uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

ateş34 ' Alıntı:
servetciftci ' Alıntı:
ateş34 ' Alıntı:
tamam arıyorum ama korkuyorum ben yaaa ne dicem :D şimdi yaaaa konuşamam heyecandan şimdi
tavuk mu yumurtadan çıktı yoksa yumurtamı tavuktan

ama kızar bana yaaaa
bu nu sor lütfen bütün forum bu sorunun cavabına kilitlendik...............tavuğun suçu ne

bırakın yapamaz o onda o medeni cesaret yok ..anca yazsın ;;))))

servetciftci ' Alıntı:
ateş34 ' Alıntı:
servetciftci ' Alıntı:
ateş34 ' Alıntı:
tamam arıyorum ama korkuyorum ben yaaa ne dicem :D şimdi yaaaa konuşamam heyecandan şimdi
tavuk mu yumurtadan çıktı yoksa yumurtamı tavuktan

ama kızar bana yaaaa
bu nu sor lütfen bütün forum bu sorunun cavabına kilitlendik...............tavuğun suçu ne

tavuğun suçu bence mali müavir olmak ve sınava girmek :D şimdi gıdaklayıp duruyoruz böyle ahh ahhh zamanında kafamı kullanmadım da şimdi sürünüyorum ne hayallerim vardı benim

SERHAT123 ' Alıntı:

bak patrona sölerim odayı aratırım kendi sonucumu öğrenirim seninkini öğrenmem öyele beklemeye devam edersin önden büyükler buyur ara sen : ))) küçüklere sevgiyle yaklaşş

sınavların açıklanacağı zaman bu forum daha güzel oluyo yada benim kafam güzelleşiyo iyce :d

ateş34 ' Alıntı:
SERHAT123 ' Alıntı:

bak patrona sölerim odayı aratırım kendi sonucumu öğrenirim seninkini öğrenmem öyele beklemeye devam edersin önden büyükler buyur ara sen : ))) küçüklere sevgiyle yaklaşş
hadi ama zor yücel cevaplasın tavuğun suçu ne sorusunu

SERHAT123 ' Alıntı:
neymiş o hayallerin ..

turizmci mi olcaktın ..

hayır ben okumıycaktım zengin koca bulcaktım : )) evimin hanımı çocuklarımın anası olcaktım lisedeyken az kaldı kaçıyodum zaten çok zengin bir sevgilim vardı beni istiyodu ama bizimkiler kızımız okıycak erken dedi beni vermediler şimdiye kurtulmuştu hayatım :D

bizden bıktı adam ..::))

ama güzel oldu bügün öglene kadar iyiydik ..

arayalm da öğlen yemeğini rahat yiyelim akşama kadar idare edecek bir malzeme versin elin gözünde desin mesela

SERHAT123 ' Alıntı:
evdeki olucaktın yani ..cocuklara bakan..

tabi yaaa evimde olcaktım zengin kocam olcaktı şöförüm olcaktı alışveriş yapcaktım poşetlerimi taşıycaktı : ) topuklu telliklerimle sabahları sabah programları izlicektim ben aah ahhhh şimdi uğraş dur