hemen alıyorum teşekkürler. Bu dönemi pas geçip haziranda fişi çekicem inşallah.
inşaallah. Allah yardımcınız olsun.
hemen alıyorum teşekkürler. Bu dönemi pas geçip haziranda fişi çekicem inşallah.
Ben açıkçası komisyonun değişeceğini umuyorum. daha yumuşak bir sınav olması lazım...
umarak nasıl geçeceğiz sınavı? şu forumda muhasebe dersinden kalan birçok kişi var ve kimseden KGK ile ilgili bir hareket göremedim. 30 Kasım sınavı olayın seyrini değiştirdi. 20 dan fazla yayınlanmış tebliğ var. Tebliğlere de göz attım. Hikaye anlatmışlar. Yine bu tebliğlerle ilgili sınavda soru olacaktır. Herhalde herkes dehanın notlarına son akşam bakarım Allah'a emanet girerim diyor. ortak bir akıl yürütmek şart. tebliğlerin özetlerini çıkartmak gerekiyor. ben başladım bir sonuç alınca paylaşacağım.
vergi hukukuna nasıl çalışacağımı bilmiyorumçok moralim bozuk. 3 aydır bu kitabı okuyorum herkez "sende geçemezsen biz ne yapıcaz" diyor. Ama ben kendimi sınava çekiyorum hala bişey bilmiyorum. Nasıl geçicez arkadaş bu dersi
Ben size söyleyeyim arkadaşlar. Tarih 14.02.2014
Bu dönem içime doğuyor, KGK'dan ya sormayacaklar yada 30 puanı geçmeyecek.
ben olsam itiraz ederdim.2013/3 itiriazları bu günmü son arkadaşlar.analizden 43 aldım itiraz etsem mi etmesem mi bilemedim.bi tarafım şiddetle et diyor diğer tarafım hayır.
Hadi inşallah geçersinitirazımı ettim arkadaşlar itirazlar devam ediyormuş.konu seçme farklı bir yerden yapıldığı için panik oldum bir an.tesmeri aradım.hayırlısı artık.