şirketim muahsebebe departmanında çalışan bayan 16 yıldır aynı koltukda olduğu için aşırı egoya sahip olmuş ve yerine göre şirket ortaklarına da işim çok stres var yetiiştiremiyorum diye derst yanıp her işi geciktirerek başına buyruk hareket etmekte ve istenilen bilgilere zamanında sağlıklı bir şekilde ulaşılamamakta bu yüzden sekreterlikten gelip muhasebe de hakimiyetini kuran bu bayan arkadaşımız yanına alınan diğer yardımcı 2 bayana hiç bir şekilde iş göstermemekte onları çay kahve temizlik işlerinde kullanıp bütün bilgiyi kendine saklamakta ve klasik yurdum insanı modunda hem yetiştirmiyorum işlerim çok cen çıkacam diye veryansın etmekte hemde iş bölüşümü yapmamakda hiç bir şey öğretmemekte aslında yerini sağlamlaştırrıp işveren bana muhtaç diye aşırı bencil davranmaktadır.Şimdi bu şirkete yeni düzen getirip sistem kuracağımız için sözde şikayet edip yetkiyi dağıtmayıp her işe koşturup yerini sağlamlaştıran bu ketum arkadaşı fazla ürkütmeden diğer arkadaşları işin içine nasıl sokabiliriz muhasebe programını bile virüs giriyor diye diğer arkadaşların masasına kurdurtmuyor bu duurmda siizin tavsiye ve önerileriniz nelerdir,neler yapılabilir_