Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Ynt: Mart 2009 SMMM Yeterlilik Sınavına Dair...

Arkadaşlar ben biraz tuhaf sorular soruyorum sanırım. Benim durum biraz degişik. Yani şu ruhsatı alsak direk çalışmaya başlayacak.

Ondan mütevelli relax(sınav iyi geçtiği için) ama umutlu bir bekleyiş içindeyim.

yeterlii ' Alıntı:
recepkezik ' Alıntı:
yeterlii ' Alıntı:
recepkezik parayı yatırdığın ve vergi dairesine açılışını yaptığında ruhsat olmadan da o okunmayan mührü basmaya başlayabilirsin .

OOO harika hatta süper bilgi için telşekürler
İnşallah hepimiz hayırlısı ile alalım şu sonuçları.
inşallah. ama sen hala benim maliyet notu için istişare yapmadın. :P

Kardeşim senin maliyet için saglam büyüler yaptım. Sanırım bu büyüler geçmen için yeterli gelecek.

recepkezik ' Alıntı:
yeterlii ' Alıntı:
recepkezik ' Alıntı:
yeterlii ' Alıntı:
recepkezik parayı yatırdığın ve vergi dairesine açılışını yaptığında ruhsat olmadan da o okunmayan mührü basmaya başlayabilirsin .

OOO harika hatta süper bilgi için telşekürler
İnşallah hepimiz hayırlısı ile alalım şu sonuçları.
inşallah. ama sen hala benim maliyet notu için istişare yapmadın. :P

Kardeşim senin maliyet için saglam büyüler yaptım. Sanırım bu büyüler geçmen için yeterli gelecek.
sağolasın recepkezik. forum kardeşliği bu olsa gerek

Arkadaşlar bu sınavları nasılsa verecez bunda degilse digerinde ben ençok şunu merak ediyorum. Genel kurul filan mı olur yok başka bir organizasyonmu nasıl ve nerde olur bilmiyorumda. Sizlerle şahsen tanışma fırsatı bulduğumuzda inş bu günleri gülümseyerek hatırlarız. Özellikle yeterli,temenni,karakule bu üç nic hayatım boyunca unutamayacagım nicler sanırım. İnşallah çok uzun bir süre geçmeden şahsen tanışma fırsatı buluruz. SMMM olarak..........amin ;D

recepkezik ' Alıntı:
Arkadaşlar bu sınavları nasılsa verecez bunda degilse digerinde ben ençok şunu merak ediyorum. Genel kurul filan mı olur yok başka bir organizasyonmu nasıl ve nerde olur bilmiyorumda. Sizlerle şahsen tanışma fırsatı bulduğumuzda inş bu günleri gülümseyerek hatırlarız. Özellikle yeterli,temenni,karakule bu üç nic hayatım boyunca unutamayacagım nicler sanırım. İnşallah çok uzun bir süre geçmeden şahsen tanışma fırsatı buluruz. SMMM olarak..........amin ;D
smmm olacağımız kısma canı yürekten katılıyorum arkadaşım ama tanışacağımız kısma malesef katılamıyorum. çünkü ben edirne liyim. genelde forum üyeleri istanbul lu bildiğim kadarıyla.

Bildiğim kadarıyla birliğin düzenlediği toplantılar egitimler oluyor. Belki oralarda olabilir.

günaydın arkadaşlar. sınavı 53 geçiyorrr ::)

ARKADAŞLAR TEK DERSTEN GİRDİM VE İNŞAALLAH SMMM OLUYORUM. AMA BEN SİZİN GİBİ HEYECANLI DEĞİLİM.ÇÜNKÜ SMMM BELGESİNİ ALINCA NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM. TECRÜBEM AZ OLDUĞU İÇİN SIKINTILIYIM. ACABA BÜYÜK FİRMALARDA TECRÜBESİZ SMMM ÇALIŞTIRIYORLAR MI? BAŞVURSAM SONUÇ ALABİLİR MİYİM? DAHA ÖNCE BU DURUMLARA ŞAHİT OLANLARDAN CEVAP BEKLİYORUM. TEŞEKKÜR EDERİM.

Haftanın son günlerine düştük artık bu gün son perşembe başka perşembe yoooook.

Gel teskereeee gelteskereeeee bitsin bu hasret yolumu gözleyen rusat yüzeme hasret. ;D

saidahsen ' Alıntı:
ARKADAŞLAR TEK DERSTEN GİRDİM VE İNŞAALLAH SMMM OLUYORUM. AMA BEN SİZİN GİBİ HEYECANLI DEĞİLİM.ÇÜNKÜ SMMM BELGESİNİ ALINCA NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM. TECRÜBEM AZ OLDUĞU İÇİN SIKINTILIYIM. ACABA BÜYÜK FİRMALARDA TECRÜBESİZ SMMM ÇALIŞTIRIYORLAR MI? BAŞVURSAM SONUÇ ALABİLİR MİYİM? DAHA ÖNCE BU DURUMLARA ŞAHİT OLANLARDAN CEVAP BEKLİYORUM. TEŞEKKÜR EDERİM.

Tabiki iş bula bilirsin ama ücret konusunda belki biraz fedarkarlık yapman gerekir. Ruhsat herkesin kolayca sahip olabildigi bir şey degil çok tecrübeli bu işim miri olmuş fakat ruhsatı olmayan çoook muhasebe müdürü tanıyorum. Butür bir firmada hem tecrübe ögrenirsin hemde firmada ruhsatını kullanırsın ama ikili ilişkiler ve güven vermen gerekir. Malum ruhsat sahibi birinden sahip olmayanlar şiddetle çekinir.

Recep sen daha ne diye heyecanlanıp duruyorsun. sen belgeyi aldın zaten ben sana garanti veriyorum.

sen artıkın bir smmm'sin kardeşim

inşallah darısı bizlerin başına :)

temenni ' Alıntı:
iki gün sonra bir elin parmaklarına kalıyoruz. ;D
ayyyy inanmıyorum çok az kaldı ..2 dersim var hukuk ve vergi ...vergi sallantıda ...umarım bu sefer biter bu iş...

arkadaşlar tesmer in online sitesi çalışmıyor. bir dersin sonuçları daha yükleniyor galiba. ::)

yeterlii arkadaşım heyecanlandırdın beni valla stresten elim gitmiyo ne tesmere ne foruma vergiden hüsrana uğramaktan çok korkuyorum ya çok korkuyorum bitsin istiyorum bu stres

slm arkadaşlar hiç tesmer i arayan oldumu?

arkadaşlar bu günlerde daha sonuçlar açıklanmaz. şimdiden sitres yapmaya başlamayın :)

recepkezik ' Alıntı:
Haftanın son günlerine düştük artık bu gün son perşembe başka perşembe yoooook.

Gel teskereeee gelteskereeeee bitsin bu hasret yolumu gözleyen rusat yüzeme hasret. ;D

recepkezik haftaya perşembede var daha ya:(
yoksa bizden bişeymi saklıyosun. yarın açıklanıcakmı yoksa...