uyumsoft

Şafak kaç sizce??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
logo isbasi
Ynt: Şafak kaç sizce??

patronum sağolsun 1 maaş ikramiye verdi : )) maaşda zam olurmu bakarız ona zaten şükür piyasaya göre iyi alıyorum yapmasada olur yani niye yapmadı diye söylenmem nankörlük olur

maliyet defteri var ..notları var defter daha iyi.. isteyen defteri fotokopi cektirsin ist olanlar ..

made in efsane

oztemiz80 ' Alıntı:
varya inan o kadarda süslüyümdür yaniii ama yokk kısmet vurmuyo beni :D beni isteyeni ben istemedim benim istediğim beni istemedi öyle evde kaldım işte :D

Makyaj bile kar etmiyo yani o derece öylemi :D:D

Şaka Şaka sende bulursun kör topal birini :D
[/quote]

alacağın olsun yaaa tipimi sölüyorum bak sana büşra pekin varya çok güzel hareketler onlarda ona benzetiyorlar genelde :D

ateş34 ' Alıntı:
oztemiz80 ' Alıntı:
ateş34 ' Alıntı:
oztemiz80 ' Alıntı:
ateş34 ' Alıntı:
oztemiz80 ' Alıntı:
ateş34 ' Alıntı:
ayyyy bugün bir güzel giyindim bir güzel giyindimm : ))) amann çok şıkım çok güzel bir mali müşavirim

Bende elbiseleri çıkarıp şortla geldim işe, çıkardığım elbiseleri satıp ruhsat parasını denkleştirmeye çalışıyorum :D:D

iyi etmişsin tabiii yaaaa bende çeyiz paramdan kullancam :D:D napıyım evleneceğimiz yok para biriktrmiştim hani kazayla olurda evlenirsem lazım olur diye :D kısmet belgeyi almak için olcak

Çeyiz daha önemli yav, mali müşavir olunca çalıştıkça para kazanırsın, evlenince keriz çalışır sen evde çalışıyorum deyip tv seyredersin. :):)

koca varda sanki dün anneme diyorum ki anne kazandım aldım belgeyi iyi kızım şimdi evlen artık dedi yaaa :D o kadar bıkmış düşün artık

O zaman sen taktiği bilmiyon kızım, ruhsata vereceğin parayı makyaj malzemelerine vereceksin, evlenene kadar full makyaj, birini bulup düşürdün mü ondan sonrası Allah kerim :D:D:D:D

varya inan o kadarda süslüyümdür yaniii ama yokk kısmet vurmuyo beni :D beni isteyeni ben istemedim benim istediğim beni istemedi öyle evde kaldım işte :D
alev sen mehmet alinin programına çık orda bulursun baktın olmadı esra erol ne güne duruyor

ateş34 ' Alıntı:
patronum sağolsun 1 maaş ikramiye verdi : )) maaşda zam olurmu bakarız ona zaten şükür piyasaya göre iyi alıyorum yapmasada olur yani niye yapmadı diye söylenmem nankörlük olur

ne patronlar varya

ateş34 ' Alıntı:
oztemiz80 ' Alıntı:

alacağın olsun yaaa tipimi sölüyorum bak sana büşra pekin varya çok güzel hareketler onlarda ona benzetiyorlar genelde :D
[/quote]

Allah iyi insanla karşılaştirsın, güzellik önemli olsada birinci planda değildir. Hiç aklından çıkarma sonra lazım olacak ;)

kesinnn 24 yaşındayım birikmiş param var iyi bir işim var mali müşavirim falan diye anlatırsam esra eron'a kesin talip yağar heralde :D

patronum bitanedir bitaneee

oztemiz80 ' Alıntı:
ateş34 ' Alıntı:
oztemiz80 ' Alıntı:

Allah iyi insanla karşılaştirsın, güzellik önemli olsada birinci planda değildir. Hiç aklından çıkarma sonra lazım olacak ;)
[/quote]

amin tabiki sağol bizde peri kızı değiliz tabii boyu uzun olsun birde ayakkabı almama karışmasın yeterli :D

sedateroglu ' Alıntı:
SerbestMüşavir ' Alıntı:
bu arada stonhanda ulaşan olursa şu maliyet notlarını bi yollasın şimdiden başlayalım maliyet muhasebesine çalışmaya, stonhandın maili varmı sende sedat ortammm

Ortaammm, ben de yok yaw. Ama eli kulağındadır :) Gelir şimdi.
Yücel bey aklıma geldi şimdi, elikulaanda yücel :P

Biz bu 5 mayısda maaşları zamlı aldık, biraz önce açıklansaydı belki zama bir etkisi olurdu. Ne olacak bilmiyorum.9 senedir aynı şirkette çalışıyorum.Genel muhasebe sorumlulularından biriyim. İşi değiştirme vaktim geldi de geçiyor,e artık belgeyi de aldım, denetim firması yada üretim işletmesine girmek istiyorum,hizmet işletmesinde bu kadar süre iyi diyorum.Nerdeyse burda emekli olucam.İŞ bulmak da kolay değil.
Değerli fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

fıstık ' Alıntı:
Biz bu 5 mayısda maaşları zamlı aldık, biraz önce açıklansaydı belki zama bir etkisi olurdu. Ne olacak bilmiyorum.9 senedir aynı şirkette çalışıyorum.Genel muhasebe sorumlulularından biriyim. İşi değiştirme vaktim geldi de geçiyor,e artık belgeyi de aldım, denetim firması yada üretim işletmesine girmek istiyorum,hizmet işletmesinde bu kadar süre iyi diyorum.Nerdeyse burda emekli olucam.İŞ bulmak da kolay değil.

Öncelikle Converse ve kot pantolandan bir an önce kurtul. :)

fıstık ' Alıntı:
vallahi ben denetim şirketinde çalışıyorum çok memnunum rahatım yerinde iyide iş öğrendim stajımı burda başlatmıştım geleceğin mesleği olarak denetimi şiddetle tavsiye ediyorum defter tutmak bana göre değil açıkcası denetim çok gelişiyo artık çünkü

9 sene mi ...

one ya..

aynı insanlar ....iiii itici

yenile kendini

SERHAT123 ' Alıntı:
9 sene mi ...

one ya..

yenile kendini

ben burdan emekli olcam çünkü 34 yaşında yeminli olduğumda patronum işi bana devreder o kadar yaşamaz artık tahminimce zaten gelmiş 70 yaşına en azından hazır kurulu düzen gitme diyo zaten

sana inanmıyorum...gerçekten böyle mi düşünüyorsun ayıp sana..

ateş34 ' Alıntı:
SERHAT123 ' Alıntı:
9 sene mi ...

one ya..

yenile kendini

ben burdan emekli olcam çünkü 34 yaşında yeminli olduğumda patronum işi bana devreder o kadar yaşamaz artık tahminimce zaten gelmiş 70 yaşına en azından hazır kurulu düzen gitme diyo zaten

9 sene de ne var ki ben ortaokuldan beri 18 yıldır aynı yerde çalışıyorum, :)

Converse konusu problem değil tabi onu hallederiz :) 9 Sene evet,çok uzun bir süre,converse i ve işi değiştir fikirlerinizi çok güzel, iş bulma konusunda ki fikirlerinizi de merak ediyorum.