Ynt: Şafak kaç sizce??
gel şekerim birlikte olsun : )) sağolasın
neslihanak ' Alıntı:afiyet olsun ateş alev
neslihanak ' Alıntı:afiyet olsun ateş alev
ateş34 ' Alıntı:SERHAT123 ' Alıntı:olur nerdesin kardeşim seve seve gelirimm
istanbul anadolu yakası
patronum sağolsun büyük hevesle bekliyo sonucu ilk aralıkta girdim ben sınava 5 ders verdim sınava girmeden diyoduki 3 taneden fazla verirsen anlıycamki sen işi iyi biliyosun diyodu ben tabi 7 /7 yapamadım diye çoküzülmüştüm oda tuhaf tuhaf bakıyodubana delirdinmiiii naptın kızım diyodu bana şimdi 2 dersten girdim falan dedim deee adamcağız normale biraz döndü açıklansın pasta keselim dedii gelin gelin....
ateş34 ' Alıntı:neslihanak ' Alıntı:afiyet olsun ateş alev
cakmasmmm ' Alıntı:ateş34 ' Alıntı:SERHAT123 ' Alıntı:olur nerdesin kardeşim seve seve gelirimm
istanbul anadolu yakası
patronum sağolsun büyük hevesle bekliyo sonucu ilk aralıkta girdim ben sınava 5 ders verdim sınava girmeden diyoduki 3 taneden fazla verirsen anlıycamki sen işi iyi biliyosun diyodu ben tabi 7 /7 yapamadım diye çoküzülmüştüm oda tuhaf tuhaf bakıyodubana delirdinmiiii naptın kızım diyodu bana şimdi 2 dersten girdim falan dedim deee adamcağız normale biraz döndü açıklansın pasta keselim dedii gelin gelin....
Patrona bak) benimki beni işten atcak müşavir olursam ;D
babamdan iyi biraz fazla olmamışmı hımmm anladım senin patron insan değil o zamanateş34 ' Alıntı:cakmasmmm ' Alıntı:ateş34 ' Alıntı:SERHAT123 ' Alıntı:olur nerdesin kardeşim seve seve gelirimm
istanbul anadolu yakası
patorunumu babamdan iyi yaaa) bitanedir bitanee
servetciftci ' Alıntı:babamdan iyi biraz fazla olmamışmı hımmm anladım senin patron insan değil o zamanateş34 ' Alıntı:cakmasmmm ' Alıntı:ateş34 ' Alıntı:SERHAT123 ' Alıntı:olur nerdesin kardeşim seve seve gelirimm
istanbul anadolu yakası
patorunumu babamdan iyi yaaa) bitanedir bitanee
ben söylemiştim insan olamaz diye.......... gördünüz müateş34 ' Alıntı:yok vallahi fazla değil yaaaa hereşyimle ilgilenir düşünür her yıl zam yapar muhabbet eder yemeğe götürür bizi 72 yaşında patronum bitanedir vallahi ailemden falan yakındır
sınavlar için kazandığımda 1 maaş ikramiye bile veriyo bana notebook aldı denetim şirketindeyim ben yeminli kendisi de : )))servetciftci ' Alıntı:ben söylemiştim insan olamaz diye.......... gördünüz müateş34 ' Alıntı:yok vallahi fazla değil yaaaa hereşyimle ilgilenir düşünür her yıl zam yapar muhabbet eder yemeğe götürür bizi 72 yaşında patronum bitanedir vallahi ailemden falan yakındır
SERHAT123 ' Alıntı:aman nazar deymesin ..
oda cok şanslı senin gibi bir smmm si olucak yanında ..
ama sende şanslısın .:: ))