Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okan260
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

Hackhan Deha Kadıköydeyim inşallah faydası olur son hakka bırakan benim sonuçta kabahtte benim ama gerçekten çok stresliymiş, inşallah hakkımda hayırlısı olur...

motie ' Alıntı:
Hackhan Deha Kadıköydeyim inşallah faydası olur son hakka bırakan benim sonuçta kabahtte benim ama gerçekten çok stresliymiş, inşallah hakkımda hayırlısı olur...

eğer veremessen düşün ki 2 yıl stajın boşuna gidecek - onca maddi masraf ve manevi kayıp...ideallerini geciktireceksin ve bütün derslerden tekrar gireceksin..

kendini çok iyi motive etmen gerekiyor, şimdiye kadar ki çalışmalarından çok farklı bir çalışma stratejisi geliştirmeni tavsiye ederim.. böylelikle 2 sınavıda verebileceğine inanıyorum

ya ben motieye motive verecektim:Dyanlış oldu yeis sen neyden kaldınki:D

elyesa.06 ' Alıntı:
ya ben motieye motive verecektim:Dyanlış oldu yeis sen neyden kaldınki:D

6 dersten girdim sınava...vergi ve denetim hariç diğerleri iyiydi..bakalım inş. geçeriz

ben şimdi geçen sene ilk dönemde başladım hepsini aldım derslerin.maliyetten bi kere daha girdim.şimdi önümde iki sınav hakkım var değilmi?

inşallah geçersin valla az bişey doğruların varsa dua et sadece:Dçünkü okuyanların insiyatifine kaldın demektir::S ama maliyet sanırım puanı kıt ben 3 almışım ne çok değilmi

elyesa.06 ' Alıntı:
ben şimdi geçen sene ilk dönemde başladım hepsini aldım derslerin.maliyetten bi kere daha girdim.şimdi önümde iki sınav hakkım var değilmi?

3 sınav hakkın var .. 4+1

elyesa.06 ' Alıntı:
inşallah geçersin valla az bişey doğruların varsa dua et sadece:Dçünkü okuyanların insiyatifine kaldın demektir::S ama maliyet sanırım puanı kıt ben 3 almışım ne çok değilmi

evet geçen dönem genel ortalama 100 üzerinden herhalde 5 di maliyetten..bu dönem inşallah öyle olmaz

ama öünümde iki sınav var sadece.iki sene içinde vermem gerekio öyle değilmi temmuz ve kasım ???

ugly666 ' Alıntı:
5786 sayılı kanunun
MADDE 20 ? 3568 sayılı Kanuna geçici 8 inci maddeden sonra gelmek üzere aşağıdaki geçici maddeler eklenmiştir.

"GEÇİCİ MADDE 9 ? Bu maddenin yürürlüğe girdiği tarihte;

a) Türkiye genelinde mali denetim yapan kamu bankalarının müfettişleri ile kanunları uyarınca vergi inceleme yetkisi almış olanlardan, bu yetkilerini aldıkları tarihten itibaren kamu kurum ve kuruluşlarında sekiz yıllık hizmet süresini dolduranlar ile 5 inci maddenin birinci fıkrasının (a) bendinde sayılan konularda en az sekiz yıl öğretim üyesi veya görevlisi olarak çalışmış olanlar için serbest muhasebeci mali müşavirlik,
b) Kanunları uyarınca vergi inceleme yetkisini almış ve mesleki yeterlilik sınavını vermiş olanlardan 9 uncu maddenin birinci fıkrasının (a) bendinde belirtilen süreyi tamamlamış olanlar ile aynı maddenin ikinci fıkrasında sayılan konularda profesörlük unvanını almış olanlar için yeminli mali müşavirlik,

sınav şartı aranmaz.

GEÇİCİ MADDE 9 ? Bu maddenin yürürlüğe girdiği tarihte;

demekki sadece vergi denetimi yapanlar doğru oluyor bende buda 20 puan ediyor tek başına ...diğer ikisi yanlış...geçerim umarım

elyesa.06 ' Alıntı:
ama öünümde iki sınav var sadece.iki sene içinde vermem gerekio öyle değilmi temmuz ve kasım ???

bence mart döneminde 2. yılın doluyor..tesmerle bir konuş derim

elyesa.06 ' Alıntı:

kasım ayı itibariyle 2 sene doluyorsa süreden kaybedersin.. 2 yıl içinde sınavları vermen gerekiyor,bunu dikkate al

bende öyle biliyorum 2 senede 5 hak.öff ne alaka ya veriosan bana 5 hakkı kullanmamada izin ver nie seneyi önüme set olarak çekiosun hayret bişe çok kızdımmm..haksızmıyım ya

merhaba en iyi acıklamayı tesmere son telden enson ne zaman girecegini söylüyorlar

arkadaşlar yusuf sürmen hocanın dersine giren ark var mı bayagı korkuttular beni