uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

lütfen biri arasın yücelkolik olduk çıktık ben 10 kere aradım yakında bize oturmaya gelecek arayın lütfen

servetciftci ' Alıntı:
lütfen biri arasın yücelkolik olduk çıktık ben 10 kere aradım yakında bize oturmaya gelecek arayın lütfen

davet et evine bende gelicem otururuz beraber gül böreğim meşhudur yapar getirirm :D

ateş34 harikasın valla ne diiim sabah sabah güldürdün bizi ...:DDDD

Bugün 58. gün arkadaşlar, bunlar memur zihniyetli çalışanlar. Daha önceki istatistikleri bilmiyorum ama 60 olmadan aramazlar diye düşünüyorum. Umarım yanlırım ama hiç sanmıyorum.

roumut ' Alıntı:

amann napalım sınav sınav nereye kadar çizdirdik contayı işte açıklanmıyoda zaten içinde bulunduğumuz durumdan zevk alalım bari :D

daha 62 sayfadayız hem açıklanmaz tabi zorlayın diyorum 300 e yaklaşmamız gerek diyorum açıklanması için çabalayın yazın yazın bişiyler

Allegro ' Alıntı:
Bugün 58. gün arkadaşlar, bunlar memur zihniyetli çalışanlar. Daha önceki istatistikleri bilmiyorum ama 60 olmadan aramazlar diye düşünüyorum. Umarım yanlırım ama hiç sanmıyorum.
60 Günden önce açıkladıklarıda oldu,

alev maaşallah bugün 4 saatte 12 sayfa ilerleme kaydetmişiz, biraz daha hızlı yazarsan 300-500 olcak :P

SerbestMüşavir ' Alıntı:
Allegro ' Alıntı:
60 Günden önce açıkladıklarıda oldu,

alev maaşallah bugün 4 saatte 12 sayfa ilerleme kaydetmişiz, biraz daha hızlı yazarsan 300-500 olcak :P

tabiii yaaaa 300 e gelmesi gerek açıklanması için hem arancam ben belge alcam : ))

arkadaşlar yücel bey oda da şuan arayalım bu işi bitirelim....kim arayacak kim o cesur insan ....çıksın benim desin

ateş34 ' Alıntı:
roumut ' Alıntı:

amann napalım sınav sınav nereye kadar çizdirdik contayı işte açıklanmıyoda zaten içinde bulunduğumuz durumdan zevk alalım bari :D

bizde iş yerinde arkadaşlarla aynı sohbet ediyoruz.....:DDD kahkahalar havada uçuşuyo :DDD

ya arkadaşlar sonu hayırlı olsunda ben iyice korkmaya başladım

servetciftci ' Alıntı:
arkadaşlar yücel bey oda da şuan arayalım bu işi bitirelim....kim arayacak kim o cesur insan ....çıksın benim desin

sen tabiki buyur ara hadi ver güzel haberi bize bak franboğazlı çikolatalı pasta getirirm sana patronum alcak mum üflicem SMMM A.C. yazdırcak üstüne kolada var kuru pasta falan hadi ara

ben artık utanıyorum aramaya :P bizden başka kimse aramıyorki arkadaş yaw, yeni üyeler bu görev size düştü hadin bakalım arayın yüceli gösterin gücünüzü

tayka ' Alıntı:

korkma yaa niye korkuyon korkacak ne var bunda alt tarafı rakam bunlar dünya fani ölüm ani sınavlar açıklansa nolur yani...........

ateş34 ' Alıntı:
tayka ' Alıntı:

korkma yaa niye korkuyon korkacak ne var bunda alt tarafı rakam bunlar dünya fani ölüm ani sınavlar açıklansa nolur yani...........
temmuz sınavında denetim ve analizden kesin gözüyle bakarken kaldım o yüzden ağzım yandı

bak onlar bizi araması gereken biz onları arıyoruz yaa bu nasıl iştir böle yaaaa

yoruldum dostlar...

gidip kahve sigara yapıyım yemekte istemiyorum..