SERHAT123 ' Alıntı:yok sen gazeteye ilan çık ..
asu052 ' Alıntı:arkadaşlar benim bi sıkıntım var ortalama sorunu odadan mesaj geldi ama ya ortalamadan kaldıysa öyle bir şey olma ihtimali varmıdır sizce
akseker ' Alıntı:stonhand ABİ ne yaptı acaba. yazdıysa göremedimde
zeyna78 ' Alıntı:akseker ' Alıntı:stonhand ABİ ne yaptı acaba. yazdıysa göremedimde
Mesaj geldi ona da...
asu052 ' Alıntı:arkadaşlar benim bi sıkıntım var ortalama sorunu odadan mesaj geldi ama ya ortalamadan kaldıysa öyle bir şey olma ihtimali varmıdır sizce
[/quo
bana 68 yetiyordu mesaj geldi smmm oldum diye öyle bir ihtimal yoktur bence
akseker ' Alıntı:zeyna78 ' Alıntı:akseker ' Alıntı:stonhand ABİ ne yaptı acaba. yazdıysa göremedimde
Mesaj geldi ona da...
çok sevindim. ne kadar tanımasamda nerdeyse 1 yıldır forumda arkadaşa kardeş gibi olduk.
taşkın06 ' Alıntı:acayip stres olmuştum yaa. hemen hemen her il öğrendi ankarada tık yoktu. baktım birkaç kişiyi aramışlar dedim artık şimdi benide ararlarmı diye düşünürken telefon çaldı oda sekreteri başkan sizinle görüşmek istiyor diye. işte o an bütün stres gitti bir rahatlama geldi. başkan tebrik etti ve yüksek almışım tek ders maliyetti artık 80 mi aldım 88 mi aldım orasını anlamadım zaten 50 alsam oda yetiyordu. oh beee kazanan herkesi tebrik ediyorum..