SerbestMüşavir
Katkı Sunan Üye
Ynt: Şafak kaç sizce??
Yücel amcayı aramayan varsa 0-532 311 21 09
Yücel amcayı aramayan varsa 0-532 311 21 09
SerbestMüşavir ' Alıntı:Yücel amcayı aramayan varsa 0-532 311 21 09
en azından farklı bir monolog gerçekleşsin istedim acaba tlf bakan arkadaşın ayarları bozulmuşmudurservetciftci ' Alıntı:ismmmo arayıp sınav sonuçları açıklanmış benim sonuçumada bakarmısınız diye aradım bayan bir saniye dedi hayır açıklanmadı dedi nasıl olur açıklanmış dedim tekrar sordu hayır açıklama olmadı dedi biliyorum zaten dedim kapattım
servetciftci ' Alıntı:ismmmo arayıp sınav sonuçları açıklanmış benim sonuçumada bakarmısınız diye aradım bayan bir saniye dedi hayır açıklanmadı dedi nasıl olur açıklanmış dedim tekrar sordu hayır açıklama olmadı dedi biliyorum zaten dedim kapattım
servetciftci ' Alıntı:ismmmo arayıp sınav sonuçları açıklanmış benim sonuçumada bakarmısınız diye aradım bayan bir saniye dedi hayır açıklanmadı dedi nasıl olur açıklanmış dedim tekrar sordu hayır açıklama olmadı dedi biliyorum zaten dedim kapattım
süper devamateş34 ' Alıntı:servetciftci ' Alıntı:ismmmo arayıp sınav sonuçları açıklanmış benim sonuçumada bakarmısınız diye aradım bayan bir saniye dedi hayır açıklanmadı dedi nasıl olur açıklanmış dedim tekrar sordu hayır açıklama olmadı dedi biliyorum zaten dedim kapattım
dur bende arıyım diyimkii beni aramışsınız bu numaradan sınavımı kazandım diyim ne diye aradınız diye geri dönüş yaptım size diyim :d
SerbestMüşavir ' Alıntı:yok yok en iyisi bu numaradan mesaj geldi 10.000 tl kazanmışım gönderin paramı diye arayalım![]()
biraz olsun neşem yerine geldi eyleme dökelim amaSerbestMüşavir ' Alıntı:yok yok en iyisi bu numaradan mesaj geldi 10.000 tl kazanmışım gönderin paramı diye arayalım![]()
SERHAT123 ' Alıntı:olur nerdesin kardeşim seve seve gelirimm