kursa gıttım 4 ay kursa baslamadana once 2 ay evvel baslamıstım calışmaya..toplamda 6 ay yapar..aksam 12 ye kadar sabahlarıda 5 de 6 da kalkıp mesaıye kadar calışstım..ılk hakkımda kasım ayında 7/6 yaptım..emegımın karsılıgını aldım dıye dusunuyorum..bır tek analız kaldı..benım ıcın sorun değil..tutkı adam vergıden gececegını dusunuyordu yada denetımden o ınsan ne yapacak..benım bıde hazmedemedıgım ayrımcılık yandascılık kayırma..yoksa acık konusmak gerekırse ben yıne analızden kaldıysam sınava 10 gun evvel kendımı sıkıp çalırım..dedıgım gıbı asla amacım ukalalık kendını begenmıslık değil...

sisin kaç dersiniz varmı lily

arkadaşlar meraba. siteyi son bir haftadır takip ediyorum.benim de sizlerle paylaşmak istediğim bi şey var. Mart ayında ilk kez girdim sınava. Benimle beraber ilk kez giren bi arkadaşım var. YMM yanında çalışıyo. YMM sinin odadan turmobdan ve tesmerden üst düzey kişilerle sürekli görüştüğünü ahbap olduklarını söyler dururdu hep. Yanında çalıştığı YMM mayıs ayının ikinci hafatasında ben senin sonuçları öğrendim 4 tane ders vermişsin sadece demiş. Bu arkadaş da beni aradı ben sonuçumu öğrendim diye. Bu YMM çok ciddi bi adam. Arkadaşımın anlattığı ve benim de bi kaç kere gördüğüm kadarıyla. Şaka yapacak ya da boş konuşacak bi adam değil. Arkadaşım sormuş nasıl öğrendiniz diye YMM de kızmış sanane öğrendim hep her yerde de anlatma diye. O yüzden ben de isim vermek istemedim. Anlayacağınız arkadaşlar cevap kağıtları 1 ayda okunuyo. Bilemedin 40 günde. Geri kalan zaman da da ince ayarlar yapılıyo. Al gülüm ver gülüm meselesi...

böyle yazınca korkuyorummm valla biizm hiç tanıdığımız yokki

kadir murat ' Alıntı:
arkadasım ukalalık gıbı olmasın amaben calışacagım kadar çalıstım..istanbul odasına kursa gıttım 4 ay kursa baslamadana once 2 ay evvel baslamıstım calışmaya..toplamda 6 ay yapar..aksam 12 ye kadar sabahlarıda 5 de 6 da kalkıp mesaıye kadar calışstım..ılk hakkımda kasım ayında 7/6 yaptım..emegımın karsılıgını aldım dıye dusunuyorum..bır tek analız kaldı..benım ıcın sorun değil..tutkı adam vergıden gececegını dusunuyordu yada denetımden o ınsan ne yapacak..benım bıde hazmedemedıgım ayrımcılık yandascılık kayırma..yoksa acık konusmak gerekırse ben yıne analızden kaldıysam sınava 10 gun evvel kendımı sıkıp çalırım..dedıgım gıbı asla amacım ukalalık kendını begenmıslık değil...

bence sen en zor olanları emeğinle çalışıp bitirmişsin zaten. son hakkın değilse zaten endişelenme. herkez için kolay - zor ders değişiyor ama analizi bence çok rahat yapabilirsin. hatta bence bitirmişsindir kardeşim sen o işi. Dediğine yürekten katılıyorum. emeklerimiz çok kıymetli.

oooooooooooooofffffffffff ooooooooooooofffffffff

myrose58 ' Alıntı:
böyle yazınca korkuyorummm valla biizm hiç tanıdığımız yokki

hiç korkma arkadaşım benim de hiç tadığım yok ama 6 dersimi 1 kerede paşalar gibi verdim.Allah herkesin emeğinin karşılığını verir.Bu şekilde belge alan arkadaşlarada kazanadıkları paralar hayır getirmesin diye dua ediyorum hep....

