Sayın Ksimkesyan Beyefendi, sizin gibi yaşlı ve tecrübeli birisine bu agresif tavırlar pek yakışmıyor.Ben kimseye saygısızlık yapmamışım siz saygı başka bir şey diye söze başlamışsınız.Ben size güzel bir teşbih yapmışım siz oradan üzerinize düşen payı almak ders çıkartmak yerine savunma psikolojisiyle karşı atağa geçmişsiniz, Polytechnic kelimesinin anlamını en az sizin kadar iyi bilmekle beraber böyle sonradan uydurma dilimize yerleştirilen kelimeler yerine zengin kültürürümüz dilini kullanmayı yeğlerim onun içinde bizim her alanda ilerlememiz öncü olmamız lazım ki bir buluş yapıp ona isim verelim.Amele işine gelince hiç merak etmeyin asıl alay konusu olanlar maalesef robot gibi hareket eden sıradan muhasebecilerdir,bunu da siz en az benim kadar iyi biliyorsunuzdur.Ben sizi en üst makamlara layık gördüğümü söylemişim siz yok ben güneş istemem perdeyi ört diyorsunuz adeta.Siz bana kaç yaşındasın ki bu kadar tecrübeye ulaştın demişsiniz bende size akıl yaşta değil başta 21 yaşında istanbulu fetheden ecdadın torunlarıyız demişim siz ise kalkıp özgeçmiş cv istiyorsunuz gene anlayamamışsınız olayı tam olarak.Benim yazdıklarımda yanlış olan size uymayan ne var onu söyleyin işinize gelmeyen kısmı almayın hissenize düşen bir pay vara onu da alın size yakışan laf yarıştırmak değil yazılanları iyi okuyup tahlil edebilmektir.Ben sizleri düşünen, üreten beyin olarak görmek istiyorum sıradan büro muhasebecisi olarak değil demişim acaba hata mı etmişim ki siz bana buradaki yazan kişiler hakkında bilgi sahibi olsaydın diyorsunuz.Herkesi sever sayarım saygıda kusur etmem ve anladığım kadarıyla siz özel bir şirkette üst düzeyde değil de kendi büronuzda altın üstü pozisyonundasınız ondan dolayı ofis muhasebesi mantığıyla hareket ediyorsunuz.Zira bazen öyle durumlar oluyor ki ofisdeki yönetim ve şirketlerdeki yönetimler çatışabiliyor.Körler sağırlar birbirini ağırlar misali kendi aramızda al gülüm ver gülüm yapmakla bu meslek ilerlemez.Bu mesleğin ilerlemesi için sizlerden çok daha fazla özveri,saygı,hoşgörü,çalışma,azim,paylaşım ve düşünce bekliyoruz.Mali müşavirler için 2 yol var ya sıradan muhasebeci olarak korkak,pısırık,pasif söylemekten çok söylenen,iş yetişmiyor,stres var,aileme vakit ayıramıyorum,beyannamelerin uzatılmasını bekliyoruz,hala ofisteyim,hastayım,yastayım of puf mantığıyla robot gibi hayatını idame ettirecek yada düşünen,üreten yetki veren,sistem kuran,organizasyon sağlayan,kimseden korkmayan,cesur olup paranın esiri olmayan,problemin değil çözümün bir parçası olan aklına fikrine ihtiyaç duyulan eksik yönleri tespit edip bağlantıyı kurabilen fedakar ve cefakar bir mali danışman olarak geleceğe yön verecek.Hangi yolu seçeceğiniz sizin ali cenaplığınıza kalmış vesselam.