uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

eli kulağında 2-3 gün içinde açıklarlar artık ;D

anamm staj notları girilmiş milletin yarına bitti bu iş kesin yarın arayacaklar cumada sitede

sürrealistt ' Alıntı:
Kadir27 ' Alıntı:
önemli!!! önemli!!! önemli!!!!

arkadaşlar tesmerin sayfasında staj notu kısmıma notu yazmışlar , şu durumda açıklarlarmı dersiniz bugünn sonuçları

ilk girişin mi kadir

evet ya ilk girişimdi , askere gittim geldüm o yüzden ben en sona kalanlardanım :) , senin kaçıncı girişin

SerbestMüşavir ' Alıntı:
kadir kardeş staj notuna kaç yazmışlar merak ettim şimdi
stajımın ilk yılını şirkette ama yeminlinin gözetiminde yapmıştım o düşük vermişti neden düşük verdiniz abi dedim kimse 100 lük değildir kadir dedi bana :)
staj notum 93

oztemiz80 ' Alıntı:
Kadir27 ' Alıntı:

arkadaşlar tesmerin sayfasında staj notu kısmıma notu yazmışlar , şu durumda açıklarlarmı dersiniz bugünn sonuçları

%98 evet yukarıda yazmıştım.

Büyük ihtimalle odalar staj notlarını giriyor sonra tesmer diğer notları.

Ben ilk girdiğimde aynı gün açıklanmıştı not girilince

inşallah kardeşim açıklanır ya bugün

sedateroglu ' Alıntı:
SERHAT123 ' Alıntı:
sedat biz yakınız baya.. haa görüşelim haci kutlama yaparız ..cuma

Tamam abi istediğin zaman. Ben Sultangazi (eski Sultançiftliği) 50.Yıl Mahallesinde 4 sene büroda çalıştım. Bilirim az çok GOP'u. Sen, ben ve battıbalıkyangider bi kutlama yaparız :)
bende , istanbul sultangazideyim görüşelim..............

Kadir27 ' Alıntı:
sürrealistt ' Alıntı:
Kadir27 ' Alıntı:

ilk girişin mi kadir

evet ya ilk girişimdi , askere gittim geldüm o yüzden ben en sona kalanlardanım :) , senin kaçıncı girişin

üçüncü, ilk girişimde 7/5 verdim. Muhasebe, maliyet kaldı Aralıkta maliyeti verdik..Şİmdi bi tek muhasebe kaldı..

staj notları girildiği gün aramalar olmuşmuydu hatırlıyomusunuz

servetciftci ' Alıntı:
sedateroglu ' Alıntı:
SERHAT123 ' Alıntı:

Tamam abi istediğin zaman. Ben Sultangazi (eski Sultançiftliği) 50.Yıl Mahallesinde 4 sene büroda çalıştım. Bilirim az çok GOP'u. Sen, ben ve battıbalıkyangider bi kutlama yaparız :)

Hadiii, büroda mısın?

staj notu girildiği gün aramalar başlamıştı, birgün sonra siteye yüklediler, site açmayı bozuldu, pazartesiye kaldıydı tabi ben kayseri odasından öğrenemediğim için pazartesiye kaldı, diğer şehirler cuma-cumartesi öğrendiler diye hatırlıyorum

sedateroglu ' Alıntı:
servetciftci ' Alıntı:
sedateroglu ' Alıntı:
SERHAT123 ' Alıntı:

Hadiii, büroda mısın?
hayır şirkette 50yılda duyar vananın yanndaym

ee peki aramalar başlarmı ne dersiniz. bugün başlasalar aramaya anca cumaya biter .malum çok mali müşavir olan var bu dönem inşallahh :))

her an başlama ihtimali var o zaman geçen dönem 4 gibi arananlar olmuştu 4 e kadar umut var

SERHAT123 ' Alıntı:
güm güm güm gümm;;;;;;;biraz önce 444 lü bi numara aradı beni

aynen böyle..

s. e ile mi görüşüyorum dedi tam yemekteydim boguluyordum ..

medikalcıymış ..yürü git dedim ölüyordum ;;)))

hangi medicalci? abi bu aralar o grouptan bu grouptan arıyoruz. sağlık indirimi üstüne şunu veriyoruz bunu veriyoruz diyerek kredi kartı alıyorlar. çekmeyeceğiz evraklar size gelecek imzalayacaksınız ancak o zaman çekeceğiz diyorlar. daha telefonu kapatmadan 600 tl yi indiriyorlar.
sakın böyle şeylere itibar etmeyin hiç bir halta üye müye olmayın.