dilem... ' Alıntı:
arkadaşlar meraba. siteyi son bir haftadır takip ediyorum.benim de sizlerle paylaşmak istediğim bi şey var. Mart ayında ilk kez girdim sınava. Benimle beraber ilk kez giren bi arkadaşım var. YMM yanında çalışıyo. YMM sinin odadan turmobdan ve tesmerden üst düzey kişilerle sürekli görüştüğünü ahbap olduklarını söyler dururdu hep. Yanında çalıştığı YMM mayıs ayının ikinci hafatasında ben senin sonuçları öğrendim 4 tane ders vermişsin sadece demiş. Bu arkadaş da beni aradı ben sonuçumu öğrendim diye. Bu YMM çok ciddi bi adam. Arkadaşımın anlattığı ve benim de bi kaç kere gördüğüm kadarıyla. Şaka yapacak ya da boş konuşacak bi adam değil. Arkadaşım sormuş nasıl öğrendiniz diye YMM de kızmış sanane öğrendim hep her yerde de anlatma diye. O yüzden ben de isim vermek istemedim. Anlayacağınız arkadaşlar cevap kağıtları 1 ayda okunuyo. Bilemedin 40 günde. Geri kalan zaman da da ince ayarlar yapılıyo. Al gülüm ver gülüm meselesi...

buyur burdan yak... ???

öyle dem arkadaşım. adam yıllarca emek vermiş ama torpillileri geçirecez diye hep diğeri kalmış eee o da bir yolunu bulup alırsa belgeyi ona da helal olsun denir. şahsi fikrim.

ayk gitsin be alex ;D

dilem :) sonuclari mayısın ikinci haftası ogrendin siteyi neden bir haftadir takip ediyorsun.

arkadaşlar tepki vermeyin daha neler dökülür burada inanamayız valla

alın ıste bır yorum daha buyrun burdan yakınnn..hayırlı ısler...off allahım oofffffff...sevgili alex tesekkur ederım arkadasım yazdıkların ıcın martda 2.hakkıma gırdım analızden daha 3 hakkım var..ınsallah onuda vermısımdır..yanlıs soruyu bıle yaptım..ınsallah gecmısımdır..allah herkesın hak ettıgı,emek sarf ettıgı,varını yogunu ortaya koydugu notu almasını nasıp etsın...

arkadaşım ben sonucu öğrenmedim, arkadaşım öğrendi dedim. aslında burda vurgulamak istediğim kağıtların 1 ay evvelden okunduğu.

zahmet olmadan rahmet olmuyor ama biz böyle sonuç beklerken bazılarının rahat olmasıda çok üzüyor benii. kolay gelmedim buralara ben ve birçok arkadaş biz bu mesleğe emek verirken stajımı zor başlatan meslek mensupları parayla stajer çalıştırabiliyor. bunlar beni artık tiksindiriyor. bu yazdıklarımı kimse üstüne alınmasın lütfenn. bunu yılların patlaması olarak alın. Allah hepimizin yardımcısı olsun emek veren herkesin yanında olsun

1 ay evvelden kağıtlar okunacak ve 60 günü aşacaklar. komisyondaki insanlar yapmaz bunu beklemezler bu kadar yapmazlar dimi arkadaşlar. ben inanmıyorum yapacaklarını

dilem... ' Alıntı:

memleketimden sınav manzaraları !!!!!!!!

myrose58 ' Alıntı:
zahmet olmadan rahmet olmuyor ama biz böyle sonuç beklerken bazılarının rahat olmasıda çok üzüyor benii. kolay gelmedim buralara ben ve birçok arkadaş biz bu mesleğe emek verirken stajımı zor başlatan meslek mensupları parayla stajer çalıştırabiliyor. bunlar beni artık tiksindiriyor. bu yazdıklarımı kimse üstüne alınmasın lütfenn. bunu yılların patlaması olarak alın. Allah hepimizin yardımcısı olsun emek veren herkesin yanında olsun

kalın kalemle imza atıyorum dediklerinin altına .