cakmasmmm ' Alıntı:asmmo yu aradık
bizden önce siz öğreneceksiniz dediler.
kandırıyorlar.....
nevermind ' Alıntı:izmir yine yağıyor yaaa..ne zaman yaz gelcek bu izmire?* odayı arayıp sorar mısınız belki buna cevapları vardır![]()
nevermind ' Alıntı:izmir yine yağıyor yaaa..ne zaman yaz gelcek bu izmire?* odayı arayıp sorar mısınız belki buna cevapları vardır![]()
Kadir27 ' Alıntı:sürrealistt ' Alıntı:evet doğru 27 antep plakası , senin memleket neresi
ben istanbulluyum, kadıköyde yim..sen anteptemisin
sürrealistt ' Alıntı:Kadir27 ' Alıntı:sürrealistt ' Alıntı:evet doğru 27 antep plakası , senin memleket neresi
ben istanbulluyum, kadıköyde yim..sen anteptemisin
evet ben antepteyim merinos halının muhasebesinde çalışıyorum , çıkamadık henüz antepten dışarıgerçi çıkmayıda pek düşünmüyorum sanayisi çok iyi , o yüzden mali müşavirler her zaman çok iyi iş elde edebilir
sedateroglu ' Alıntı:nevermind ' Alıntı:izmir yine yağıyor yaaa..ne zaman yaz gelcek bu izmire?* odayı arayıp sorar mısınız belki buna cevapları vardır![]()
Konak, saat kulesi meydanı şimdi cıvıl cıvıldır. Şimdi konak pierrede rakı balık yapmak vardı![]()
sserpil ' Alıntı:nevermind ' Alıntı:izmir yine yağıyor yaaa..ne zaman yaz gelcek bu izmire?* odayı arayıp sorar mısınız belki buna cevapları vardır![]()
inanmıyorum...haftaya izmire tatile için gelicem yağmurlu bir tatil geçirmek istemem doğrusu
KARAKAS16 ' Alıntı:odalarda ışıksızım reis![]()
sedateroglu ' Alıntı:Dinner time![]()
Hemşo biraz okalalık yapayım.sedateroglu ' Alıntı:Dinner time![]()
sürrealistt ' Alıntı:[
geçen hafta ordaydım..
msn versene kadir konuşalımm