Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Şafak kaç sizce??

ateş34 ' Alıntı:
Kadir27 ' Alıntı:
Alev 86 doğumlumusun?

aynen öleyim :))

yaa staj sınavına giriyodum bundan 2 yıl önce annem gelmişti sınavda beni beklemeye inanmadılar yaaa kadını dışarı çıkarmışlardı :D burda açıköğretim sınavı yok bayan mali müşavirlik sınacı var koskoca kızın neyini bekliyosun demişlerdi anneme manyahhhlaarrrrr
Sesli güldüm. ;D ;D ;D

ateş34 ' Alıntı:
Kadir27 ' Alıntı:
Alev 86 doğumlumusun?

yaa staj sınavına giriyodum bundan 2 yıl önce annem gelmişti sınavda beni beklemeye inanmadılar yaaa kadını dışarı çıkarmışlardı :D burda açıköğretim sınavı yok bayan mali müşavirlik sınacı var koskoca kızın neyini bekliyosun demişlerdi anneme manyahhhlaarrrrr

:)) bende senden 1 yaş büyüğüm 85 doğumluyum , kimse banada inanmıyo yaşın küçük bu yaşta nasıl oluyo falan diye bende ,isteyince oluyo üstat diyorum :)

sakın o arkadaşa birisi şaka yapmış olmasın çünkü notlarını söylememişler

ısırgan ' Alıntı:
ateş34 ' Alıntı:
Kadir27 ' Alıntı:
Alev 86 doğumlumusun?

çok duygusal minik alev ve hikayeleri..........
Sesli güldüm. ;D ;D ;D

vay anasını sayın seyirciler ortalık kızıştı, bugün yarın herkes haber alır ozaman

es.esen ' Alıntı:
nevermind ' Alıntı:
es.esen ' Alıntı:
strese girdim ya
son hakkım inş geçmişimdir..korku telaş sardı ya...

aynen benim de son hakkım :(:(

son hak stres yapıyo insanda bide muhasebe olunca hepten sinir harbi..

allah yardımcımız olsun...

amin kalırsam ağlarım herhalde :(( muhasebeden girdim 50 yetiyor :(

aydinay ' Alıntı:
Odaya sadece kazananların listesi gidiyor. Not yazmıyor.

geçen dönem kazanan arkadaşı aradıklarında kaç aldığını söylemişlerdi

arkadaşlar stres yapmayınn baklalım heberler ne derece doğru xxxxxx oda başkanını aradım 10 dakika sonra dönerim gelen bişi yok dedii

aydinay ' Alıntı:
Odaya sadece kazananların listesi gidiyor. Not yazmıyor.

hayır notlarda yazıyor. geçen sınavda aradık ve finansaldan kaldığımızı odadan öğrendik. notlarıyla beraber.

ısırgan ' Alıntı:
ateş34 ' Alıntı:
Kadir27 ' Alıntı:
Alev 86 doğumlumusun?

Sesli güldüm. ;D ;D ;D

terbiyesizlere bak hele anam almış eline dua kitabı oturmuş okuyo adamlar anamı çık kadın demişler burdan :D güvenlikçiye sataştım çıkışta bir ton ne var daha 22 yaşındaydık koskoca kızın neyini bekliyosun diyo okunmuş şeker pirinç bile yutmuştum yaa kalemime bile okumuştu
anammm hele bir yeterliliğe uğurlayışı vadı sanarsın savaşa gidiyorum ağlıyo arkamdan dikakt et bildiğin sorudan başla diyo :D:D bende geleyimmi diyodu ama bu sefer yokk dedim daha neee hem stresli oluyorum sigara içiyorum kardeşim anam bilmiyo da :D her sınav arasında nasıl kaçıp içeyim demii zor zapdetmiştim vallahi gelmemesi için

kardeşim hangi odada sonuçlar var hangi oda sonucunu sölüyo bir deyinde arayayım o odayı ben bakalım neymiş neyin nesiymiş

Kadir27 ' Alıntı:
ateş34 ' Alıntı:
Kadir27 ' Alıntı:
Alev 86 doğumlumusun?

:)) bende senden 1 yaş büyüğüm 85 doğumluyum , kimse banada inanmıyo yaşın küçük bu yaşta nasıl oluyo falan diye bende ,isteyince oluyo üstat diyorum :)

Anteplimisin

ateş34 ' Alıntı:
kardeşim hangi odada sonuçlar var hangi oda sonucunu sölüyo bir deyinde arayayım o odayı ben bakalım neymiş neyin nesiymiş

Iğdır odası ararmısın lütfen :)

:D :D aallahımmm sen aklıma mukayyet ol (mukayyet değer: muhasebe kayıtlarında olan değerdi dimi :D ))