Şampiyonluğa 1 Kala...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Roger Federer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Şampiyonluğa 1 Kala...

Roger Federer ' Alıntı:
Bu başlıkta karşıt görüş istemiyorum diye birşey söylemedim. Bu başlığı fenerli arkadaşlar için açılmadı. Bu başlık ağlama duvarı değil.

Yapman gereken olay GS'yi tebrik etmendir. Fikirlerinizi çarpıştıralım bu ne demek şimdi. Senin fikirlerin direkt ortada zaten, yargısız infaz.

Eğer futbol tartışacaksak bu yönetimlerden değil, teknik heyet ve futbolcularla başlar. Sen GS'li oyuncuların üst düzey motivasyonla elde ettiği başarıları hakemlere, şaibelere bağlaman senin için fikir çarpıştırması.

Türk futbolunun gelişmesi için Arda,Gökhan Gönül, Sabri,Emre,Nihat'ların yetişmesi lazım.

Bülent Korkmaz'ın çok iyi bir cümlesi var. Başarıları ancak bizim jenerasyonumuzla yakalayabiliriz. Çünkü bizler başardık ve nasıl olması gerektiğini iyi biliyoruz. Onun için direk GS'ye,TFF'ye,Hakemlerden önce futbolcuların içindeki yüreğe bak.

Hangi yürekten bahsettiğini anlamadım Hani şu aralarında toplantı yapıp FELDKAMPI gönderen yürekmi o nun gönderilmesi için sahada oynamayan o gittikten sonra oynayan yürekmi ?

Sen nerden biliyorsun aralarında toplantı yapıpta Feldkamp'ı gönderdiklerini, hiç değişmeyeceksiniz. :)

Roger Federer ' Alıntı:
Sen nerden biliyorsun aralarında toplantı yapıpta Feldkamp'ı gönderdiklerini, hiç değişmeyeceksiniz. :)

Sen Nereden Biliyorsun Toplantı Yapmadıklarını Federer
Her Gün Mecidiyeköyde Futbolcularla Berabersin Yada Büyük İhtimal Kulüp İçinden Birisin Sanırım :)
Bu Kadar İddialı Olduğuna Göre
Siz Bu Şampiyonluğu Ne Yönetimsel Açıdan Nede Sahadaki Performans Açısından Kesinlikle Haketmediniz
Ama Olsun Bi Bakıma İyi Oldu Biz Önümüzdeki Yıllar İçin Büyük Yürüyüşümüz Devam Ediyor
Siz İse CL Ön Elemede Rakiplerinizden Bir Kaçı Olan Arsenal, Milan, Schalke Gibi Takımlarla Karşılaşınca O Zaman Bu Şampiyonluğun Size Ne Kadar Pahalıya Mal Olacağını Anlayacaksınız Ama İş İşten Geçmiş Olacak :)

İşte bütün meselede buya zaten, ne ben nede siz böyle bir toplantının olup olmadığını bilemiyoruz.

Champions Leage'ne gelince merak etme GS hiç ön elemelerde yenilmedi bile bugune kadar.

Sadece gülüyorum :)

Roger Federer ' Alıntı:

Bi galatsaraylısın ve sana soruyorum Feldkamp dönemi ve sonrasını değerlendirirmisin oyuncu performansı olarak

Roger Federer Kalli Sonrası Takımı Kimin Kurduğunuda Yaz Buraya da Herkes Öğrensin :))))

+

Siz Gülmeye Devam Edin. :)

Bi galatsaraylısın ve sana soruyorum Feldkamp dönemi ve sonrasını değerlendirirmisin oyuncu performansı olarak

Tabiki değerlendiririm Cevat Hoca oyuncuları doğru yerde oynatmaya başladı. Mesela Emre'den orta saha, Servet'den ön libero yapmadı.

Lincoln gibi dayanıklılık sorunu çeken topçularını yedekte bulundurdu.

Futbolculara özgüvenlerini yeniden kazandırdı.

Roger Federer Kalli Sonrası Takımı Kimin Kurduğunuda Yaz Buraya da Herkes Öğrensin )))

Takımı kimin kurduğu belli Cevat Hoca ve yardımcıları, umarım herkes öğrenmiştir.

(eğer yine H.ŞÜkür diyecekseniz adam çocuğunun üstüne yemin ediyor artık içinde ALLAH korkusu olan insan bunu anlar herhalde diye düşünüyorum.)

Roger Federer ' Alıntı:

Tabiki değerlendiririm Cevat Hoca oyuncuları doğru yerde oynatmaya başladı. Mesela Emre'den orta saha, Servet'den ön libero yapmadı.

Roger Federer Kalli Sonrası Takımı Kimin Kurduğunuda Yaz Buraya da Herkes Öğrensin )))

Takımı kimin kurduğu belli Cevat Hoca ve yardımcıları, umarım herkes öğrenmiştir.

