Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Şafak kaç sizce??

izmir yine yağıyor yaaa..ne zaman yaz gelcek bu izmire?* odayı arayıp sorar mısınız belki buna cevapları vardır :(:(

tekrar aradım

yine aynı şeyi dediler listeler önce internette yayınlanıyor sonra bize geliyor dediler.

dedim hiç öyle olmuyordu internetten önce gelip odadan öğrenmiştik daha önce dedim...

başkana gelmiştir ondan öğrenmişsinizdir dedi. yok dedim orda desk te duruyordu baktık dedim.

bize gelen birşey yok. bu hafta açıklanacak dedi...

nevermind ' Alıntı:
izmir yine yağıyor yaaa..ne zaman yaz gelcek bu izmire?* odayı arayıp sorar mısınız belki buna cevapları vardır :(:(

Konak, saat kulesi meydanı şimdi cıvıl cıvıldır. Şimdi konak pierrede rakı balık yapmak vardı :)

nevermind ' Alıntı:

inanmıyorum...haftaya izmire tatile için gelicem yağmurlu bir tatil geçirmek istemem doğrusu

Kadir27 ' Alıntı:
sürrealistt ' Alıntı:
evet doğru 27 antep plakası , senin memleket neresi

ben istanbulluyum, kadıköyde yim..sen anteptemisin

evet ben antepteyim merinos halının muhasebesinde çalışıyorum , çıkamadık henüz antepten dışarı :) gerçi çıkmayıda pek düşünmüyorum sanayisi çok iyi , o yüzden mali müşavirler her zaman çok iyi iş elde edebilir
[/quote]

geçen hafta ordaydım.. :)

msn versene kadir konuşalımm

sürrealistt ' Alıntı:
Kadir27 ' Alıntı:
sürrealistt ' Alıntı:
evet doğru 27 antep plakası , senin memleket neresi

ben istanbulluyum, kadıköyde yim..sen anteptemisin

evet ben antepteyim merinos halının muhasebesinde çalışıyorum , çıkamadık henüz antepten dışarı :) gerçi çıkmayıda pek düşünmüyorum sanayisi çok iyi , o yüzden mali müşavirler her zaman çok iyi iş elde edebilir

geçen hafta ordaydım.. :)

msn versene kadir konuşalımm
[/quote]

Merinos halının sahibi hakkındaki forward maillerden sonra evrak yoğunluğu azalmıştır, Rahatsınızdır herhalde di mi? :)

sedateroglu ' Alıntı:
nevermind ' Alıntı:

Konak, saat kulesi meydanı şimdi cıvıl cıvıldır. Şimdi konak pierrede rakı balık yapmak vardı :)
sserpil ' Alıntı:
nevermind ' Alıntı:

inanmıyorum...haftaya izmire tatile için gelicem yağmurlu bir tatil geçirmek istemem doğrusu

hem de nasıl yağıyor normal ama pzt günlük güneşlik olur salı iyi çarşambadan başlar yağmur haftasonu yağmurlu geçer :(

diğer sitedeki arkadaşın cümlesi

''Arkadaşlar Türmob da tanıdığım filan yok. Sadece bağlı bulunduğum odadan aradılar. Belgen hayırlı olsun. Notunu bilmiyorum 2-3 güne açıklanacak dediler. Ama belgeni aldın dediler hepsi bu? Neden hemen insanı suçluyorsunuz?''

arkadaşlar bende şimdi ankara odayı dayıma arttım üst yönetimden birilerine sordu. ne tıkırtı vaaar ne sıkırtı vaaaaar demişler. ama açıklanmayan hergün umudum tekrar yerine geliyor. açıklanmaması hoşuma gidiyor yani. manyakmıyım ne?

dayının görevi ne türmob da tesmer de filan mı çalışıyor.belkide dayına gerçeği söylememişlerdir aranmaktan sıkıldıkları için

delinin biri kuyuya bir taş atmış 40 akıllı çıkartamamış diğer sitedeki arkadaş sabah bişey yazmış bütün gün o muhabbet sürdü