oztemiz80 ' Alıntı:varya inan o kadarda süslüyümdür yaniii ama yokk kısmet vurmuyo benibeni isteyeni ben istemedim benim istediğim beni istemedi öyle evde kaldım işte
![]()
alev sen mehmet alinin programına çık orda bulursun baktın olmadı esra erol ne güne duruyorateş34 ' Alıntı:oztemiz80 ' Alıntı:ateş34 ' Alıntı:oztemiz80 ' Alıntı:ateş34 ' Alıntı:oztemiz80 ' Alıntı:ateş34 ' Alıntı:ayyyy bugün bir güzel giyindim bir güzel giyindimm : ))) amann çok şıkım çok güzel bir mali müşavirim
Bende elbiseleri çıkarıp şortla geldim işe, çıkardığım elbiseleri satıp ruhsat parasını denkleştirmeye çalışıyorum![]()
iyi etmişsin tabiii yaaaa bende çeyiz paramdan kullancamnapıyım evleneceğimiz yok para biriktrmiştim hani kazayla olurda evlenirsem lazım olur diye
kısmet belgeyi almak için olcak
Çeyiz daha önemli yav, mali müşavir olunca çalıştıkça para kazanırsın, evlenince keriz çalışır sen evde çalışıyorum deyip tv seyredersin.![]()
koca varda sanki dün anneme diyorum ki anne kazandım aldım belgeyi iyi kızım şimdi evlen artık dedi yaaao kadar bıkmış düşün artık
O zaman sen taktiği bilmiyon kızım, ruhsata vereceğin parayı makyaj malzemelerine vereceksin, evlenene kadar full makyaj, birini bulup düşürdün mü ondan sonrası Allah kerim![]()
varya inan o kadarda süslüyümdür yaniii ama yokk kısmet vurmuyo benibeni isteyeni ben istemedim benim istediğim beni istemedi öyle evde kaldım işte
![]()
ateş34 ' Alıntı:patronum sağolsun 1 maaş ikramiye verdi : )) maaşda zam olurmu bakarız ona zaten şükür piyasaya göre iyi alıyorum yapmasada olur yani niye yapmadı diye söylenmem nankörlük olur
ateş34 ' Alıntı:oztemiz80 ' Alıntı:varya inan o kadarda süslüyümdür yaniii ama yokk kısmet vurmuyo benibeni isteyeni ben istemedim benim istediğim beni istemedi öyle evde kaldım işte
![]()
Makyaj bile kar etmiyo yani o derece öylemi
Şaka Şaka sende bulursun kör topal birini![]()
SERHAT123 ' Alıntı:işten atmasınlar da ..başka bişey istemiyorum .
oztemiz80 ' Alıntı:ateş34 ' Alıntı:oztemiz80 ' Alıntı:varya inan o kadarda süslüyümdür yaniii ama yokk kısmet vurmuyo benibeni isteyeni ben istemedim benim istediğim beni istemedi öyle evde kaldım işte
![]()
Makyaj bile kar etmiyo yani o derece öylemi
Şaka Şaka sende bulursun kör topal birini![]()
alacağın olsun yaaa tipimi sölüyorum bak sana büşra pekin varya çok güzel hareketler onlarda ona benzetiyorlar genelde![]()
Yücel bey aklıma geldi şimdi, elikulaanda yücelsedateroglu ' Alıntı:SerbestMüşavir ' Alıntı:bu arada stonhanda ulaşan olursa şu maliyet notlarını bi yollasın şimdiden başlayalım maliyet muhasebesine çalışmaya, stonhandın maili varmı sende sedat ortammm
Ortaammm, ben de yok yaw. Ama eli kulağındadırGelir şimdi.
fıstık ' Alıntı:Biz bu 5 mayısda maaşları zamlı aldık, biraz önce açıklansaydı belki zama bir etkisi olurdu. Ne olacak bilmiyorum.9 senedir aynı şirkette çalışıyorum.Genel muhasebe sorumlulularından biriyim. İşi değiştirme vaktim geldi de geçiyor,e artık belgeyi de aldım, denetim firması yada üretim işletmesine girmek istiyorum,hizmet işletmesinde bu kadar süre iyi diyorum.Nerdeyse burda emekli olucam.İŞ bulmak da kolay değil.
Değerli fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
vallahi ben denetim şirketinde çalışıyorum çok memnunum rahatım yerinde iyide iş öğrendim stajımı burda başlatmıştım geleceğin mesleği olarak denetimi şiddetle tavsiye ediyorum defter tutmak bana göre değil açıkcası denetim çok gelişiyo artık çünküfıstık ' Alıntı:Biz bu 5 mayısda maaşları zamlı aldık, biraz önce açıklansaydı belki zama bir etkisi olurdu. Ne olacak bilmiyorum.9 senedir aynı şirkette çalışıyorum.Genel muhasebe sorumlulularından biriyim. İşi değiştirme vaktim geldi de geçiyor,e artık belgeyi de aldım, denetim firması yada üretim işletmesine girmek istiyorum,hizmet işletmesinde bu kadar süre iyi diyorum.Nerdeyse burda emekli olucam.İŞ bulmak da kolay değil.
Değerli fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
SERHAT123 ' Alıntı:9 sene mi ...
one ya..
aynı insanlar ....iiii itici
yenile kendini
ateş34 ' Alıntı:SERHAT123 ' Alıntı:9 sene mi ...
one ya..
aynı insanlar ....iiii itici
yenile kendini
ben burdan emekli olcam çünkü 34 yaşında yeminli olduğumda patronum işi bana devreder o kadar yaşamaz artık tahminimce zaten gelmiş 70 yaşına en azından hazır kurulu düzen gitme diyo zaten