uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

geçen sene 7 mayısta açıklanmıştı, gerçi kıstas değil tabi

geç olsun geç olmasında çünkü kesin geçerim dediğin dersten kalınabiliyor.Şuanda finansaldan herkes bol not olacağını düşünüyor umarım öyle olur bir süpriz olmaz

ya arkadaşlar verilmiş sadakamız varmış vallahi :D ya sınavı ösym yapsaydı bi düşünün şifre iddiaları aleste yaşanılan şu son olaylar en azından bizde böyle bir durum yok şuan varsın şafak sayalım gülelim birazda ağlanacak halimize

inş.süpriz olmaz olursa yanarız çünkü hemen hemen herkesin 4-5 hatası var.

ileti ' Alıntı:
12-13 mart yeterlilik sınavın açıklanması mayısı bulmayabilir arkadaşlar 5 mart staja başlama sınavı açıklanmış durumda..

Staja başlama sınavı test usulü, yeterlilik sınavı ise klasik bir sınav. İlki bir ay içinde açıklanabilir ve sınavdan sınava açıklanma süresi değişmeyebilir. İkincisi ise, sanırım hiçbir zaman bir ay içinde açıklanmadı, bu defa da öyle olur. Bu ikisi pek de karşılaştırmaya uygun değil.

Tahminimce 10-20 mayıs arası olabilir.

komisyondaki finansal hocasının kim olduğunu öğrenen varmı? halim ergen mi? yoksa ercan beyazıtlı mı?

iksinden biri olduğu kesinmi?

kesin değil ama ikisinin ismi geçiyor, Yusuf Sürmen olmadığı kesin ;D

ısırgan ' Alıntı:
duman1907 ' Alıntı:
biraz biraz hareketlenmiş buralar ;D

Haftaya millet dökülmeye başlar. Biraz daha vakit var. :)

sınavın açıklanacağı gün ve saatlerde bu kadar üye ve ziyaretçi sayısına ulaşırdı forum, ama bu defa çok erkenden hareketlendi :o

ya çok merak içindeyim valla özellikle muhasebede neler olacağı çok fazla merak konusu

valla dediğiniz gibi herkeste bir merak var ama kimileri finansalı kimileride MALİYETİ...

bende ikiside var.Sonuna kadar yapamadım maliyeti ama birçok sorusuna cevap verdim.Sonuca puan verirse kesin kaldım

neslihanak ' Alıntı:
bende ikiside var.Sonuna kadar yapamadım maliyeti ama birçok sorusuna cevap verdim.Sonuca puan verirse kesin kaldım

aralık sınavından biliyorum arkadaşlarımdan 1 tanesi kesin kaldım diyordu maliyetten yarım yarımdı cevapları 55 aldı geçti, o yüzden gidişata puan veriyorlar ama finansal tamamen muallakta

kalpler hep aynı arkadaşlar. gün yaklaştıkça kulağımız telefonda. aklımız tesmer yada forumda. hayırlısıyla açıklansa da şu stresimiz bitse.

gidişata puan verme olayı bence değişik. eğer soru kolay ve girenlerin çoğu yaptıysa gidişata puan vermez. ama soru zor bir çok kişi de doğru dürüst bir şeyler yapamadıysa puan verir düşüncesindeyim. ki benim kaldığım dersler bundan. ama çok şükür bu dönem hayırlısıyla bitecek.

bu 3.girişim heyecan hat safhada.İnşallah son girişimdir.Allah kimsenin emeğini boşa vermesin inşallah

OSMAN_55 ' Alıntı:
kalpler hep aynı arkadaşlar. gün yaklaştıkça kulağımız telefonda. aklımız tesmer yada forumda. hayırlısıyla açıklansa da şu stresimiz bitse.

gidişata puan verme olayı bence değişik. eğer soru kolay ve girenlerin çoğu yaptıysa gidişata puan vermez. ama soru zor bir çok kişi de doğru dürüst bir şeyler yapamadıysa puan verir düşüncesindeyim. ki benim kaldığım dersler bundan. ama çok şükür bu dönem hayırlısıyla bitecek.

bu dönem maliyet sınavı kolay bir sınav değildi o yüzden başarı oranı düşük olacağından gidişata puan verirler