Kevork üstadım selamlar.
Tşk.ederim,evet,kararda değişiklik yokmuş.Dün detaylı bir rapor çalışması yaptım.Tabi doğruluğundan pek emin değilim ama doğru olduğunu sanıyorum.
Oda sitesinde yapılan açıklamaya göre,ortaklara borçlar hesabının nakdi borçlanma nedeniyle oluştuğuna,önceki sermayenin tamamının ödendiğine,sermayenin karşılıksız kalıp kalmadığına ve özvarlığın değerinin korunup korunmadığına dair bazı hesaplama tabloları düzenledim ve rakamsal olarakta açıkladım.Rakamların doğruluğundan eminim de odanın istediği türden bir rapor olmuş mudur,ondan emin değilim.Gerekirse odaya gidip görümeyi düşünüyorum.Fakat bu arada kafama takılan bir husus daha var.Şöyle ki;
henüz 2014 kurumlar beyanı ve bilanço onaylanmadı.Fakat bilanço hazır.ve ben,hazırladığım verileri,bu bilançoya göre düzenledim.Gerekirse karar eşliğinde kaşe(mühür) ve imzam ile bu bilanço örneğini de eklemeyi düşünüyorum.Zira bilanço onaylanmadığından beyanı verin,bilanço onaylansın,öyle gelin diyebilirler.beyanı onaylamadan yapmaya çalışacağım ama kabul edilir mi ondan endişeliyim açıkcası.Bunu da gidip görüşmek lazım.
Ayrıca bende özkaynaklar (geçmiş yıl zararı sebebiyle) eksi bakiye vermekte,sermaye karşılıksız kalmakta ve dolayısıyla özvarlıkta değerini koruyamamaktadır.
Tekrar teşekkür ederim.
Saygılar