valla bu hafta kesin olması normal kaçacakları yer kalmadıkiiiiyunusmurat ' Alıntı:tesmerdeki arkadaş bu hafta içi açıklanacağını kesin biliyormuşöyle diyor sinir bozucu bir olay ya deliricem.
Numarayı bende aradım bu hafta içi açıklanacağı kesin dediler.....gülümse1907 ' Alıntı:levent037 ' Alıntı:444 60 60 - 1102 RASGELE TUSLADIM BİDE SEN SOR İSTERSEN
Tşkler arıyorum hemen.
Barış burda bekle sanada cevabım gelcek![]()
gülümse1907 ' Alıntı:44-60-60/1102'yi. Bi beyefendi çıktı. Çok güzel konuştu. O bağırmayınca bende bağıramadım
Bugün gelse bugün vercez nete dedi. Netten bakın dedi. Bende dedim zaten sürekli netteyiz bunla ilgili birde forum oluşturduk dedim. İyi günler diyip kapattım![]()
yazdıklarımı okuyun arkadaşlarŞAYLAN ' Alıntı:BU sınavları neden açıklamıyorlar acaba.sonuçlarımızı öğrensekte ders çalışmaya başlasak.yaptıklarımıza göre geçemiyoruz nede olsa.10 günlük kaybımız var.yasal süreleri btti ama hala açıklanmıyor.1 ay kaldı sınava nasıl yetiştirceğiz acaba.ben herkese odanın kursuna gitmesini tavsiye ediyorum arkadaşlar işimiz hergeçen gün daha zorlaşıyor lütfen bu konuda bilinçli davranın.işinizi sona bırakmayın.benim son iki hakkım ve artık inanın ümitlerim tüeknmiş durumda.sizlerde bu pişmanlığı yaşamayın.ben kursa gitmekte bu kadar geç kaldığım için çok pişmanım.prof.dr hocaları ve bizim sınav itiraz sonuçlarmızda bilirkişilik yapıyorlar ve bizim orda yapmiş olduğumuz hataları dile getiriyor tabiki.benim 3 sınavdır giripte ya o kadar yaptım nasıl kalıyorum diye düşüncelerimize konuyu anlatırken açıklık getiriyor mesala.böylece daha bilinçli hareket etmeye çalışıyorsunuz.benden tavsiye.umarım son hakkı olan arkadaşlar hepiniz başarmışsınızdır bu işi.
bariss ' Alıntı:gülümse1907 sen miydin o sende cok kibar konustun bende ondan sana gelince hemen yayınlıycaz dedimsesin cok hosmus
)