stonhand ' Alıntı:
...
Başımdan geçen bir deneyimi anlatayım 2003 yılı idi bir benzin istasyonunda ön muhasebeci olarak işe başlamıştım adamlar ................. finansını,girişini çıkışını,cari hesaplarını artık akla ne gelirse bütün işlerini yapıyordum. İlk 1 aydan sonra adamlar ne kadar akrabaları varsa yanıma göndermeye başladı ne oluyoruz dedim bunların hepsini yetiştir dediler olmaz işim gücüm var deyince yanıma 1 tanesini bıraktılar, bırakılan adam yapmadık yalakalık bırakmadı ağbim der başka bir şey demezdi [size=10pt]yanımda 6 ay kaldı bende temiz kalple adama ne varsa öğrettim ve 6 ay sonra ne oldu hopp bana kapı gösterildi [/size] sonuçta bir baktım yanımda 6 aydır duran vatandaş gitmiş yerime oturmuş yani benim ağzım sütten yandı kardeşim öyle adam yetiştiririm benim başarımdır onlar bu piyasada şuan hikayeden ibaret.
Adam yetiştirmek öyle zor bir şey değil istenirse
Yapabildikleri, 6 ay yanında duran bir insanın da rahatlıkla yapabileceği şeylerden ibaret olan,
80TL lik 2 kitap masrafı ile sınav kazanıp muhasebecilik mesleğine girmeyi başarı sayan, 2 kitapla yırttım abicim diğerleri akılsızlığına yansın zihniyetine neremle gülebileceğimi şaşırdım inanın.
Her ne kladar mesleğiniz mensubu olmasam da,affınıza sığınarak bölümünüze girmiş bulundum
yaptığı iş 6 ayda öğrenilerek kendini kapı önünde buldurabilecek kadar basit bir işse, bu kadar yaygaraya da gerek yok aslında.
O işi herkes yapabilir demektir..
HA o herkesin danıştabileceği, '' abi, ya benim başıma şöyle bir olay geldi.... nasıl kurtarırız ''' ı sorabileceği insan , üstad olmak her babayiğidin harcı değildir.
O babayiğitlere, her konuda her zaman '' İYİY Kİ VARSINIZ'' diyor , selam ve saygılarımı sunuyorum.