HKN ' Alıntı:gülümse1907 ) seninle urasmıyorum sadece bilgilerimi notlarimi sınava girecek arkadaslarla paylasıyorum.sız not gonderıyorsunuz ama ogrencının en buyuk sıkıntısı calısamamak veya derse kendısını verememek onun ıcın benım yontem daha iyi denız kenarında hem cayızımızı yudumluyoruz hemde arklar sınava hazırlanıyor..
gülümsemsn de yer yok bunları bıle ekleyip silecem sen yardımcı olur musun onlara rica etsem..
levent037bende sizler gibiyim hıcbır farkım yok hepimiz eşitiz.
mustafayörük ' Alıntı:internetten şimdi arif kocamanın temel hukuk bilgisi kitabını şipariş ettim.sen kaç hakkında kazandın.star ' Alıntı:mustafayörük ' Alıntı:star.benkütahya odasına kayıtlıyım bizim oda alan yokdiye kitap getirmiyormuş.yani işimiz kötü.sen kazandın herhalde tebrik ederim
öylemi bende üniversiteyi kütahyada okumuştumevet ben kazandım, teşekkür ederim darısı başına.Bendeki kitap arkadaşındı benim olsaydı kargo yapardım sana.İnternetten sipariş verebilirsin ama.adresine gönderiyorlar bildiğim kadarıyla
günün esprisi mi yoksa kabus yeniden mi başlıyor ;Dsonkale ' Alıntı:Arkadaşlar tesmeri aradım notlar yarın açıklanacakmış
blackmoney ' Alıntı:4 yıldız kaç mesajda oluyo gülümse.?
450 olması lazımgülümse1907 ' Alıntı:blackmoney ' Alıntı:4 yıldız kaç mesajda oluyo gülümse.?
Hiç fikrim yok arkadaşım. Ogün hoca bilir. Yıldız takibi yapmıyorum valla.