uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

dün bi ara bi baktım şanjıman kartel ...çıkmacıya dönmüş forum ))

SERHAT123 ' Alıntı:
patronun la tanıştırırsan sana özel ders vericem ::)))

bi günde istanbulun en hızlı makaslarını atıcaksın .)))

anlaştık sen özel ders ver ben patronla tanıştırırım snei ama bir fark var bizim şirkette patron ilk lafı söler ama benim dediğim olur genelde :D

meşhur dedikleri kadar varsın alev..baya bir andılar seni forumdakiler...diğer dönemlerde neden 300 sayfa dolduğu belli oldu :)

nevermind ' Alıntı:
meşhur dedikleri kadar varsın alev..baya bir andılar seni forumdakiler...diğer dönemlerde neden 300 sayfa dolduğu belli oldu :)

:))) sorma sormaa dayanamadılar mail adresimi patlattılar burayada giremedim bir süre gene geldim işte : )) ama 300 olduğunda bak sınavlar açıklanmıştı biraz çalışmak gerek bu dönem geç geldim idare edin forum sever beni sağolsun bende tabi sizleri
heralde en küçüğü benim buranın galiba 24 yaşındayım ben daha ama : )) başka küçük yok galiba

ateş34 ' Alıntı:
servetciftci ' Alıntı:
alev bir şey diyecem benim patronum senin patronunu döver biliyormusunnnnnnnnn

ulennn patronuma zarar verdirmem ben aslaaa: )))
bence alev sabah işe gitmek işin yataktan kalkarken bir önceki gün işyerinde fazla çalışma nedeniyle kendine gelememiş bir halde sendeleyip kafasını komidinin kenarına vurur ........sonuç ortada

asla aslaaaa: ))) kıskanma bikere kıskanmaa kafam yerinde ama ben yerimde duramıyorum :D:D biri beni durdursunn

ateş34 ' Alıntı:
nevermind ' Alıntı:

:))) sorma sormaa dayanamadılar mail adresimi patlattılar burayada giremedim bir süre gene geldim işte : )) ama 300 olduğunda bak sınavlar açıklanmıştı biraz çalışmak gerek bu dönem geç geldim idare edin forum sever beni sağolsun bende tabi sizleri
heralde en küçüğü benim buranın galiba 24 yaşındayım ben daha ama : )) başka küçük yok galiba

sen gençsin maşallah biz yaşlandık ama foruma göre genç sayılırım :):)

vallahi sölüyorum inanmıyolar 24 yaşındayım diyorum yalan atma diyolar 3 yaşındamı okula gittin diyolar :D

alev ceza olarak sen yücel bey i arıyorsun formu kaynattın hem de tek ayak üstünde ara.................

ateş34 ' Alıntı:
vallahi sölüyorum inanmıyolar 24 yaşındayım diyorum yalan atma diyolar 3 yaşındamı okula gittin diyolar :D
doğrudur kısa boylu ve şişman insanlar yaşlarını pek göstermezler.......... ;D

servetciftci ' Alıntı:
alev ceza olarak sen yücel bey i arıyorsun formu kaynattın hem de tek ayak üstünde ara.................

ben küsüm onla kızdı bikere bana birine sinirlenmiş bana dedii devamlı arıyosunuz ama ama ben napabilirim dedi iyi tamam dedim kızma dedim ağlarım dedim ağladım kapadım
tamam tamam arıyoruz hhhııııhhhhhhhhhh

ateş34 ' Alıntı:

lisede hazırlık okumadıysan okulun 17yaşındayken bitti
4 yıl üni=21 2 yılda stja=23 1 sene de yeterlilk=24 işte bence atma diyenlerin matematikle ve de mantıkla pek araları yok :)

servetciftci ' Alıntı:
ateş34 ' Alıntı:

hiçde bilene evet önceden şişmandım ama artık değilim 23 kilo verdim bikeremm ayrıca boyumda 167 esmerim güzelim yetermi :D

ateş34 ' Alıntı:
servetciftci ' Alıntı:
ateş34 ' Alıntı:

hiçde bilene evet önceden şişmandım ama artık değilim 23 kilo verdim bikeremm ayrıca boyumda 167 esmerim güzelim yetermi :D
aradın mı sen yüceli önce ona cevap ver ( yoksa tez kellesi vurula )

tamam arıyorum ama korkuyorum ben yaaa ne dicem :D şimdi yaaaa konuşamam heyecandan şimdi

geyik muhabbetını bırakın arkadaşlar.konuya dönün yada bişey yazmayın