uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

arkadaşlar benim bi sıkıntım var ortalama sorunu odadan mesaj geldi ama ya ortalamadan kaldıysa öyle bir şey olma ihtimali varmıdır sizce

35 geliyooo : )))) ben mali müşavir oldum bir yandan franboğazlı çikolatalı pasta yiyoruz burda :D

asu052 ' Alıntı:
arkadaşlar benim bi sıkıntım var ortalama sorunu odadan mesaj geldi ama ya ortalamadan kaldıysa öyle bir şey olma ihtimali varmıdır sizce

ortalaman tutmasaydı msj gelmezdi sana olmaz öyle şey tutmuştur ortalaman geçtiğin için hak ettiğin için msj attılar zaten

Arkadaşlar herkese belgesi hayırlı uğurlu olsun. Umarım bukadar memnun olmamıza değecek bir belge olur ;D
kazanamayanlara da allah nasip etsin inşallah...

evet sıkıntı balık iyi bilir bu durumu yardımcı olsun sana.

maliyet muhasebesıne 1.5 aydan berı calışıyorum..hatta nalan hocanın kıtabını bıtırdım...geçmiş soruları cözdüm.kursa gidiyorum...derken

öğlen mali müşavir oldunuz mesajı geldi!!

sınavım baya kötü geçmişti...
üzülsem mi sevınsem mi bilemiyorum..
hepimize hayırlı ugurlu olsun!!kazanamayan arkadaşlar ıse allahın ıznıyle alıcaktır..

hak yerini bulmuş ..keyfine bak ..kurstan paranı geri iste ::)))

ama 1.5 aydan berı cıddı cıddı çalışıyordum...gereksiz bir sürü bilgi kafama doldurdum::):)

asu052 ' Alıntı:
[/quo

bana 68 yetiyordu mesaj geldi smmm oldum diye öyle bir ihtimal yoktur bence

Geçen sınav nasıl bi sessizlik olmuştu :) Bu sınavda panayıra döndü bura

acayip stres olmuştum yaa. hemen hemen her il öğrendi ankarada tık yoktu. baktım birkaç kişiyi aramışlar dedim artık şimdi benide ararlarmı diye düşünürken telefon çaldı oda sekreteri başkan sizinle görüşmek istiyor diye. işte o an bütün stres gitti bir rahatlama geldi. başkan tebrik etti ve yüksek almışım tek ders maliyetti artık 80 mi aldım 88 mi aldım orasını anlamadım zaten 50 alsam oda yetiyordu. oh beee kazanan herkesi tebrik ediyorum..

kafamı kaldırıdm ben yukarıya baktım site dolmuş taşmış ya... 771 de ziyaretçi var :):)maşallah :)

taşkın06 ' Alıntı:
acayip stres olmuştum yaa. hemen hemen her il öğrendi ankarada tık yoktu. baktım birkaç kişiyi aramışlar dedim artık şimdi benide ararlarmı diye düşünürken telefon çaldı oda sekreteri başkan sizinle görüşmek istiyor diye. işte o an bütün stres gitti bir rahatlama geldi. başkan tebrik etti ve yüksek almışım tek ders maliyetti artık 80 mi aldım 88 mi aldım orasını anlamadım zaten 50 alsam oda yetiyordu. oh beee kazanan herkesi tebrik ediyorum..

sen bir de bana sor adana arıyor soyadımı soruyor izmiri arıyorum listede adım yok..sonra oda arıyor başkan sizinle görüşcek diye..sonra ben başkanı arıyorum cebini veriyorlar :):)