uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

bugün kaçıncı gün??*daha 60 olmadı..sınava 13ünde mi girmiştik..çok zaman geçti üstünden unutmuşum :)

nevermind ' Alıntı:
bugün kaçıncı gün??*daha 60 olmadı..sınava 13ünde mi girmiştik..çok zaman geçti üstünden unutmuşum :)

59. GÜN İŞTE BUGÜN ÖLE OLMUYOMU 12 - 13 GİRDİK

Mesaj içeriğinde büyük harf kullanmayınız.

saat 10,20 telefonda konuşabiliyor dinliyor .. o konuşuyor falan

saat bir gibi hayatından bezmiş olmalı ...

herkez arayabilirmi arıyamayanlar mesaj atsın ..

servetciftci ' Alıntı:
ateş34 ' Alıntı:
zorlayın bastırın açılın yoldan stacerlerr geliyoooo ALLAH ALAHHH
hücüma devam ateş sen arkadan dolan stajyer sen soldan.......................bana geliyorlar soldan soldan

açılınn ulennn ben geliyorum ben ateş gibi geliyorum alev gibi yakıyorum saldırın stacerler saldırın allah'ım sen aklımıza mukayyet ol : ))
mukayyet ol diyince aklıma mukayyet değer geldi birden :D

SERHAT123 ' Alıntı:
saat 10,20 telefonda konuşabiliyor dinliyor .. o konuşuyor falan

saat bir gibi hayatından bezmiş olmalı ...

herkez arayabilirmi arıyamayanlar mesaj atsın ..

Kimiside çaldırsın kapatsın o arar :p ;D ;D

smmm38, servetciftci, SerbestMüşavir, tayka, cakmasmmm, honest, SERHAT123, zirve006, Allegro, shqiptar, nevermind, aydinay, muhasib, yahyausta, edogan, ısırgan, neslihanak, yedigezegen, stajer34, tuuba58, gencay07, elyesa.06, sserpil, sss, accor, caillou, fertekc, serkanbulut, senerr, sedateroglu, haktan, cemcenk, duman1907, nisay, ç.sibel, mevzuat, taner.., dilektamer, ececan, soran, fidandurmaz, KENAN52, snowflake, yucemuhasebe, ECEMRE16 ve 121 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

arkadaşlar kontörü olmayana kontör yollayalım gerekirse :P yukarda ismi yazan ne kadar adam varsa lütfen rica ediyorum yücel amcayı arayın .

ateş34 ' Alıntı:
servetciftci ' Alıntı:
ateş34 ' Alıntı:
zorlayın bastırın açılın yoldan stacerlerr geliyoooo ALLAH ALAHHH
hücüma devam ateş sen arkadan dolan stajyer sen soldan.......................bana geliyorlar soldan soldan

açılınn ulennn ben geliyorum ben ateş gibi geliyorum alev gibi yakıyorum saldırın stacerler saldırın allah'ım sen aklımıza mukayyet ol : ))
mukayyet ol diyince aklıma mukayyet değer geldi birden :D
yanlz olmadığıma sevindim........... ::)

aradım tesmeri ezber yapmışlar internet sitemizi takip edin tarih belli değil dediler.

SerbestMüşavir ' Alıntı:
smmm38, servetciftci, SerbestMüşavir, tayka, cakmasmmm, honest, SERHAT123, zirve006, Allegro, shqiptar, nevermind, aydinay, muhasib, yahyausta, edogan, ısırgan, neslihanak, yedigezegen, stajer34, tuuba58, gencay07, elyesa.06, sserpil, sss, accor, caillou, fertekc, serkanbulut, senerr, sedateroglu, haktan, cemcenk, duman1907, nisay, ç.sibel, mevzuat, taner.., dilektamer, ececan, soran, fidandurmaz, KENAN52, snowflake, yucemuhasebe, ECEMRE16 ve 121 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

arkadaşlar kontörü olmayana kontör yollayalım gerekirse :P yukarda ismi yazan ne kadar adam varsa lütfen rica ediyorum yücel amcayı arayın .

bana yollasana yaaa vodafone kullanıyorum :D

zirve006 ' Alıntı:
aradım tesmeri ezber yapmışlar internet sitemizi takip edin tarih belli değil dediler.

takip ediyoruz da noluyor saat 5te açıklancak diyorlar giriyoruz gece 12 oluyor hala tık yok..dayanamayıp uyuyoruz sabah bakıyoruz....internet siteleri de düzgün olsa bari....ona bile özen göstermiyorlar...

burdan admine sesleniyorum aramayanların üyeliklerini askıya alalım .................... ;D

ateş34 ' Alıntı:
SerbestMüşavir ' Alıntı:

bana yollasana yaaa vodafone kullanıyorum :D

turkcell olsaydı yollardım valla :P vodafone yok bende olan biri hemen kontör yollasın alev arkadaşımıza:D

çalışamıyorumm iş güç hak getireee.. heyecandan kalbim duracakkkk biz Yücel beyi o kadar aradık artık sıra onlarda başlatsınlar artık aramaları kulağım telde gözüm alomaliyede :)))

yücel beyi aradım sonuçlar için az kaldı sıkıntınızı biliyorum ama biraz daha sabredin dedi.

kontörü olmayanlar, çağrı atsın yücel beye , o geri arıyor valla. dün benim arkadaşın telefona bakmamış önce, sonradan kendi aramış ..

öglene kadar bastıralım lütfen herkez ararsın ..

Yücel amcayı aramayan varsa 0-532 311 21 09

İsmmo 0212 315 84 00

Turmob 0312 232 50 60 [10 Hat]