Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

başka muhatabımız varsa bilgi alacağımız o numarayı versinler sanki bakıyorlarda telefona doğru bişey söylüyorlarrrr hasbinAllah

tesmerdeki arkadaş bu hafta içi açıklanacağını kesin biliyormuş :) öyle diyor sinir bozucu bir olay ya deliricem.

BU sınavları neden açıklamıyorlar acaba.sonuçlarımızı öğrensekte ders çalışmaya başlasak.yaptıklarımıza göre geçemiyoruz nede olsa.10 günlük kaybımız var.yasal süreleri btti ama hala açıklanmıyor.1 ay kaldı sınava nasıl yetiştirceğiz acaba.ben herkese odanın kursuna gitmesini tavsiye ediyorum arkadaşlar işimiz hergeçen gün daha zorlaşıyor lütfen bu konuda bilinçli davranın.işinizi sona bırakmayın.benim son iki hakkım ve artık inanın ümitlerim tüeknmiş durumda.sizlerde bu pişmanlığı yaşamayın.ben kursa gitmekte bu kadar geç kaldığım için çok pişmanım.prof.dr hocaları ve bizim sınav itiraz sonuçlarmızda bilirkişilik yapıyorlar ve bizim orda yapmiş olduğumuz hataları dile getiriyor tabiki.benim 3 sınavdır giripte ya o kadar yaptım nasıl kalıyorum diye düşüncelerimize konuyu anlatırken açıklık getiriyor mesala.böylece daha bilinçli hareket etmeye çalışıyorsunuz.benden tavsiye.umarım son hakkı olan arkadaşlar hepiniz başarmışsınızdır bu işi.

yunusmurat ' Alıntı:
tesmerdeki arkadaş bu hafta içi açıklanacağını kesin biliyormuş :) öyle diyor sinir bozucu bir olay ya deliricem.
valla bu hafta kesin olması normal kaçacakları yer kalmadıkiiii

bence suyu kaçırdılar artık dicek bişey yok kesin bişey söyleseler zaten anlıcam hep sürümceleme

kapdan aklıma getirdin saol.arkadaslar dun msn adreesim kilitlendi tam 70 kisiye yakin eklemisler herkesi ( 1 kisi haric )
engelleyip sildim.yardim edecem ama ilk once mail atin kim oldugunuzu anliyim bende tesmer gibi yardimlarimi temmuza zor yetistiririm gibime geliyor :)

burdayim kacmıyorum gülümsefb:)

EVET GÜLÜMSE ALDIĞIN CEVABI MERAK EDEYORUM ORDAKİ BEYFENDİ!!!! NE DEDİ

44-60-60/1102'yi. Bi beyefendi çıktı. Çok güzel konuştu. O bağırmayınca bende bağıramadım:)

Bugün gelse bugün vercez nete dedi. Netten bakın dedi. Bende dedim zaten sürekli netteyiz bunla ilgili birde forum oluşturduk dedim. İyi günler diyip kapattım:)

gülümse1907 ' Alıntı:
44-60-60/1102'yi. Bi beyefendi çıktı. Çok güzel konuştu. O bağırmayınca bende bağıramadım:)

Bugün gelse bugün vercez nete dedi. Netten bakın dedi. Bende dedim zaten sürekli netteyiz bunla ilgili birde forum oluşturduk dedim. İyi günler diyip kapattım:)
:D

gülümse1907 sen miydin o sende cok kibar konustun bende ondan sana gelince hemen yayınlıycaz dedim:) sesin cok hosmus:))

ADAMINA GÖRE MUAMELE DEMEKKİ BENDE BİRAZ SERT ÇIKMIŞIM ;)

ŞAYLAN ' Alıntı:
BU sınavları neden açıklamıyorlar acaba.sonuçlarımızı öğrensekte ders çalışmaya başlasak.yaptıklarımıza göre geçemiyoruz nede olsa.10 günlük kaybımız var.yasal süreleri btti ama hala açıklanmıyor.1 ay kaldı sınava nasıl yetiştirceğiz acaba.ben herkese odanın kursuna gitmesini tavsiye ediyorum arkadaşlar işimiz hergeçen gün daha zorlaşıyor lütfen bu konuda bilinçli davranın.işinizi sona bırakmayın.benim son iki hakkım ve artık inanın ümitlerim tüeknmiş durumda.sizlerde bu pişmanlığı yaşamayın.ben kursa gitmekte bu kadar geç kaldığım için çok pişmanım.prof.dr hocaları ve bizim sınav itiraz sonuçlarmızda bilirkişilik yapıyorlar ve bizim orda yapmiş olduğumuz hataları dile getiriyor tabiki.benim 3 sınavdır giripte ya o kadar yaptım nasıl kalıyorum diye düşüncelerimize konuyu anlatırken açıklık getiriyor mesala.böylece daha bilinçli hareket etmeye çalışıyorsunuz.benden tavsiye.umarım son hakkı olan arkadaşlar hepiniz başarmışsınızdır bu işi.
yazdıklarımı okuyun arkadaşlar

bariss ' Alıntı:
gülümse1907 sen miydin o sende cok kibar konustun bende ondan sana gelince hemen yayınlıycaz dedim:) sesin cok hosmus:))

Barış şimdide komisyondan sonra tesmere mi el attın:) Bırak bu işleri

şaylan arkadaşım oda içinmi çalışıyorsun yoksa kursa git diyorsunda kurslar başlıyalı çok oldu ve hangi dersten geçip hangi dersten kaldığımızı bilmediğimiz için kursada yazılma şansımız kalmıyor ne yazıkki.

şaylan güzelde daha once her turlu yon denendi forumun modlarida bu konuda bilgi sahibidir.baska forumlarda eminimkki buna benzer konusmalar geciyordur.bana gore bunun cozulmesının tek yolu meslek mensubu oldugumuzda odalarda etkin rol alip yenı duzenlemeler yapmak.

kanuna keske sole bir madde koysalardi sınav sonucları 60 gun içinde acıklanır 60 gunden sonra acıklanan sınav sonuc kagitlari asgari 50 puan uzerınden degerlenır:)

tesmerin telefonu dijital mı acep .gülümse1907 ne istiyorsun benden dusmanımızı sasırmayalim:)

direk öğrenci işleri şefi gül hanımla görüştüm. burdaki geçn herşeyi ve düşüncelerimi aktardım. güzel bir görüşmeydi telefonu aynı anda kapattık sinirle ;D ;D

yaaa ne kursa gittim ne bişeyy ilk girişte 5 yaptım 2.de denetimi verdim 3.de inş. vergiyi verecm nasıl kaldığımı haaallllllllllaaaaaaaaaaaaa anlamış değilimde neyseeeeee

Burda kimse kimseye hakaret etmedikçe düşman olmaz diye düşünüyorum barış:) Senden bişey istemiyorum. Asıl her cümlende bana takılarak sen benden ne istiyorsun?

Takım elbise? Lacoste gömlek? Hı anlayalım:)))

bak yine bana geldilerrrrr.. zaten hiç gitmiyorlarda neyseeee.. sakşn sakinim sakineyimmmmmmmmmmmm ;D