Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan beyazzafer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2008 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

7/4 yaptım. Kaldı Vergi - Denetim - Hukuk.

Bir sonraki sınavda görüşmek üzere :)

Bu arada sınavları biten arkadasları tebrik ederim. Hayırlı uğurlu olsun :) Darısı başıma

Hkn benim özeldeki bayan arkadaşlarının maillerini sana yolluyorum:))

gülümse1907 ) seninle urasmıyorum sadece bilgilerimi notlarimi sınava girecek arkadaslarla paylasıyorum.sız not gonderıyorsunuz ama ogrencının en buyuk sıkıntısı calısamamak veya derse kendısını verememek onun ıcın benım yontem daha iyi denız kenarında hem cayızımızı yudumluyoruz hemde arklar sınava hazırlanıyor..

gülümse :) msn de yer yok bunları bıle ekleyip silecem sen yardımcı olur musun onlara rica etsem..

levent037 :) bende sizler gibiyim hıcbır farkım yok hepimiz eşitiz.

HKN ' Alıntı:
gülümse1907 ) seninle urasmıyorum sadece bilgilerimi notlarimi sınava girecek arkadaslarla paylasıyorum.sız not gonderıyorsunuz ama ogrencının en buyuk sıkıntısı calısamamak veya derse kendısını verememek onun ıcın benım yontem daha iyi denız kenarında hem cayızımızı yudumluyoruz hemde arklar sınava hazırlanıyor..

gülümse :) msn de yer yok bunları bıle ekleyip silecem sen yardımcı olur musun onlara rica etsem..

levent037 :) bende sizler gibiyim hıcbır farkım yok hepimiz eşitiz.

:))) Hkn lütfen forumu msn muhabbetine çevirmeyelim.

Bu arada deniz kenarında seninle kim ders çalışcak çok merak ettim doğrusu:))

Arkadaşlar tesmeri aradım notlar yarın açıklanacakmış

mustafayörük ' Alıntı:
star ' Alıntı:
mustafayörük ' Alıntı:
star.benkütahya odasına kayıtlıyım bizim oda alan yokdiye kitap getirmiyormuş.yani işimiz kötü.sen kazandın herhalde tebrik ederim

öylemi bende üniversiteyi kütahyada okumuştum:) evet ben kazandım, teşekkür ederim darısı başına.Bendeki kitap arkadaşındı benim olsaydı kargo yapardım sana.İnternetten sipariş verebilirsin ama.adresine gönderiyorlar bildiğim kadarıyla
internetten şimdi arif kocamanın temel hukuk bilgisi kitabını şipariş ettim.sen kaç hakkında kazandın.

ben ilk girişimde 3 ders verdim.2.sinde 2 dersten girmiştim 2sinide geçtim.en son vergi ve denetimden girdim vergiden geçtim denetim sürpriz olmuştu.Bu sınavdada denetimden geçtim çok şükür.toplam 4 dönem sınav girdim yani

bende 7/6 yaptım maliyet kaldı en çok vergiye sasırdım kalırım dediğim dersi 76 alarak geçtim maliyette 30 almısım ilk sorum doğruydu

gülümse 5 liycek yıldızı yakında 450 de 4 llüyor herhalde

bi rakamı yaamayı unuttum ruhsat gitti 7/7 oluyordu nerdeyse

gülümse haklısın forumu kirletmeyelim..merak ettiysen fotograf ceker sana email atarım ama ilk once email adresini vermen lazım aaa bak bende makınede yok bulusma yerıne gelip sen cekebilirsen daha iyi olur.hemde calısma sistemi hakkında bilgi sahibi olursun kendı kaldıgın derslerede uygulayabılırsın.

bu arada ilk ogrencımı sectım musade edersen msn ye donuyum:)lütfen mesgul etmeyiniz dememe gerek var mi:))

bu arada ben gonullerin yıldızıım gülümse :)

forum yine hareketli temmuz sınavında isim değiştirmeyin devam etsin dede artık emekli belki yine gelir ama sgdp var ondan korkuyorum