Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

bariss ' Alıntı:
arkadaslar artik su aranma olayina aciklik getirim persembe cuma netten acıklanacak ve telle arayacaklar..tesmeri arayip sormayın onlarda bana soruyor ne zaman aciklancak diyee

barış böyle kaybolup çıkan cüceler filan da görüyo musun ;D ;D ;D

bugun ısı gucu bıraktık yıne..bır sayfada tesmer bir sayfada forum...

ASLAN35 ' Alıntı:
ALEX_06 ' Alıntı:

bencede..........

arkadaşlar kaç gecedir uyku yüzü görmüyorum

kabuslar içinde uyanıp net e giriyorum sonra gecenin 3 ünde sigarayakıp sabahlıyorum

dengem bozuldu valla

sınavda ne yapmışsak yaptık iyi veya kötü böyle belirsiz beklemek çok yıkıcı,

umutburcak ' Alıntı:
bariss ' Alıntı:
arkadaslar artik su aranma olayina aciklik getirim persembe cuma netten acıklanacak ve telle arayacaklar..tesmeri arayip sormayın onlarda bana soruyor ne zaman aciklancak diyee

barış böyle kaybolup çıkan cüceler filan da görüyo musun ;D ;D ;D

evet, barış bey neye göre konuşuyorsunuz?

umutburcak
benim ilk msj persembe ve cuma gunu açıklanacak demisdim.kesin bilgiydi.arkadaslar hep pazertesi filan dıyordu.yoksa medyumluk gibi bir yetenegim yok..

:) Saat 16:23 bugünde bitti sayılır.
Sonra yatcez kalkcez yatcez kalkcez:))) tamam tamam sustum:))

bariss ' Alıntı:
umutburcak
benim ilk msj persembe ve cuma gunu açıklanacak demisdim.kesin bilgiydi.arkadaslar hep pazertesi filan dıyordu.yoksa medyumluk gibi bir yetenegim yok..

bu bilgiyi isim soyisim vererek kimden aldıgını söylemessen dediğinin medyumluktan farkı ne? gunde bende dahil 5-10 kişi aynı medyumluğu yapıyoruz. bu bilgiyi size veren kişinin isim soyisimini söylebilirmisin?

ben tesmeri aradım..bana söyleneni açıkladım... analizle alakalı hiç bir açıklama yapılmıycak herşey yolundaymış....ve gayet ılımlı güzel bir dille konuştum konuştuğum kişi de güzel güzel açıkladı bana ...sakin olun yarın öbür gün geliyor sonuçlar dendiiiiii....komisyona hepsini iletiyoruz onlarda biran önce açıklamak için seri bi şekilde okuyorlar kağıtları...ve çok büyük bir ihtimalle yarın gelebilirmiş ya da en geç çarşamba .....bugün beklemeyin geçti artık dendi ....ama ben yarını da geçtim çarşamba diyorum tamamen kendi fikrim ....artık en uzağı düşünüyorum napiim

zeynepyaroglu ' Alıntı:
ben tesmeri aradım..bana söyleneni açıkladım... analizle alakalı hiç bir açıklama yapılmıycak herşey yolundaymış....ve gayet ılımlı güzel bir dille konuştum konuştuğum kişi de güzel güzel açıkladı bana ...sakin olun yarın öbür gün geliyor sonuçlar dendiiiiii....komisyona hepsini iletiyoruz onlarda biran önce açıklamak için seri bi şekilde okuyorlar kağıtları...ve çok büyük bir ihtimalle yarın gelebilirmiş ya da en geç çarşamba .....bugün beklemeyin geçti artık dendi ....ama ben yarını da geçtim çarşamba diyorum tamamen kendi fikrim ....artık en uzağı düşünüyorum napiim

Yaw bi karar versek hızlı hızlı mı okuyorlar yoksa baştan salma olmasın diye yavaş yavaş titizmi okuyorlar:)

komisyon uyelerinden biri solemis daha kagit okuyoruz diye persembe veya cuma demisler bu bilgi size yeter.alex_06
solediklerimi bi kac arkadasda onaylamısdı.

tesmerın gun vermesıde guzel bır gelısme derım ben..hadı hayırlısı..çarşamba da olsa beklemekten baska yapacak bırsey yok zaten...

bariss ' Alıntı:
umutburcak

o çok koruduğun tesmerin bu bilgiyi bütün biz bekleyenlere vermesi yerine senin gibi tanıdığı olduğunu, komisyonun " msn ini titrettiği" ( ;D) ni iddia ettiği birine vermesi ne kadar saygın sence peki? senle bu bilgiyi paylaşanlar benle neden paylaşmıyor? bana bunu açıkla, açıklayamıyorsan msn den bi sor bakalım: slm / yaw noldu sınav koçlar de bi bakıyım ;D ;D belki onların makul bi cevabı vardır

geçen gün düşündüm vergi den sınavda sorulara ne cevap verdiğimi ,hatırlayamadım ,uzun zaman olmuş..

gülümse1907:) bi haber daha geldi senin kağidi cok dikkatli okuyorlarmis.ozellikle yazı karekteri cok iyiymis.

bu forum kaç sayfa olursa olsun hepsini tesmere fakslayalım mı ? ruh halimizi iyi anlarlar :P

bariss ' Alıntı:
komisyon uyelerinden biri solemis daha kagit okuyoruz diye persembe veya cuma demisler bu bilgi size yeter.alex_06
solediklerimi bi kac arkadasda onaylamısdı.

isim isimmm. ali veli, ahmet hasan ..... ne bilgi veriyosunki yetsin. komisyon üyelerini zan altında bırakıyosun. ya adam gibi konuş yada konusma. komisyonun ağzından forumdaki insanlara bilgi veriyosun. hangi yetkiyle? isim ver, bilsin insanlar. komiyondaki kim? arkadaşının adı ne?
TESMERİN SINAV KOMİSYONUNU EL ALTINDAN BİLGİ VERMEKLE ZAN ALTINDA BIRAKIYORSUN

bariss ' Alıntı:
gülümse1907:) bi haber daha geldi senin kağidi cok dikkatli okuyorlarmis.ozellikle yazı karekteri cok iyiymis.

:) Kağıdın kenarlarına yaptığım çiçekleride beğenmişler mi:)

[Merhaba;

Daha önce tarafınızla yapmış olduğum görüşme sonucu 2008/1. dönem yeterlılık sınav sonuclarının acıklanması için kanunu suresının 60 gun oldugu belırtılmıstı. 60 gun geldı gectı sonuclar acıklanmadı. Açıklanmadıgı gıbı ne zaman acıklanıcagına dair bır bılgıde sıtenızde yayınlanmadı. Durum nedir acaba bilgi verir misiniz? ]

Umarım sınav sonucumu etkılemez ;D

serengeti sen benı guldurdun allah da ınsallah alacagın guzel sonuclarla senı guldurur..cok guldum ya ZORTMER..SÜPERDİİ..

o cevabi ben ogrenmedim arkadasim ogrendi.msn nesini titrettigimde onun komisyon uyesi oldugunu benim bildigimi bilmiyor.bir arkadasim bır sorunu cozmek ıcın vermisdi.sabah titrettim zaten beni engelledi galiba online degil..ama birine msj attim doner birazdan size bilgi veririm..

gülümse1907)cok silmissim kagidi burusmus.iyiki sure bitmis yoksa kağidin yarisini okuyamayacaklardi..