uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

şimdi bi arkadaşa geri dönmüş.oda heyecanlanmış türmobdan arıorum deyince değişik numaradan aramış..eli ayağı titremiş kızın ya.ama malesef yarın yada öbürgün demiş..madem açıklanmadı ne arıosun demiş arkadaşta.şu anda kız pertttt

ateş34 ' Alıntı:
servetciftci ' Alıntı:
ateş34 ' Alıntı:
yok vallahi fazla değil yaaaa hereşyimle ilgilenir düşünür her yıl zam yapar muhabbet eder yemeğe götürür bizi 72 yaşında patronum bitanedir vallahi ailemden falan yakındır
ben söylemiştim insan olamaz diye.......... gördünüz mü
sınavlar için kazandığımda 1 maaş ikramiye bile veriyo bana notebook aldı denetim şirketindeyim ben yeminli kendisi de : )))
alev rica etsem patronuna bir notum olacak iletirmisin ( aleve kaç para veriyorsanız yarı fiyatına çalışırım)
alev şimdiden teşekkürler................... ;D

stonhand ' Alıntı:
Benimkide iyiydi iş ciddiye binince yeni eleman için gazeteye ne zaman ilan verelim demeye başladı ;D ;D ;D patron değilmi al birini vur ötekine biz onların işine yaradığımız kadar değerliyiz işleri bittimi çöp gibi atarlar adamı.
Benimki belge aldıktan sonra yapsa yapsa tazminat almadan çıkarsam arkamdan bir pasta keser onuda kendi başına yer kimseye vermez >:( >:( >:(

yok yokk gitmiycen dimi dedi yok tabiki hayır dedim asla bende bırakmam oda bırakmaz beni zaten belge alıyorum diye ödüllendiriyo beni sağolsun bende bırakmam onu onun zaten büyük korkusu benim gitmem sınavlara girdiğimde büro açıcaksan benle çalış gene demeye başladı yok dedim öle niyetim zaten yanıma 2 eleman aldı benim öylee yuvarlanıp gidiyoruz işte

servetciftci ' Alıntı:
ateş34 ' Alıntı:
servetciftci ' Alıntı:
ateş34 ' Alıntı:
yok vallahi fazla değil yaaaa hereşyimle ilgilenir düşünür her yıl zam yapar muhabbet eder yemeğe götürür bizi 72 yaşında patronum bitanedir vallahi ailemden falan yakındır
sınavlar için kazandığımda 1 maaş ikramiye bile veriyo bana notebook aldı denetim şirketindeyim ben yeminli kendisi de : )))
alev rica etsem patronuna bir notum olacak iletirmisin ( aleve kaç para veriyorsanız yarı fiyatına çalışırım)

baba diyorum ben zaten ona cidden : ))) maçlara bile götürdü beni beşiktaş büyük klüp yönetim kurulunda ücretsiz protolde maç bile izledik beraber : )))
beni bırakmaz canım o : ))) özel direksiyon dersi almaya başlıcam yakında şirket aracı var bana kullandırcak artık bileeee

twitter/yahyaarikan

burayada mesaj atalım sevgili başkanımız

cakmasmmm ' Alıntı:
vay beee

benim çalıştığım yer hafta sonu odanın kursuna gittim gelmediğim c.tesileri yarım gün çalıştığım halde yıllık izinden saydıı hattaa bi maliyet kursunada göndermedi... parasını ödemiştim onu bile karşılamadı..

yat kalk dua et ne insafsızlar var...

bu arada patronuna sor bakim elemana ihtiyacı varmıymış :D
staj sınavına hazırlanırken başka bir şirkette çalışıyodum patronlardan yana hep şansım oldu vallahi orasıda dershane ücretini falan kaşılamıştı hep burada belge paramı veriyo 1 maaş ikramiye vererek sağolsunlar varolsunlar : ))

ateş34 ' Alıntı:
servetciftci ' Alıntı:
ateş34 ' Alıntı:
servetciftci ' Alıntı:
ateş34 ' Alıntı:

