kalisper_a
Tanınmış Üye
Ynt: Şampiyonluğa 1 Kala...
Hangi yürekten bahsettiğini anlamadım Hani şu aralarında toplantı yapıp FELDKAMPI gönderen yürekmi o nun gönderilmesi için sahada oynamayan o gittikten sonra oynayan yürekmi ?
Roger Federer ' Alıntı:Bu başlıkta karşıt görüş istemiyorum diye birşey söylemedim. Bu başlığı fenerli arkadaşlar için açılmadı. Bu başlık ağlama duvarı değil.
Yapman gereken olay GS'yi tebrik etmendir. Fikirlerinizi çarpıştıralım bu ne demek şimdi. Senin fikirlerin direkt ortada zaten, yargısız infaz.
Eğer futbol tartışacaksak bu yönetimlerden değil, teknik heyet ve futbolcularla başlar. Sen GS'li oyuncuların üst düzey motivasyonla elde ettiği başarıları hakemlere, şaibelere bağlaman senin için fikir çarpıştırması.
Türk futbolunun gelişmesi için Arda,Gökhan Gönül, Sabri,Emre,Nihat'ların yetişmesi lazım.
Bülent Korkmaz'ın çok iyi bir cümlesi var. Başarıları ancak bizim jenerasyonumuzla yakalayabiliriz. Çünkü bizler başardık ve nasıl olması gerektiğini iyi biliyoruz. Onun için direk GS'ye,TFF'ye,Hakemlerden önce futbolcuların içindeki yüreğe bak.
Hangi yürekten bahsettiğini anlamadım Hani şu aralarında toplantı yapıp FELDKAMPI gönderen yürekmi o nun gönderilmesi için sahada oynamayan o gittikten sonra oynayan yürekmi ?