SERHAT123 ' Alıntı:bugunde böyle geçmesin ..
servetciftci ' Alıntı:lütfen biri arasın yücelkolik olduk çıktık ben 10 kere aradım yakında bize oturmaya gelecek arayın lütfen
roumut ' Alıntı:ateş34 harikasın valla ne diiim sabah sabah güldürdün bizi ...DDD
60 Günden önce açıkladıklarıda oldu,Allegro ' Alıntı:Bugün 58. gün arkadaşlar, bunlar memur zihniyetli çalışanlar. Daha önceki istatistikleri bilmiyorum ama 60 olmadan aramazlar diye düşünüyorum. Umarım yanlırım ama hiç sanmıyorum.
SerbestMüşavir ' Alıntı:60 Günden önce açıkladıklarıda oldu,Allegro ' Alıntı:Bugün 58. gün arkadaşlar, bunlar memur zihniyetli çalışanlar. Daha önceki istatistikleri bilmiyorum ama 60 olmadan aramazlar diye düşünüyorum. Umarım yanlırım ama hiç sanmıyorum.
alev maaşallah bugün 4 saatte 12 sayfa ilerleme kaydetmişiz, biraz daha hızlı yazarsan 300-500 olcak![]()
ateş34 ' Alıntı:roumut ' Alıntı:ateş34 harikasın valla ne diiim sabah sabah güldürdün bizi ...DDD
amann napalım sınav sınav nereye kadar çizdirdik contayı işte açıklanmıyoda zaten içinde bulunduğumuz durumdan zevk alalım bari![]()
servetciftci ' Alıntı:arkadaşlar yücel bey oda da şuan arayalım bu işi bitirelim....kim arayacak kim o cesur insan ....çıksın benim desin
tayka ' Alıntı:ya arkadaşlar sonu hayırlı olsunda ben iyice korkmaya başladım
temmuz sınavında denetim ve analizden kesin gözüyle bakarken kaldım o yüzden ağzım yandıateş34 ' Alıntı:tayka ' Alıntı:ya arkadaşlar sonu hayırlı olsunda ben iyice korkmaya başladım
korkma yaa niye korkuyon korkacak ne var bunda alt tarafı rakam bunlar dünya fani ölüm ani sınavlar açıklansa nolur yani...........