Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

allah kahretsin ya okadar hazırlanıyodum
400. sayfaya yazcam diye siteye ulaşım gitti
şimdi geldim çoktan gitmiş

serengeti sen tanımazsın.... aslında çok ünlü bi arkadaştır.. ;D

hoşbulduk arkadaşlar:) yarın benim doğumgünüm komisyon benim şerefime bi süpriz yapar mı bana dersiniz :D

sibelkoc2000 ' Alıntı:
hoşbulduk arkadaşlar:) yarın benim doğumgünüm komisyon benim şerefime bi süpriz yapar mı bana dersiniz :D
garezine herkezinkini açıklasalar bile seninkini açıklamazlar ;D

komisyondan sonuçlar gelmedi.. intgernetten takip edin olmadı ankara gelin derler.. kendini kandırma ;D

bu arada icinar arkadaş katılıyorum ;D

ben sonuçlara bakarken düşer bayılırım herhalde kalbim sıkışıp duruyo :) sahi sonuç da belli ama süpriz yaparlar belki bize bi umut bekliyoz:)

sibel yakaladım seni..Uzakdan okuyup gidiyordun..davet bekliyor dedim
Doğum günü smmmsi

kara para mesaj sayın beni geçmiş kıdemli üye olucan

sürprizi falan geçtik biz geride kalan 400 sayfada.. artık sadece sonuç bekliyoruz.. kalp falan diyosunda bizde oda yok.. sadece zombi gibi tesmer tıklayan tipler. zaten sonuç açıklansada biz farketmeyizbu gidişle.. ;D ;D ;D

blackmoney ' Alıntı:
sürprizi falan geçtik biz geride kalan 400 sayfada.. artık sadece sonuç bekliyoruz.. kalp falan diyosunda bizde oda yok.. sadece zombi gibi tesmer tıklayan tipler. zaten sonuç açıklansada biz farketmeyizbu gidişle.. ;D ;D ;D

Hiç merak etme, ben sizin yerinize sürekli bakıyorum açıklanırsa hemen buraya yazrım.

serengeti ' Alıntı:
kara para mesaj sayın beni geçmiş kıdemli üye olucan

nezaman olucam ;D ve ayrıca ne işe yarayacak ;D ayrıca bana kısaca kıdemli gece üyesi ünvanı daha iyi olur.

gülümse1907 nerde ya bu saatlerde buralarda olurdu

Tamer Başkan ' Alıntı:
blackmoney ' Alıntı:

Hiç merak etme, ben sizin yerinize sürekli bakıyorum açıklanırsa hemen buraya yazrım.

teşekkür ederim.. çok kibarsınız Tamer Başkan bey. bu arada sizde hoş geldiniz..

bende her telefon geldiğinde diyorum ki tamam kesin açıklandı birileri beni arıyo :) herkes aynı durumda zaten icinar arkadaşım sağolsun hergün heyecan yaptırıyo bana

Hoş bulduk. Yazılarmızın olmasa da kalbimizin hep sizinle olduğunu bilin. Açıklanmadığı her gün bizde sizinle birlikte strese giriyoruz.