hücüma devam ateş sen arkadan dolan stajyer sen soldan.......................bana geliyorlar soldan soldanateş34 ' Alıntı:zorlayın bastırın açılın yoldan stacerlerr geliyoooo ALLAH ALAHHH
nevermind ' Alıntı:bugün kaçıncı gün??*daha 60 olmadı..sınava 13ünde mi girmiştik..çok zaman geçti üstünden unutmuşum![]()
servetciftci ' Alıntı:hücüma devam ateş sen arkadan dolan stajyer sen soldan.......................bana geliyorlar soldan soldanateş34 ' Alıntı:zorlayın bastırın açılın yoldan stacerlerr geliyoooo ALLAH ALAHHH
SERHAT123 ' Alıntı:saat 10,20 telefonda konuşabiliyor dinliyor .. o konuşuyor falan
saat bir gibi hayatından bezmiş olmalı ...
herkez arayabilirmi arıyamayanlar mesaj atsın ..
yanlz olmadığıma sevindim........... :ateş34 ' Alıntı:servetciftci ' Alıntı:hücüma devam ateş sen arkadan dolan stajyer sen soldan.......................bana geliyorlar soldan soldanateş34 ' Alıntı:zorlayın bastırın açılın yoldan stacerlerr geliyoooo ALLAH ALAHHH
açılınn ulennn ben geliyorum ben ateş gibi geliyorum alev gibi yakıyorum saldırın stacerler saldırın allah'ım sen aklımıza mukayyet ol : ))
mukayyet ol diyince aklıma mukayyet değer geldi birden![]()
zirve006 ' Alıntı:aradım tesmeri ezber yapmışlar internet sitemizi takip edin tarih belli değil dediler.
SerbestMüşavir ' Alıntı:smmm38, servetciftci, SerbestMüşavir, tayka, cakmasmmm, honest, SERHAT123, zirve006, Allegro, shqiptar, nevermind, aydinay, muhasib, yahyausta, edogan, ısırgan, neslihanak, yedigezegen, stajer34, tuuba58, gencay07, elyesa.06, sserpil, sss, accor, caillou, fertekc, serkanbulut, senerr, sedateroglu, haktan, cemcenk, duman1907, nisay, ç.sibel, mevzuat, taner.., dilektamer, ececan, soran, fidandurmaz, KENAN52, snowflake, yucemuhasebe, ECEMRE16 ve 121 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar kontörü olmayana kontör yollayalım gerekirseyukarda ismi yazan ne kadar adam varsa lütfen rica ediyorum yücel amcayı arayın .
zirve006 ' Alıntı:aradım tesmeri ezber yapmışlar internet sitemizi takip edin tarih belli değil dediler.
ateş34 ' Alıntı:SerbestMüşavir ' Alıntı:smmm38, servetciftci, SerbestMüşavir, tayka, cakmasmmm, honest, SERHAT123, zirve006, Allegro, shqiptar, nevermind, aydinay, muhasib, yahyausta, edogan, ısırgan, neslihanak, yedigezegen, stajer34, tuuba58, gencay07, elyesa.06, sserpil, sss, accor, caillou, fertekc, serkanbulut, senerr, sedateroglu, haktan, cemcenk, duman1907, nisay, ç.sibel, mevzuat, taner.., dilektamer, ececan, soran, fidandurmaz, KENAN52, snowflake, yucemuhasebe, ECEMRE16 ve 121 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar kontörü olmayana kontör yollayalım gerekirseyukarda ismi yazan ne kadar adam varsa lütfen rica ediyorum yücel amcayı arayın .
bana yollasana yaaa vodafone kullanıyorum![]()