(eğer yine H.ŞÜkür diyecekseniz adam çocuğunun üstüne yemin ediyor artık içinde ALLAH korkusu olan insan bunu anlar herhalde diye düşünüyorum.)

Kolaysa Seneyede Cevat Hocayla Başlayın Bakalım Sayın Federer :)))

ugur_35 ' Alıntı:
Roger Federer ' Alıntı:

Kolaysa Seneyede Cevat Hocayla Başlayın Bakalım Sayın Federer :)))

;D ;D ;D

Seneye Cevat hoca ile devam edip etmememiz sizi niye bu kadar ilgilendirdi. cevat olmaz,ahmet olur, ahmet olmaz, mehmet olur. Aslolan GS'dir. İsimler gidici, camialar kalıcıdır.

Umarım bu tartışmayı tarafsız gözle izleyen arkadaşlarımız vardır.

Roger Federer ' Alıntı:
Umarım bu tartışmayı tarafsız gözle izleyen arkadaşlarımız vardır.

umarım vardır ve aşağıda belirttiğim çok basit bi örneği inceleyerekte yorumda bulunurlar Adnan Polat beyin davranışı etikmidir değilmidir diyee

Fenerbahçe'de, Adnan Polat gibi rakiplerinin teknik adamlarına maç öncesi iş teklifi yapıp, bizzat kendisinin mecmualarına yazdığı gibi "Galatasaray için ölürüm" sözü alan ve daha sonra sahadan 3-0 galip ayrılmayı ayarlayacak bir yönetici olmadığı için, sarı-lacivertli ekip sadece Belediyespor karşısında kaybedilen 5 puanla şampiyonluktan oldu.

Doğru söylüyorsun Ali sami yen stadındaki FB maçınıda başkan masada kazandı.

Abdullah Avcı yürekli adamdır. Sırf dedikodu olmasın diye GS maçı öncesi sözleşmeyi uzattı.

Bir zamanlar ben müfettişken Adana ilimize teftişe gitmiştim. Yerel yöneticiler beni bir meşhur kebabçıya götürmüşlerdi. (Adanayı bilenler mutlaka hatırlar) O zamanlar çok meşhurdu CİĞERCİ BAYRAM Çok iyi kebabları vardı ve filozof bir adamdı. Neyse duvarında yazan bir vecize vardı hiç unutmam

Siyaset, din, ve Futbol konuşmak yasaktır.

Malesef bizler daha toplum olarak bu tür tartışmaları yapacak düzeye erişemedik.

Bayram'ın bir bildiği vardı elbet.

Roger Federer ' Alıntı:
Doğru söylüyorsun Ali sami yen stadındaki FB maçınıda başkan masada kazandı.

Abdullah Avcı yürekli adamdır. Sırf dedikodu olmasın diye GS maçı öncesi sözleşmeyi uzattı.

Sayın Federer Hala Neyi Savunuyorsunuz Anlayamıyorum
İBB Size Yenilebilir Bu Doğal Birşey Ama İşin İlginci Fenerbahçeye Gösterdikleri Direnci Size Göstermediler Misal Necatiyi İzlediyseniz O Maçta Anlarsınız Neyin Ne Olduğunu
Abdullah Avcı Maçtan Sözleşme Yenilemişmiş.
İBB Benim Verdiğim Vergilerle Kurulan Bir Kulüptür Bakın Bakalım Ya Neyse Siyasi Kısmına Sokmayın Beni İşin Şimdi Sayın Federer Söylenecek Şey Çokta

Ben bir şeyi savunmuyorum. Savunduğum tek şey sizin saçma sapan tezlerinizi çürütmek.

Roger Federer ' Alıntı:
Ben bir şeyi savunmuyorum. Savunduğum tek şey sizin saçma sapan tezlerinizi çürütmek.

İşin İlginç Yanı Şu Ana Kadar Hiçbirşeyi Çürütememeniz :)

Bırakalım da bu işe forum üyeleri karar versin. :)

ugur_35 ' Alıntı:
Roger Federer ' Alıntı:

İşin İlginç Yanı Şu Ana Kadar Hiçbirşeyi Çürütememeniz :)

Tabiki
Zaten Buna Forum Üyeleri Karar Verecek Sayın Federer

TemizLig + Beyaz Sayfa = 2 Gs Şampiyonluğu :))

Bu konuda tartışmayı yeterli görüyorum. Kırıcı olmaya başlamadan keselim bence.
Yoksa kilitlemek zorunda kalıcam.

nguroy ' Alıntı:
Bu konuda tartışmayı yeterli görüyorum. Kırıcı olmaya başlamadan keselim bence.
Yoksa kilitlemek zorunda kalıcam.

Katılıyorum.

Bu arada henüz matematiksel olarak kesinleşmemiş olsada, Galatasaray camiasını şimdiden kutluyorum.