ısırgan ' Alıntı:aydinay ' Alıntı:Odaya sadece kazananların listesi gidiyor. Not yazmıyor.
Beni öcenki sınavda odadan aradıklarında notlarımı söylediler.
alev uçtun yine kapalıların rahat rahat girebildiği bir sınavda annen kapalı dua okuyor diye kimse kovmaz senin hayal güçün oldukça kuvvetli benceateş34 ' Alıntı:ısırgan ' Alıntı:Sesli güldüm. ;D ;D ;Dateş34 ' Alıntı:Kadir27 ' Alıntı:Alev 86 doğumlumusun?
aynen öleyim)
yaa staj sınavına giriyodum bundan 2 yıl önce annem gelmişti sınavda beni beklemeye inanmadılar yaaa kadını dışarı çıkarmışlardıburda açıköğretim sınavı yok bayan mali müşavirlik sınacı var koskoca kızın neyini bekliyosun demişlerdi anneme manyahhhlaarrrrr
terbiyesizlere bak hele anam almış eline dua kitabı oturmuş okuyo adamlar anamı çık kadın demişler burdangüvenlikçiye sataştım çıkışta bir ton ne var daha 22 yaşındaydık koskoca kızın neyini bekliyosun diyo okunmuş şeker pirinç bile yutmuştum yaa kalemime bile okumuştu
anammm hele bir yeterliliğe uğurlayışı vadı sanarsın savaşa gidiyorum ağlıyo arkamdan dikakt et bildiğin sorudan başla diyobende geleyimmi diyodu ama bu sefer yokk dedim daha neee hem stresli oluyorum sigara içiyorum kardeşim anam bilmiyo da
her sınav arasında nasıl kaçıp içeyim demii zor zapdetmiştim vallahi gelmemesi için
BRONZİ ' Alıntı:haber geldi arkadaşlar ne nail faks vs tesmeride aradılar henüz değil belki yarın yetişirse demişler
evet antepliyim tanıysun beni sanırım , sen kimsinsürrealistt ' Alıntı:Kadir27 ' Alıntı:ateş34 ' Alıntı:Kadir27 ' Alıntı:Alev 86 doğumlumusun?
aynen öleyim)
yaa staj sınavına giriyodum bundan 2 yıl önce annem gelmişti sınavda beni beklemeye inanmadılar yaaa kadını dışarı çıkarmışlardıburda açıköğretim sınavı yok bayan mali müşavirlik sınacı var koskoca kızın neyini bekliyosun demişlerdi anneme manyahhhlaarrrrr
) bende senden 1 yaş büyüğüm 85 doğumluyum , kimse banada inanmıyo yaşın küçük bu yaşta nasıl oluyo falan diye bende ,isteyince oluyo üstat diyorum
![]()
Anteplimisin
Kadir27 ' Alıntı:evet antepliyim tanıysun beni sanırım , sen kimsinsürrealistt ' Alıntı:Kadir27 ' Alıntı:ateş34 ' Alıntı:Kadir27 ' Alıntı:Alev 86 doğumlumusun?
aynen öleyim)
) bende senden 1 yaş büyüğüm 85 doğumluyum , kimse banada inanmıyo yaşın küçük bu yaşta nasıl oluyo falan diye bende ,isteyince oluyo üstat diyorum
![]()
Anteplimisin
evet doğru 27 antep plakası , senin memleket neresisürrealistt ' Alıntı:Kadir27 ' Alıntı:evet antepliyim tanıysun beni sanırım , sen kimsinsürrealistt ' Alıntı:Kadir27 ' Alıntı:ateş34 ' Alıntı:Kadir27 ' Alıntı:Alev 86 doğumlumusun?
aynen öleyim)
![]()
Anteplimisin
tanımıyorum, 27 den çıkardım
SerbestMüşavir ' Alıntı:kadir sende bi gelişme yok halen değilmi
SerbestMüşavir ' Alıntı:sedateroglu ' Alıntı:servetciftci ' Alıntı:hela olsun alomaliye ye kazandığı paralar.......sedateroglu ' Alıntı:Bu arada forumun pagerankında ciddi bir artış olmuş sanırımOnlar da bu durumu değerlendirmek istemiş. Aldığı reklamlara bakar mısınız
(hemen altta)
![]()
Daha demin başka birşey gördüğüme yemin edebilirimYa da ben bir daha yüzümü yıkayayım
![]()
dün pejonun raklamı vardı akşama kadar hep onu gösterdi, bugünde farklı bir reklam vardıda onu söylemeyim ayıp olur ;D
sürrealistt ' Alıntı:evet doğru 27 antep plakası , senin memleket neresi
sürrealistt ' Alıntı:evet doğru 27 antep plakası , senin memleket neresi