M
manasse
Ziyaretçi
Ynt: Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...
sadece bi 50 istiyorum..sadece 50...50 tl değil 50 puan....
sadece bi 50 istiyorum..sadece 50...50 tl değil 50 puan....
manasse ' Alıntı:sınav tarihinden itibaren 70 gün içinde sonuçlar açıklanır.. yani tahminin 25-31 mayıs arası..
bu arada dehanın sitesinde cumartesi sınavı cevapları var..
sonkale ' Alıntı:Merhaba arkadaşlar
Hepimize geçmiş olsun iyi kötü bir sınavı daha atlattık bundan sonra beklemek kaldı artık
Ama bu dönem benim için zor bir bekleme olmayacak 90 günde açıklasalarda önemli değil artık Tek ders denetimden girdim bu sınava sınav sonucu için merak ettiğim tek şey acaba korkulu rüyam denetimden 100 alabilecekmiyim yoksa kendilerini zorlayıp 80 e kadar çekebileceklermi notumu
ne güzel bir sınav ertesi yaşıyorum anlatamam arkadaşlar
ben mayıs başı diyorum ;Dsonkale ' Alıntı:bu arada tesmerle görüştüm sınav 15 Hazirana kadar açıklanır dediler![]()
sonkale ' Alıntı:Merhaba arkadaşlar
Hepimize geçmiş olsun iyi kötü bir sınavı daha atlattık bundan sonra beklemek kaldı artık
Ama bu dönem benim için zor bir bekleme olmayacak 90 günde açıklasalarda önemli değil artık Tek ders denetimden girdim bu sınava sınav sonucu için merak ettiğim tek şey acaba korkulu rüyam denetimden 100 alabilecekmiyim yoksa kendilerini zorlayıp 80 e kadar çekebileceklermi notumu
4. soru : alınan demirbaş kiralanan işyerine yapılan bir harcama olduğu için kira bedeli de 3 yıl olduğu için 264- ÖZEL MALİYETLER HESABI na kaydedilmesi gerekir ve 3 yıllık süre içinde amortisman düşülerek gider hesaplarına aktarılır.seda29 ' Alıntı:sonkale ' Alıntı:Merhaba arkadaşlar
1.soru ve 4.soruya ne cevap verdiniz ?
seval003 ' Alıntı:temenni ' Alıntı:sonuçların açıklanmasına 59 gün kaldı. ;D ;D ;D
tekrar geçmiş olsun
sonuçlar sadece 19 mayıs hediyesi olarak açıklamazlarsa 22 mayıstan önce açıklanmaz
22 mayısa da 67 gün var ;D ;D
Yok arkadaşlar bu sefer okadar geç açıklayacaklarını sanmıyorum, geçenkinde araya bayram tatili falan girmişti bu sefer tatil falan yok. Yada belki ben çok iyi niyetliyim ;DPoSeiDoN ' Alıntı:seval003 ' Alıntı:temenni ' Alıntı:sonuçların açıklanmasına 59 gün kaldı. ;D ;D ;D
tekrar geçmiş olsun
sonuçlar sadece 19 mayıs hediyesi olarak açıklamazlarsa 22 mayıstan önce açıklanmaz
22 mayısa da 67 gün var ;D ;D
59 ve 67 günçok iyimsersiniz arkadaşlar,ben yine en az 80 gün bekliyorum.
atakansek ' Alıntı:Arkadaşlar bu Deha'nın sitesinde verilen cevaplarda takıldım. Soruda "kısaca açıklayınız" veya "kısa başlıklar halinde yazınız" diyor fakat cevaplarda konunun tamamını yazıyor. Tecrübeli arkadaşlardan ricam ; Sınavlar okunurken soruya göre verilen cevaplara göre mi değerlendiriyorlar yoksa konunun istenen veya istenmeyen tüm bölümleri yazılması mı gerekiyor ?