uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

ismmmo arayıp sınav sonuçları açıklanmış benim sonuçumada bakarmısınız diye aradım bayan bir saniye dedi hayır açıklanmadı dedi nasıl olur açıklanmış dedim tekrar sordu hayır açıklama olmadı dedi biliyorum zaten dedim kapattım

servetciftci ' Alıntı:
ismmmo arayıp sınav sonuçları açıklanmış benim sonuçumada bakarmısınız diye aradım bayan bir saniye dedi hayır açıklanmadı dedi nasıl olur açıklanmış dedim tekrar sordu hayır açıklama olmadı dedi biliyorum zaten dedim kapattım
en azından farklı bir monolog gerçekleşsin istedim acaba tlf bakan arkadaşın ayarları bozulmuşmudur

servetciftci ' Alıntı:

:)))))))))))))))))))))))))

servetciftci ' Alıntı:

dur bende arıyım diyimkii beni aramışsınız bu numaradan sınavımı kazandım diyim ne diye aradınız diye geri dönüş yaptım size diyim :d

ateş34 ' Alıntı:
servetciftci ' Alıntı:

dur bende arıyım diyimkii beni aramışsınız bu numaradan sınavımı kazandım diyim ne diye aradınız diye geri dönüş yaptım size diyim :d
süper devam

yok yok en iyisi bu numaradan mesaj geldi 10.000 tl kazanmışım gönderin paramı diye arayalım :P

SerbestMüşavir ' Alıntı:
yok yok en iyisi bu numaradan mesaj geldi 10.000 tl kazanmışım gönderin paramı diye arayalım :P

10.000 para verin sınav falan istemiyorum ben yeter anasını satıyım alırım paramı giderim maldivlere bir dahada gelmem survivor çekerim orda tek başıma hıhhııııhhhhh

servetciftci ' Alıntı:

:o ;D ;D ;D ;D ;D ;D

benimde mod o valla biz stajerler hep aynı şeyi mi düşünüyoruz yoksa ne .: .??

manyak gibi herşeye gülmeye başladım şirkettekiler tuhaf tuhaf bakıyolar vallahi bana :D:D açıklansada rahatlasan artık dediler yeminli burda pasta kesicek bana hemide franboğazlı çikolatalı hepiniz gelin stacerler beraber yeriz :D

Arkadaşlar herkeze merhabalar.
Forumu sürekli takip ediyorum ama hiç yorum yazmamıştım.
Finansal tek dersim.
Stresden masamın üstü evrak dolu dönüm hiç birine bakasım gelmiyor. Aklıma geldikçe foruma giriyorum. Kafayı yememek elde değil gerçekten. Allah hepiniz kalbine göre versin herkez çok emek verdi. İnşallah herkez emeğinin karşılığını alır.

bunlar vermiyor işte biz söke söke almaya çalışıyoruz ..

SERHAT123 ' Alıntı:
olur nerdesin kardeşim seve seve gelirimm

istanbul anadolu yakası
patronum sağolsun büyük hevesle bekliyo sonucu ilk aralıkta girdim ben sınava 5 ders verdim sınava girmeden diyoduki 3 taneden fazla verirsen anlıycamki sen işi iyi biliyosun diyodu ben tabi 7 /7 yapamadım diye çoküzülmüştüm oda tuhaf tuhaf bakıyodu :D:D bana delirdinmiiii naptın kızım diyodu bana şimdi 2 dersten girdim falan dedim deee adamcağız normale biraz döndü açıklansın pasta keselim dedii gelin gelin....