tayka ' Alıntı:eli kulağında 2-3 gün içinde açıklarlar artık ;D
sürrealistt ' Alıntı:Kadir27 ' Alıntı:önemli!!! önemli!!! önemli!!!!
arkadaşlar tesmerin sayfasında staj notu kısmıma notu yazmışlar , şu durumda açıklarlarmı dersiniz bugünn sonuçları
ilk girişin mi kadir
stajımın ilk yılını şirkette ama yeminlinin gözetiminde yapmıştım o düşük vermişti neden düşük verdiniz abi dedim kimse 100 lük değildir kadir dedi banaSerbestMüşavir ' Alıntı:kadir kardeş staj notuna kaç yazmışlar merak ettim şimdi
oztemiz80 ' Alıntı:Kadir27 ' Alıntı:önemli!!! önemli!!! önemli!!!!
arkadaşlar tesmerin sayfasında staj notu kısmıma notu yazmışlar , şu durumda açıklarlarmı dersiniz bugünn sonuçları
%98 evet yukarıda yazmıştım.
Büyük ihtimalle odalar staj notlarını giriyor sonra tesmer diğer notları.
Ben ilk girdiğimde aynı gün açıklanmıştı not girilince
bende , istanbul sultangazideyim görüşelim..............sedateroglu ' Alıntı:SERHAT123 ' Alıntı:sedat biz yakınız baya.. haa görüşelim haci kutlama yaparız ..cuma
Tamam abi istediğin zaman. Ben Sultangazi (eski Sultançiftliği) 50.Yıl Mahallesinde 4 sene büroda çalıştım. Bilirim az çok GOP'u. Sen, ben ve battıbalıkyangider bi kutlama yaparız![]()
Kadir27 ' Alıntı:sürrealistt ' Alıntı:Kadir27 ' Alıntı:önemli!!! önemli!!! önemli!!!!
ilk girişin mi kadir
evet ya ilk girişimdi , askere gittim geldüm o yüzden ben en sona kalanlardanım, senin kaçıncı girişin
servetciftci ' Alıntı:bende , istanbul sultangazideyim görüşelim..............sedateroglu ' Alıntı:SERHAT123 ' Alıntı:sedat biz yakınız baya.. haa görüşelim haci kutlama yaparız ..cuma
Tamam abi istediğin zaman. Ben Sultangazi (eski Sultançiftliği) 50.Yıl Mahallesinde 4 sene büroda çalıştım. Bilirim az çok GOP'u. Sen, ben ve battıbalıkyangider bi kutlama yaparız![]()
hayır şirkette 50yılda duyar vananın yanndaymsedateroglu ' Alıntı:servetciftci ' Alıntı:bende , istanbul sultangazideyim görüşelim..............sedateroglu ' Alıntı:SERHAT123 ' Alıntı:sedat biz yakınız baya.. haa görüşelim haci kutlama yaparız ..cuma
Hadiii, büroda mısın?
ateş34 ' Alıntı:staj notları girildiği gün aramalar olmuşmuydu hatırlıyomusunuz
SERHAT123 ' Alıntı:güm güm güm gümm;;;;;;;biraz önce 444 lü bi numara aradı beni
aynen böyle..
s. e ile mi görüşüyorum dedi tam yemekteydim boguluyordum ..
medikalcıymış ..yürü git dedim ölüyordum ;))