motie ' Alıntı:Hackhan Deha Kadıköydeyim inşallah faydası olur son hakka bırakan benim sonuçta kabahtte benim ama gerçekten çok stresliymiş, inşallah hakkımda hayırlısı olur...
elyesa.06 ' Alıntı:ya ben motieye motive verecektimyanlış oldu yeis sen neyden kaldınki
![]()
elyesa.06 ' Alıntı:ben şimdi geçen sene ilk dönemde başladım hepsini aldım derslerin.maliyetten bi kere daha girdim.şimdi önümde iki sınav hakkım var değilmi?
elyesa.06 ' Alıntı:inşallah geçersin valla az bişey doğruların varsa dua et sadeceçünkü okuyanların insiyatifine kaldın demektir::S ama maliyet sanırım puanı kıt ben 3 almışım ne çok değilmi
ugly666 ' Alıntı:5786 sayılı kanunun
MADDE 20 ? 3568 sayılı Kanuna geçici 8 inci maddeden sonra gelmek üzere aşağıdaki geçici maddeler eklenmiştir.
"GEÇİCİ MADDE 9 ? Bu maddenin yürürlüğe girdiği tarihte;
a) Türkiye genelinde mali denetim yapan kamu bankalarının müfettişleri ile kanunları uyarınca vergi inceleme yetkisi almış olanlardan, bu yetkilerini aldıkları tarihten itibaren kamu kurum ve kuruluşlarında sekiz yıllık hizmet süresini dolduranlar ile 5 inci maddenin birinci fıkrasının (a) bendinde sayılan konularda en az sekiz yıl öğretim üyesi veya görevlisi olarak çalışmış olanlar için serbest muhasebeci mali müşavirlik,
b) Kanunları uyarınca vergi inceleme yetkisini almış ve mesleki yeterlilik sınavını vermiş olanlardan 9 uncu maddenin birinci fıkrasının (a) bendinde belirtilen süreyi tamamlamış olanlar ile aynı maddenin ikinci fıkrasında sayılan konularda profesörlük unvanını almış olanlar için yeminli mali müşavirlik,
sınav şartı aranmaz.
GEÇİCİ MADDE 9 ? Bu maddenin yürürlüğe girdiği tarihte;
elyesa.06 ' Alıntı:ama öünümde iki sınav var sadece.iki sene içinde vermem gerekio öyle değilmi temmuz ve kasım ???
elyesa.06 ' Alıntı:yani marttada girebilirim sınava öylemi??
elyesa.06 ' Alıntı:ama öünümde iki sınav var sadece.iki sene içinde vermem gerekio öyle değilmi temmuz ve kasım ???
zeynepankara ' Alıntı:merhaba en iyi acıklamayı tesmere son telden enson ne zaman girecegini söylüyorlar