Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okan260
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Mart 2010 SMMM Yeterlilik Sınavı

Oooo neler neler olmuş. Ortalık karışmış.

Arandım aranacam bguün yarın Balata sıyrılmaya başlamış kayış kopma noktasına gelmiş.

Ark.lar daha durun yahu. Kanuni süre dolsun ondan sonra gerilirsiniz.

Asparagasçılara da inanmayın...

Ayrıca kim arandım derse desin, farklı 2.bir kişi de arandım demeden aramalara inanmayın.... Ben öyle yapıyorum...

epeydir girmiyordum..stresten uzak kaldım iyi oldu..buraya girince çok stres yapıyorum..

Kolay gelsin arkadaşlar, anlaşılan stres tavana vurmuş ve liste yayınlanmaya başlanmış tıpkı ........ ;D ;D ::)

Her ne ise, ben yaklaşık 2 sene önce bir amatörbalıkçılık sitesine üye oldum, hem sevdiğim bir konu üzerinde sohbet etmek için hemde stres atmak için. Şu an o forum sitesinde tanımadığım kimse yok desem yalan olmaz çünki sürekli organizasyonlar yapıp toplanıp sohbet ediyoruz ve bir sonraki hafta sonu Erdek Turanköy de büyük Türkiye organizasyonu yapacağız artı Türkiye nin farklı illerinde insanlar olduğu için iş veya başka makasatla o ile gittiğimizde o ildeki üyelerle buluşup inanılmaz güzellikte sohbetler edip sağlam dostluklar kuruyorum.

Şimdi bunları neden anlattığıma geleyim; yanlış anlamayın ama bir geyik yada ikinci planda bi yaşam gereksinimi olan anlattığım ortamda bile bu samimiyet ve güven var iken hayatımızda birinci planda yer alan ve ciddiyetin en büyük gereksinim olduğu mesleğimizle ilgili en büyük forum sitesinde neden riya var onu anlıyamadım onun içindir!!! ???

gördüğüm kadarıyla foruma sürekli takılanlar arasında riya,yalan yok.bi kişi gelip bişey yazıp gidiyor,onları aramızdan biri olarak görmemelisin.

HaCkHaN ' Alıntı:
gördüğüm kadarıyla foruma sürekli takılanlar arasında riya,yalan yok.bi kişi gelip bişey yazıp gidiyor,onları aramızdan biri olarak görmemelisin.

Ayrıca şu da var dostum, mesleki olsun, siyasi olsun, sportif olsun vs. her alan içerisinde bu tür insanlar vardır olacaktır da.

Bence burada önemli olan bilinçli olup böylelerine prim vermemek.

günaydın arkadaşlar sanırım ben maliyetten kaldım arkadaşlar yurdakul çaldağın kitabını nerden bulabilrim olupta ihtiyacı olmayan varsa bana gönderebilir misiniz. :'(

COOL ' Alıntı:
günaydın arkadaşlar sanırım ben maliyetten kaldım arkadaşlar yurdakul çaldağın kitabını nerden bulabilrim olupta ihtiyacı olmayan varsa bana gönderebilir misiniz. :'(
Dostum daha dur bakalım hemen ümitsizliğe kapılma belki geçmişsindir. Gün doğmadan neler doğar ;)

Mohican ' Alıntı:
COOL ' Alıntı:
Dostum daha dur bakalım hemen ümitsizliğe kapılma belki geçmişsindir. Gün doğmadan neler doğar ;)
sınav kağıdına tek dersim ve 50 ye ihtiyacım var gibisinden birşeyler yazdın mı?

hayır yazmadım ama tek ders olduğunu onlar bilmiyor mu

COOL ' Alıntı:

benimde tek dersim,bende kaldım..tam maliyet ve birim maliyeti yapmıştım.gelir tabloları yanlış.2.soru hiç yok.yani kaldığımı kabul edeli çok oldu ve bunu benimsedim..çalışmalarada senin aradığın kaynaktan çalışmaya başladım.yurdakul çaldağ gerçekten çok iyi..birde dehanın yayınlarını ekledim yanına.

COOL ' Alıntı:
[/quote
araştırırlarsa tabiki bilirler ama o kadar kağıt içinde hepsine bakabileceklerini sanmıyorum. Keşke yazmış olsaydın. Ama yinede ümitsizliğe kapılma derim. Çünkü bu dönem maliyetten kalanları temizleyecekler.

tek ders olduklarını nerden bilsinler.bende yazabilirdim ama yazmadım

evet hackhan kaldım ama yine de beklemiyordum bu yaz ne planlar yapmıştım yine başa döndük tek üzüldüğüm bu kadar kolay sorularda nasıl hata yaptım ama nasip

COOL ' Alıntı:
evet hackhan kaldım ama yine de beklemiyordum bu yaz ne planlar yapmıştım yine başa döndük tek üzüldüğüm bu kadar kolay sorularda nasıl hata yaptım ama nasip

maliyetten kaçıncı girişindi?

geçen dönem çok stres yaptım o yüzden hesap hatası yaptım üçüncü girişimdi iki hakkım kaldı bir dahakine ne sorarlar kimbilir