SERHAT123 ' Alıntı:patronun la tanıştırırsan sana özel ders vericem :))
bi günde istanbulun en hızlı makaslarını atıcaksın .)))
SERHAT123 ' Alıntı:dün bi ara bi baktım şanjıman kartel ...çıkmacıya dönmüş forum ))
nevermind ' Alıntı:meşhur dedikleri kadar varsın alev..baya bir andılar seni forumdakiler...diğer dönemlerde neden 300 sayfa dolduğu belli oldu![]()
bence alev sabah işe gitmek işin yataktan kalkarken bir önceki gün işyerinde fazla çalışma nedeniyle kendine gelememiş bir halde sendeleyip kafasını komidinin kenarına vurur ........sonuç ortadaateş34 ' Alıntı:servetciftci ' Alıntı:alev bir şey diyecem benim patronum senin patronunu döver biliyormusunnnnnnnnn
ulennn patronuma zarar verdirmem ben aslaaa: )))
ateş34 ' Alıntı:nevermind ' Alıntı:meşhur dedikleri kadar varsın alev..baya bir andılar seni forumdakiler...diğer dönemlerde neden 300 sayfa dolduğu belli oldu![]()
)) sorma sormaa dayanamadılar mail adresimi patlattılar burayada giremedim bir süre gene geldim işte : )) ama 300 olduğunda bak sınavlar açıklanmıştı biraz çalışmak gerek bu dönem geç geldim idare edin forum sever beni sağolsun bende tabi sizleri
heralde en küçüğü benim buranın galiba 24 yaşındayım ben daha ama : )) başka küçük yok galiba
doğrudur kısa boylu ve şişman insanlar yaşlarını pek göstermezler.......... ;Dateş34 ' Alıntı:vallahi sölüyorum inanmıyolar 24 yaşındayım diyorum yalan atma diyolar 3 yaşındamı okula gittin diyolar![]()
servetciftci ' Alıntı:alev ceza olarak sen yücel bey i arıyorsun formu kaynattın hem de tek ayak üstünde ara.................
ateş34 ' Alıntı:vallahi sölüyorum inanmıyolar 24 yaşındayım diyorum yalan atma diyolar 3 yaşındamı okula gittin diyolar![]()
servetciftci ' Alıntı:doğrudur kısa boylu ve şişman insanlar yaşlarını pek göstermezler.......... ;Dateş34 ' Alıntı:vallahi sölüyorum inanmıyolar 24 yaşındayım diyorum yalan atma diyolar 3 yaşındamı okula gittin diyolar![]()
aradın mı sen yüceli önce ona cevap ver ( yoksa tez kellesi vurula )ateş34 ' Alıntı:servetciftci ' Alıntı:doğrudur kısa boylu ve şişman insanlar yaşlarını pek göstermezler.......... ;Dateş34 ' Alıntı:vallahi sölüyorum inanmıyolar 24 yaşındayım diyorum yalan atma diyolar 3 yaşındamı okula gittin diyolar![]()
hiçde bilene evet önceden şişmandım ama artık değilim 23 kilo verdim bikeremm ayrıca boyumda 167 esmerim güzelim yetermi![]()