sudemira ' Alıntı:arkadaşlar karakule 1704 yok..
2 ders vermiş üzgündü. ulaşabilecek olan varsa arınızda ilgilenebilir mi?
ortalıkta yok hala aklım onda kaldı.
kasım 2008 sınavına kadar vergiden hep kanun metni soruldu. ama kasım 2008 de 2 adet toplam 50 puanlık işlem sorusu soruldu. islam çankayanın kitabında hatalı işlemlerin düzeltilmesi diye bir bölüm var.sudemira ' Alıntı:temenni denetim kapsamına giren hatalı kayıtlar derken...
biraz açarmısın ?
direkt kanundan mı?yeterlilik ' Alıntı:İdari yargı hukukuna çalışın arkadaşlar
**İBRAHİM** ' Alıntı:napcagımıza yarın karar versek daha ıyı olmazmı
bugun dagıldım ben ya sureklı gülmek ıstıyorum ;D ;D
Benimde 2. girişim ve sadece temel hukuk var. Nasıl çalışacaz bu derse anlamadımki bide işin içine sgk girdi bu kısa sürede nasıl çalışacaksak.azize_22 ' Alıntı:benimde 2. girişimdi sadece temel hukuk kaldı inşallah ınuda martta hallederim
yeterlilik ' Alıntı:**İBRAHİM** ' Alıntı:napcagımıza yarın karar versek daha ıyı olmazmı
bugun dagıldım ben ya sureklı gülmek ıstıyorum ;D ;D
;D ;D sende var bir şeyler zati.Karakule nerde yaaaa.![]()
sgk konusunda esaslı bir tüyoya ihtiyacımız varatakan005 ' Alıntı:Benimde 2. girişim ve sadece temel hukuk var. Nasıl çalışacaz bu derse anlamadımki bide işin içine sgk girdi bu kısa sürede nasıl çalışacaksak.azize_22 ' Alıntı:benimde 2. girişimdi sadece temel hukuk kaldı inşallah ınuda martta hallederim
bir yandan da çalışıyorum ibrahim bey siz ferah olunuz....**İBRAHİM** ' Alıntı:sudemira ' Alıntı:arkadaşlar karakule 1704 yok..
;D ;D ;D gelır gelır merak etme ;D ;D aklın kalan derslerınde kalsın ;D ;D ;D
sudemira ' Alıntı:bir yandan da çalışıyorum ibrahim bey siz ferah olunuz....**İBRAHİM** ' Alıntı:sudemira ' Alıntı:arkadaşlar karakule 1704 yok..
**İBRAHİM** ' Alıntı:sudemira ' Alıntı:bir yandan da çalışıyorum ibrahim bey siz ferah olunuz....**İBRAHİM** ' Alıntı:sudemira ' Alıntı:arkadaşlar karakule 1704 yok..
;D ;D ;D ben hıc 2 ısı bıarada yapamam ;D ;D tebrık ederım
temenni ' Alıntı:kasım 2008 sınavına kadar vergiden hep kanun metni soruldu. ama kasım 2008 de 2 adet toplam 50 puanlık işlem sorusu soruldu. islam çankayanın kitabında hatalı işlemlerin düzeltilmesi diye bir bölüm var.sudemira ' Alıntı:temenni denetim kapsamına giren hatalı kayıtlar derken...
biraz açarmısın ?
hatırlarsanız kasımda
3. soru bir kollektif şirketin ortaklarına verdiği unların emsal bedelinin hesaplanması,
4. soruda ltd nin yaptığı yevmiye lkaydından kurumlar vergisi hataları sorulmuştu.
Önümüzdeki sınavda idari yargı hukukunamı ağırlık verecekler diyorsun ?temenni ' Alıntı:sgk konusunda esaslı bir tüyoya ihtiyacımız varatakan005 ' Alıntı:Benimde 2. girişim ve sadece temel hukuk var. Nasıl çalışacaz bu derse anlamadımki bide işin içine sgk girdi bu kısa sürede nasıl çalışacaksak.azize_22 ' Alıntı:benimde 2. girişimdi sadece temel hukuk kaldı inşallah ınuda martta hallederim