baba diyorum ben zaten ona cidden : ))) maçlara bile götürdü beni beşiktaş büyük klüp yönetim kurulunda ücretsiz protolde maç bile izledik beraber : )))
beni bırakmaz canım o : ))) özel direksiyon dersi almaya başlıcam yakında şirket aracı var bana kullandırcak artık bileeee

az daha översen kendimi kesmeye başlıcam
kıskandım

ateş34 ' Alıntı:
servetciftci ' Alıntı:
ateş34 ' Alıntı:
servetciftci ' Alıntı:
ateş34 ' Alıntı:

ne övdün ya. olan var olmayan var nazar değer sonra fazla anlatma ;D ;D

battibalikyangider ' Alıntı:
ateş34 ' Alıntı:
servetciftci ' Alıntı:
ateş34 ' Alıntı:
servetciftci ' Alıntı:
ateş34 ' Alıntı:

az daha översen kendimi kesmeye başlıcam
kıskandım

bencede yaniiiii

Yok ben kendime zarar vermem ;D

çalıştığım yeri bombalayacam.

övme değil valalhi balık abii gerçekler bunlar gerçekler neyi yiyip yemediğimi daha annem evde bilmez patronum bilir ona göre yemek söler bana hep bişiy alacaksa önce bana sorar benim fikrimi alır beraber gider alırız geliriz bütün müşterilere kızım diye tanıtıyo beni her firmamızın patronu tanır beni bir kere sabah gelir beraber oturur önce çay içer kahvaltı yaparız muhabbet sonra işe başlarız mesaiyeye bırakmaz asla hadii geç oldu der 6 yı biraz geçince iyidir çok seviyorum 72 yaşında ama dinç çalışkan birisi

ateş34 ' Alıntı:
övme değil valalhi balık abii gerçekler bunlar gerçekler neyi yiyip yemediğimi daha annem evde bilmez patronum bilir ona göre yemek söler bana hep bişiy alacaksa önce bana sorar benim fikrimi alır beraber gider alırız geliriz bütün müşterilere kızım diye tanıtıyo beni her firmamızın patronu tanır beni bir kere sabah gelir beraber oturur önce çay içer kahvaltı yaparız muhabbet sonra işe başlarız mesaiyeye bırakmaz asla hadii geç oldu der 6 yı biraz geçince iyidir çok seviyorum 72 yaşında ama dinç çalışkan birisi

şoför lazım mı abla

:))) yok benim ehliyetim var özel direksiyon derside alcam biraz trafiğe çıkayım diye arabamız var şirkette kullancam artık : ))

ateş34 ' Alıntı:
servetciftci ' Alıntı:
alev bir şey diyecem benim patronum senin patronunu döver biliyormusunnnnnnnnn

ulennn patronuma zarar verdirmem ben aslaaa: )))

patronu kacirip harac istiek.. harac değil neydi o heh fidye.. alevin birikmis milyonları vardır zengin oluruz

battibalikyangider ' Alıntı:
ateş34 ' Alıntı:
servetciftci ' Alıntı:
alev bir şey diyecem benim patronum senin patronunu döver biliyormusunnnnnnnnn

ulennn patronuma zarar verdirmem ben aslaaa: )))

patronu kacirip harac istiek.. harac değil neydi o heh fidye.. alevin birikmis milyonları vardır zengin oluruz
şirketin parası anahtarları falan hep bende ama :D bütün parasını ben değerlendiriyorum şirketin tabi kendi paramıda değerlendirdim bu sayede : ))

ateş34 ' Alıntı:
:))) yok benim ehliyetim var özel direksiyon derside alcam biraz trafiğe çıkayım diye arabamız var şirkette kullancam artık : ))

sana değil dedeme lazımdır belki.
bide senin soforluunu mu yapicam la ana:)

patronun la tanıştırırsan sana özel ders vericem ::)))

bi günde istanbulun en hızlı makaslarını atıcaksın .)))

şaka bi yana konu dagılmasın .:: :)))

insanları sıkmayalım .:

SERHAT123 ' Alıntı:
patronun la tanıştırırsan sana özel ders vericem ::)))

bi günde istanbulun en hızlı makaslarını atıcaksın .)))

evet serhat ogretirse super makas atarsın.

bariyerlerin ne oldugunu hemen kavratır insana ;D