uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

günlerimizi, ömrümüzü yediler..............
yaşadıklarımızın 1/10 ini yaşasalar anlarlardı neler çektiğimizi.
Allah hepimize sabır versin, halimizi anlamazlıktan gelenlere de insafffff!!!

adam başından savurmak için atıyor işte....güvenimizi sarstı..daha da güvenmem yücele :)

bu kadar sınav dönemi bahsedildi ama yücel beyi merak etmek daha yeni aklıma geldi...fotolarına baktım netten :)sevimliymiş :)

arkadaşlar ismmmo odası yönetim kurulu üyelerine bakarsanız içinde bulunduğumuz durumu daha iyi analaiz edebiliriz

ör: yönetim kurulu üyesi ticaret lisesi mezunu açıköğretim işletme öğrencisi gibi

servetciftci ' Alıntı:
arkadaşlar ismmmo odası yönetim kurulu üyelerine bakarsanız içinde bulunduğumuz durumu daha iyi analaiz edebiliriz

ör: yönetim kurulu üyesi ticaret lisesi mezunu açıköğretim işletme öğrencisi gibi

ya çoğu anadolu üniversitesi işletme/iktisat mezunu.......

Evetttt, en sonunda durduk duramadık yine birbirimizi aşşağılamaya başladık, hadi bakalım açıköğretim mezunları siz aşşağılık insanlarmısınız yoksa değilmisiniz?
BEn kendi adıma konuşuyorum, örgün öğretimlilere 5 çekerim .

arkadaşlar polemik yaratmayın ismmmo yönetiminde olanların ticaret lisesi ve anadolu çıkışlı olmalları aslında takdir edilmesi gerekir.

odtü-işletme mezunu olup ismmmo yönetimine girmek istedide engelledilermi.

biz sonuçları beklerken yaptığınız konuşmaya bakın...

nolmuş burdaki çocğu arkadaş açıköğretimli ama paşalar gibi mali müşavir olan olacak olan insanlar örgün okuyanların açıköğretimli gibi başarısı olsun da

arkadaşım açıköğretim mezunu bile değil ismmmo yönetin kurulu üyesi ol ünv mezunu bile olama dikkat çekmek istediğim nokta buydu belli ki çok dolusun bu konuda

bir de açık öğretim örgün öğretim tartışması yapmayalım arkadaşlar.
şahsen örgün öğrenim mezunu olarak asla açık öğretimlilere beş çekerim diyemem.
bir açık öğretim mezunu da böyle bi iddia da bulunmamalıdır.
sonuçta herşey bireyin kendini yetiştirmesi ve geliştirmesine bağlıdır.
ama kabul edelim ki eğitim olarak açıköğretim sistemi ezbere dayalı olduğundan örgün öğretime göre daha az kalitelidir.

Kapatalım şu polemiği yaw. Kimse de devam ettirmesin. Sınav sonuçları açıklanacak. Birbirimizin sevincine ortak olacağız. Kırmalayalım lütfen birbirimizi.

arkadaşlar gerek yok bu tartışmaya herkes kendi rızkını kazanmaya çalışıyor, sonuçta o insanlarda demokratik bir seçimle geliyor oralara..

konuyu değiştireyim "neyse canım cumaya ne kaldı ki"

ben servetin ne demek istediğini anladım ondan öyle yazdım yoksa lafım kimsenin eğitimine değil...
önemli olan insanın kendi yetiştirmesi...

Şimdi bizi (İSMMMO) Tayyar mı aricak, Kazım mı yoksa Turgay mı?

315 84 00 ü ben Seyyar Tayyar diye kaydettim :)