uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

ateş34 ' Alıntı:
SERHAT123 ' Alıntı:
olur nerdesin kardeşim seve seve gelirimm

istanbul anadolu yakası
patronum sağolsun büyük hevesle bekliyo sonucu ilk aralıkta girdim ben sınava 5 ders verdim sınava girmeden diyoduki 3 taneden fazla verirsen anlıycamki sen işi iyi biliyosun diyodu ben tabi 7 /7 yapamadım diye çoküzülmüştüm oda tuhaf tuhaf bakıyodu :D:D bana delirdinmiiii naptın kızım diyodu bana şimdi 2 dersten girdim falan dedim deee adamcağız normale biraz döndü açıklansın pasta keselim dedii gelin gelin....

Patrona bak :)) benimki beni işten atcak müşavir olursam ;D

cakmasmmm ' Alıntı:
ateş34 ' Alıntı:
SERHAT123 ' Alıntı:

istanbul anadolu yakası
patronum sağolsun büyük hevesle bekliyo sonucu ilk aralıkta girdim ben sınava 5 ders verdim sınava girmeden diyoduki 3 taneden fazla verirsen anlıycamki sen işi iyi biliyosun diyodu ben tabi 7 /7 yapamadım diye çoküzülmüştüm oda tuhaf tuhaf bakıyodu :D:D bana delirdinmiiii naptın kızım diyodu bana şimdi 2 dersten girdim falan dedim deee adamcağız normale biraz döndü açıklansın pasta keselim dedii gelin gelin....

patorunumu babamdan iyi yaaa :)) bitanedir bitanee

ateş34 ' Alıntı:
cakmasmmm ' Alıntı:
ateş34 ' Alıntı:
SERHAT123 ' Alıntı:

istanbul anadolu yakası

babamdan iyi biraz fazla olmamışmı hımmm anladım senin patron insan değil o zaman

servetciftci ' Alıntı:
ateş34 ' Alıntı:
cakmasmmm ' Alıntı:
ateş34 ' Alıntı:
SERHAT123 ' Alıntı:

istanbul anadolu yakası

babamdan iyi biraz fazla olmamışmı hımmm anladım senin patron insan değil o zaman

kanatları nerde

yanındadır belki ;;)))

biraz daha sabır ..

bgun aramalar devam ederse biz bu işi bitiririrz..

yok vallahi fazla değil yaaaa hereşyimle ilgilenir düşünür her yıl zam yapar muhabbet eder yemeğe götürür bizi 72 yaşında patronum bitanedir vallahi ailemden falan yakındır

aman nazar deymesin ..

oda cok şanslı senin gibi bir smmm si olucak yanında ..

ama sende şanslısın .:: ))

yücel beyi arıyorum açmıyo var mı arayıp da konuşan.??

ateş34 ' Alıntı:
yok vallahi fazla değil yaaaa hereşyimle ilgilenir düşünür her yıl zam yapar muhabbet eder yemeğe götürür bizi 72 yaşında patronum bitanedir vallahi ailemden falan yakındır
ben söylemiştim insan olamaz diye.......... gördünüz mü

servetciftci ' Alıntı:
ateş34 ' Alıntı:
ben söylemiştim insan olamaz diye.......... gördünüz mü
sınavlar için kazandığımda 1 maaş ikramiye bile veriyo bana notebook aldı denetim şirketindeyim ben yeminli kendisi de : )))

SERHAT123 ' Alıntı:
aman nazar deymesin ..

oda cok şanslı senin gibi bir smmm si olucak yanında ..

ama sende şanslısın .:: ))

evet ikimizde çok şanslıyız bende asla işini aksatmam elimden geldiğince her şeyini hatasız yaparım bütün şifrelerini anahtarlarını paralarını bana takip ettirir zaten güvenimiz sonsuz birbirimize zaten

benide alsın ...yanına ..

bu arada ..

twitter/yahyaarikan

burayada mesaj atalım sevgili başkanımız

Benimkide iyiydi iş ciddiye binince yeni eleman için gazeteye ne zaman ilan verelim demeye başladı ;D ;D ;D patron değilmi al birini vur ötekine biz onların işine yaradığımız kadar değerliyiz işleri bittimi çöp gibi atarlar adamı.
Benimki belge aldıktan sonra yapsa yapsa tazminat almadan çıkarsam arkamdan bir pasta keser onuda kendi başına yer kimseye vermez >:( >:( >:(

vay beee

benim çalıştığım yer hafta sonu odanın kursuna gittim gelmediğim c.tesileri yarım gün çalıştığım halde yıllık izinden saydıı hattaa bi maliyet kursunada göndermedi... parasını ödemiştim onu bile karşılamadı..

yat kalk dua et ne insafsızlar var...

bu arada patronuna sor bakim elemana ihtiyacı varmıymış :D